URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

L’horòscop setmanal de l'11 al 17 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva setmana es presenta amb un intens influx de pau, en el qual desmuntar tot el que saps per a tornar a construir la teva realitat. Comprovaràs que les aparences enganyen, però que això no sempre és dolent.

Els qui tinguin pròximament un esdeveniment en el qual hagin de fer un regal (unes noces, un aniversari de noces) que vagin pensant idees… i estalviant per a després poder comprar-ho!

Les teves defenses no estan en el seu millor moment, així que procura resguardar-te per a no contreure malalties. Sigues previngut i no tractis de manera directa amb els qui estiguin passant un moment delicat de salut.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi ha una millora significativa en la comunicació amorosa. Podràs somriure de nou, els núvols grisos s'aniran del teu cel, però no tinguis presses. Tots els nadius que acaben de passar per una fase de tensió, discussions o mal humor trobaran felicitat.

En els negocis pots experimentar èxits inesperats, perquè els teus esforços finalment conduiran a resultats favorables, encara que bastant diferents del que ha planejat.

Estaràs en excel·lent forma, i seràs un exemple per a algunes persones. Podem predir que no et faltarà energia ni alegria de viure.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquests dies podries rebre una forta lliçó pel que fa al coneixement de l'ànima i de les necessitats superiors de les persones amb les quals estàs. Molts nadius es veuran obligats per les circumstàncies a revisar els seus patrons de fe en la humanitat.

Una dona del teu entorn podria ajudar-te a resoldre un enigma i amb això acabar amb molt del que està pendent. Si estàs en la cerca d'una ocupació, el dijous és un dia afortunat en el qual pots rebre excel·lents notícies.

Aquesta setmana hauràs d'atendre una molèstia que vas ignorant des de fa temps.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sentimentalment vas tan calent com el mateix infern. Trobaràs la més fogosa complicitat del teu cònjuge o parella, i amb gust acceptarà tot l'amor que li prodigues.

Estarà d'acord amb les teves propostes, i dialogareu sobre qualsevol dependència emocional. Tindràs una gran maduresa amb la teva economia. Estiraràs els teus recursos, i aconseguiràs retallar moltes compres habituals que són innecessàries.

Els teus complexos tornen a aflorar cada cert temps i creus que només podries desfer-te d'ells gràcies al bisturí. Per descomptat, el millor seria que t'acceptessis com ets, amb les teves virtuts i els teus defectes.

  

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Reflexionaràs sobre les teves amistats i relacions romàntiques. Et preguntaràs si realment aquestes persones t'aporten coses positives a la teva vida. Intentaràs millorar la teva autoestima.

En l'àmbit professional i economicofinancer no prendràs cap risc, i la teva ambició serà nul·la. Per això, perdràs diverses oportunitats molt interessants. Els lleonins que tinguin un negoci propi no voldran instaurar noves tècniques o tecnologies que podrien ajudar a augmentar els beneficis.

A nivell mental serà una setmana dura, de revelacions que en el fons ja sabies. Sentiràs tristesa i dolor, et sentiràs sol i cansat. Necessitaràs fer repòs de més per a renovar les teves forces.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La comunicació amorosa no serà tant fluida com desitjaries, i et pot portar a sospitar coses tèrboles; que la teva fantasia no enterboleixi la realitat. Tindràs facilitat per a veure fantasmes on realment no hi ha més que cortines mogudes per l'aire.

Els astres despertaran la teva ambició. T'agradaria que tots reconeguessin els teus mèrits i t'ajudin a aconseguir una bona promoció. No és que no tinguis possibilitats de créixer en aquesta setmana, però t'arrisques a arruïnar-ho tot per la teva impaciència o la teva malaptesa.

El teu estómac camina delicat, i l'últim que et convé és una digestió pesada.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a aquesta segona setmana de maig Lliura, et revela que tendiràs a ser una cosa agressiva, encara que busques harmonia i compromís en la teva vida sentimental.

Fins al dia 14, l'amor serà apassionat i després s'estabilitzarà. Si treballes com a autònom, després d'un període una mica difícil, sembla que estàs aconseguint estabilitzar la teva economia.

Aquesta setmana, a causa de la teva excel·lent salut, la teva disposició d'ànim serà jovial i positiva. En aquest sentit, no hi haurà res que pogués atreure l'atenció especialment sobre aquest aspecte de la teva vida. Igualment, continuaràs cuidant de la teva salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La setmana començarà a promissòries escenes de progrés per als nadius del signe de l'escorpí especialment en tot el que es refereix amb l'amor i la vida sentimental d'aquests nadius. Serà una setmana fantàstica que t'obrirà a una nova manera de mostrar el teu amor.

Aquells que es troben buscant un canvi poden confiar que el dinàmic planeta Mart podria col·laborar amb un gir positiu en assumptes laborals.

De tots els signes ets d'aquells que podrien veure's afectats pels astres en relació al seu benestar psíquic i físic.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta segona setmana de maig Sagitari, l'amor no farà més que millorar dia rere dia. Les relacions en general, tant amb la parella, com amb amics i familiars seran molt satisfactòries.

En el terreny laboral, la setmana es presenta bastant bé. Aquells que per algun motiu haguessin perdut el seu treball, trobaran oportunitats per a trobar una ocupació molt millor que el que tenien.

Respecte a la teva salut, aquesta setmana podries patir alguna malaltia lleu. Segurament relacionada amb el sistema digestiu, que el més probable sigui ocasionada per estrès.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta setmana començarà amb la lluna en el teu signe i per això molts nadius estaran revivint assumptes emocionals que els porten al començament d'una relació important.

Pots prendre aquesta setmana per a emplenar infinitat d'assumptes d'índole legal. Notificacions, cartes i correus seran ben rebuts així com s'afavoreixen per acció dels emplaçaments actuals totes les gestions judicials.

Serà necessari que tinguis atenció especial a mantenir-te hidratat per a eliminar toxines del teu sistema renal que pot veure's exigit especialment aquesta setmana.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els aiguaders solters aquesta setmana sabran treure-li partit a aquestes influències planetàries que ho omplen de força i decisió. És molt probable que més d'una persona sospiri pels teus encants.

Les col·laboracions amb col·legues seran l'eix que et guiarà en l'àmbit laboral aquesta setmana. Tot girarà entorn de bons intercanvis.

Bon moment per a adonar-te, observar, avaluar i netejar el que ja no t'aporta res i desfer-te d'això pel bé de la teva salut. Pot ser que siguin hàbits poc saludables, situacions, coses o fins i tot persones.

  

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hi haurà un canvi en tu i en les coses a les quals dónes prioritat. Passaràs de donar-li molta importància als diners, a posar per damunt a la teva família. El solter coneixerà noves i interessants persones.

Conjumina aquesta setmana la força interna del teu signe amb la força externa del planeta de l'acció (Mart) i aconseguir tot el que et proposis. Tingues clares les teves motivacions i a per això! Mercuri en la teva zona de llar prediu una mudança.

És molt probable que surtin a la llum traumes i complexos que tenies guardats en la foscor de la teva ànima.


Comentaris

envia el comentari