L'horòscop setmanal del 10 al 16 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 10 al 16 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'alegrarà comprovar que aquesta espurna màgica que teniu tu parella i tu es manifesta de manera natural, sense haver de fer grans esforços. A vegades dubtaves de la teva imaginació, que et feia veure el got mitjà més ple del que semblava en altres moments.

En el treball sabràs treure un gran partit de les noves tecnologies, fins i tot si penses que la informàtica i les xarxes socials no estan fetes per a tu.

Seràs una persona una miqueta lenta de reflexos (o maldestre, si ho prefereixes) en assumptes vinculats al bricolatge, i podries sofrir algun accident petit entre eines.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El clima conjugal es mantindrà en la mateixa línia que els dies esdevenidors; aquesta setmana et costarà fer passos cap endavant per a solucionar els problemes de crisis, i tampoc t'atreviràs a consolidar els teus compromisos (potser per pudor, o vergonya: no t'agrada reconèixer fins a quin punt estàs enxampat per la teva mitjana taronja).

La desigualtat serà present en l'àmbit del treball. Et crisparà notar com hi ha tractes de favor cap a algunes persones en el teu entorn laboral, i a tu se t'exigeix més del compte.

Aprèn a jugar amb la teva agenda per a tenir buits en els quals descansar.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El cap de setmana tens una magnífica oportunitat per a començar una relació romàntica única. Sentiràs que han nascut l'u per a l'altre i aconseguiràs un estat interior de pau i harmonia fruit de la felicitat de saber-te al costat de la teva parella còsmica.

Hi ha molt de moviment, cartes, missatges, anomenats que et porten a reconèixer la teva gran capacitat de treball i el teu entusiasme quan pots desplegar la teva intel·ligència en el teu àmbit professional.

Estàs passant una setmana de feblesa física per la qual cosa serà aconsellable que descansis i t'alimentis de manera responsable.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

S'afavoreix el començament de noves relacions. Estàs en un moment molt calmat, en el qual saps col·locar cada sentiment en el seu lloc adequat, i gràcies a això, pots unir els trossos en els quals es va trencar el teu cor.

Vols dur a terme un projecte laboral una mica ambiciós, que necessita la col·laboració d'algunes persones del teu cercle més pròxim. I et sentiràs decebut, perquè no tots sabran estar a l'altura del que esperes.

Destaquen les teves ganes per a fer esports per equip, i la teva concentració per a sotmetre't a llargues sessions d'estudi.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El lleoní que fa poc ha iniciat una relació romàntica es trobarà amb poc suport amb familiar. El solter gaudirà d'un potent magnetisme i atractiu el que et portarà a tenir diversos jocs de seducció.

Júpiter et beneeix amb un halo de creixement professional i laboral. Els qui treballin amb tu o per a tu s'adonaran (una vegada més) del teu increïble potencial i embranzida. Els gestors bancaris et faran sortir de polleguera amb la seva lentitud per a resoldre unes certes qüestions financeres.

Aposta per millorar la teva flexibilitat, elasticitat i equilibri practicant Ioga o Pilates. La temprança millorarà la teva salut mental.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Saps valorar el teu preciós temps, i per això, no el malgastaràs odiant a ningú que t'hagi fet mal. És molt més interessant emprar aquest esforç a estimar a qui realment val la pena i roman al teu costat en aquests moments.

En la teva professió sempre voldràs anar més lluny aquesta setmana, però no et deixis portar pels camins més ràpids ni les companyies de dubtosa reputació.

Mantindràs cert estat de gràcia mentre no cometis excessos. Si no tens temptacions dolces en el teu rebost, millor.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta segona setmana del mes de maig l'horòscop revela que, en el terreny amorós, els Balança tindran dies molt intensos. No sols gaudiran de la plena atenció de la seva ser estimat, sinó que a més enfortiran el vincle amorós per mitjà d'esdeveniments socials.

En l'àmbit professional es presenta una setmana plena d'obstacles i desil·lusions, al que cal afegir un estat d'ànim gens positiu.

En la teva salut, és probable que tinguis alguns inconvenients relacionats amb la zona abdominal aquesta setmana. Et vindria bé reduir el consum d'aliments molt calòrics.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs desitjant engrandir la família aquesta pot ser la setmana ideal, especialment per a aquells nadius del primer deganat. Aquells nadius que estan desitjant començar una relació no haurien d'esperar compromisos.

Júpiter engrandeix tot el que toca: no deixis passar aquest moment i cerca donar-li un gir positiu al teu negoci. Si estàs vivint la instància de la separació de béns amb socis o parella és possible que obtinguis beneficis i acords favorables als teus interessos.

El suport de Mart en Cranc i Júpiter en el signe de Peixos porta vitalitat i ganes de viure la vida en plenitud.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana la predicció de l'horòscop per als nadius de Sagitari en l'amor revela que es trobaran amb algunes sorpreses. Entre elles, el primer, és que descobriran qui és realment mereixedor de la seva atenció i estima.

En el terreny laboral els arquers estan beneïts per Júpiter, que impulsarà la seva carrera i els ajudarà a conquistar metes importants.

En la salut, aquesta setmana estaràs bé, però l'horòscop et recordarà una vegada i una altra la necessitat de cuidar-te si vols estar millor. Recorda que la prevenció és l'essencial per a no emmalaltir.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tots el que refereix a la seducció i el romanç es veurà facilitat en aquesta setmana quan la Lluna se situï al costat del Sol i ballin una dansa sensual i romàntica. Si estàs solter tingues en compte aquesta vibració.

Per a aquells nadius que porten endavant els seus negocis o empreses és una setmana excel·lent en la qual podria fer-se un tomb important que afavorirà l'economia i augmentarà el prestigi social.

La salut dels nadius del signe de la cabra estarà passant una setmana molt optimista en general.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a l'amor aquesta setmana Aquari, revela que no sols viuràs experiències molt satisfactòries, sinó que també rebràs notícies inesperades. Tot apunta al fet que tindràs una bona setmana en aquesta àrea de la teva vida.

En el terreny professional serà una bona setmana, ja que s'adaptarà bastant a la teva manera de treballar.

Respecte a la teva salut, encara que estàs més pendent de la teva salut física, és possible que sofreixis alguna infecció. No obstant això, podràs curar-te d'aquesta malaltia sense majors problemes i abans del que es preveu.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et vindrà de gust molt saltar-te les normes de fidelitat del matrimoni i viure una aventura secreta. Els solters no tindran gens de pressa per trobar parella i tindran aventures íntimes sense compromís. Hi haurà molt bona comunicació amb els fills.

Alguns companys de treball muntaran alguna malifeta en la qual hauràs de decidir si participes o no (com apuntar-se més hores de les treballades). Et postularàs per a un lloc laboral que t'agradarà per la senzillesa de les seves tasques.

La ingesta de massa carbohidrats i poc greix i proteïna podria portar-te a sofrir candidiasis. Necessites equilibrar les teves hormones a través de l'alimentació.


Comentaris

envia el comentari