YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop setmanal de l'1 al 7 de març

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana de l'1 de març

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et tornes més resolt en els teus amors. No vols que a la teva relació de parella li falti una mica de sucre ni de picant. Generaràs una reinvenció, dins dels cànons establerts, que la cosa es posi més animada i es recuperi la passió.

Hi haurà cert èxit per als negocis que desenvolupis amb membres de la teva pròpia família, si bé hi ha una regla no escrita que et convida a no barrejar els assumptes de diners amb aquells amb els quals comparteixes parentiu.

Alguns nadius tindran problemes amb les al·lèrgies pròpies d'aquestes dates del calendari. No serà gens greu.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sabràs trobar temps per a connectar les peces que a vegades semblen no encaixar dins de la teva relació amorosa. Hauràs de deixar-li clar a la teva parella que estàs disposat a fer uns certs sacrificis perquè la cosa funcioni de nou.

El mes comença molt positiu en l'àrea del treball. Estaràs al capdavant de molts projectes i estaràs molt orgullós de la teva eficiència. Sents que el temps et condeix més de l'habitual (potser perquè has après, a la fi, a delegar en els altres).

Et sentiràs en bona forma física, la qual cosa segurament tindrà un gran efecte en la teva moral.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És una excel·lent setmana per als assumptes amorosos dels nadius del signe de Bessons que gaudiran dels beneficis de la Lluna en excel·lent relació amb els planetes que des de la zona astral d'Aquari li beneficia amb grans canvis en la manera de manifestar els sentiments.

El teu planeta regent s'uneix a Júpiter en un signe del teu element, Aire i això produeix una oportunitat especial per a fer diners, rebre regals o dur a terme bons negocis que deixin un guany superior.

La salut serà bona sempre que controlin la tendència a les fartaneres.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No duguis a terme jocs a dues bandes, i que controls la gelosia que puguis causar a la teva parella amb actituds poc corteses. No les mereix en absolut, i corres el risc de danyar el seu cor i la seva autoestima de manera sagnant.

Sentiràs una bona dosi d'admiració i respecte callat per part de persones amb menys poder o responsabilitat que tu. Et prendran com un referent o un guia, i és una cosa que et congratularà bastant (encara que també et causarà responsabilitat).

La teva salut serà bastant decent, encara que tindràs problemes lleus d'estómac si menges en excés.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Terceres persones intentaran immiscir-se en la teva relació amorosa amb la condició que aquesta fracassi. El solter comença un període molt divertit i ocupat on farà noves amistats i gaudirà de trobades íntimes amb total llibertat i zero compromís.

La teva carrera professional enlaira com un coet gràcies a la teva ambició, esforç i intuïció. El teu optimisme i diplomàcia atrauran nous contactes que t'aportaran nous projectes i més ingressos. Bolcaràs gran part de la teva energia en el treball i a ajudar als altres.

Estaràs tan ocupat que a penes et dedicaràs temps a tu mateix, això et desgastarà física i mentalment.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs en un bon moment per a conrear l'amor propi. Saps que el voler-se a un mateix és el primer pas per a poder donar-li amor a una parella, o per a trobar un bon company de viatge si ets un nadiu de Verge que estàs solter.

Notaràs una bona energia que t'ajuda a tenir una setmana relativament senzilla, en la qual podràs dur a terme totes les teves obligacions i fins i tot començar a esbossar nous projectes.

Vés amb compte amb els teus comportaments actuals si és que atempten contra el teu benestar, i sigues fort per a no recaure en velles i nocius costums.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva primera setmana de març Balança comença amb algunes dificultats en l'amor, no obstant això, el teu desig de tendresa et portarà a viure l'amor d'una forma més oberta, comunicant millor els teus sentiments a la teva parella.

En l'àmbit laboral, la qual cosa més t'ajudarà aquesta setmana serà la gran quantitat d'idees creatives que sorgiran al teu cap.

En la teva salut, aquesta setmana t'aniràs recuperant lentament, no obstant això, encara el teu cos necessita de més temps per a recobrar les energies perdudes. Fins i tot pot ser que algun trastorn digestiu pogués aparèixer.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres t'impulsaran a buscar una forma més amable de comunicar-te amb la teva parella i gràcies a que el planeta Mart s'allunya del teu signe oposat complementari, Taure, comences a manifestar la dolçor de la teva ànima i a portar la teva energia libidinal amb més sensualitat que mai.

És una setmana fantàstica per a aquells nadius que tinguin la seva pròpia emprenedoria o negoci. Els astres garanteixen l'entrada de diners per als comerciants fins i tot podries avançar i fer grans passos en els teus projectes creatius aquesta setmana.

Aquesta setmana la salut dels nadius del signe d'Escorpí serà excel·lent.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta primera setmana de març els Sagitari, encara que comencin amb situacions planetàries adverses, molt aviat trobaran estupendes oportunitats per a satisfer els seus profunds desitjos d'enamorar-se.

En el professional, el seu compromís unit a les seves idees innovadores seran clau perquè aconsegueixin els objectius que s'hagin proposat. Encara que sigui estressant, serà una bona setmana laboral.

En relació a la teva salut, aquesta setmana els Sagitari hauran de parar esment sobretot a no excedir-se fent esforços físics, però també és important que vigilin especialment la seva dieta, sobretot si tenen tendència al sobrepès.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La setmana donarà principi satisfeta de tensió. La parella o aquells molt pròxims s'entossudiran i exigiran més atenció que mai. Voldran deixar en clar que si no són la prioritat, l'harmonia podria perdre's abans del que canta un gall.

La conjunció de Júpiter a Mercuri, tots dos transitant el segon deganat del signe d'Aquari atraurà beneficis en el que refereix a signatures de papers, vendes, contractes, finalització de tràmits de tota mena i fins i tot resolucions judicials que et beneficien.

Per a aquesta setmana els astres indiquen una tendència a vibrar una magnífica energia física.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En la teva primera setmana de març començaràs per preferir les aventures passatgeres que les relacions més duradores, però malgrat la teva inclinació natural a la llibertat de moviments, acabaràs per perseguir les històries d'amor més sòlides.

En el professional les coses no podrien anar-te millor. No sols tindràs una bona relació amb els teus companys de professió, sinó també amb clients, amb els quals afermaràs els acords comercials.

En la teva salut, encara que comptes amb energia suficient per a aguantar tota la setmana a bon ritme, sí que hauràs de viure moments de molta tensió.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El Peixos en parella es veurà en la tessitura de reavivar la seva relació o tallar en sec. El solter no es privarà de res i gaudirà de satisfer les seves necessitats. D'aquí podria sorgir una nova relació. Donaràs cop de porta a les teves inseguretats i deixaràs a tots amb la boca oberta.

La teva valentia i les teves habilitats et faran aconseguir grans avanços en l'àmbit laboral i professional. Compte, els astres no estan al teu favor en el tema d'inversions.

La teva resistència física estarà a nivells més alts del normal. Aprofita per a estrènyer una mica més en els teus exercicis.

 


Comentaris

envia el comentari