L'horòscop setmanal del 12 al 18 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 12 d'abril

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana no vols fallar-li a la teva parella, li has promès dur a terme alguna cosa que li fa molt feliç, però els astres avui et posaran a prova: per a aconseguir la teva comesa hauràs de suar la samarreta i tenir un do per a improvisar.

Bolca les teves emocions i coneixements en els teus projectes de treball, aniran a bon port si t'animes a ser el capità del vaixell.

Sé disciplinat, sense que per això et falti el sentit de l'humor. Et relaxaràs molt fent esports aquàtics.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquesta setmana empraràs les seves virtuts i fortaleses a fer feliç a la teva parella sense esperar res a canvi. Vas demostrar-li la rellevància que té en la teva vida, establint noves metes i projectes en comú. Necessiteu pujar un nou graó en la vostra història, i teniu la màgia suficient per a arribar allà on vulgueu.

S'aveïna una dura setmana en el treball, però no gaire més que qualsevol altra.

Deixa de pensar en la felicitat com un bé material que es pot comprar o fabricar; el teu sisè sentit et dirà cap a quin camí dirigir-te per a trobar-la, sense més.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta setmana podries caure en la temptació de ser infidel a la teva parella. Una amistat pot començar a canviar la seva naturalesa per a portar-te a vibrar el desig de convertir aquest vincle en alguna cosa més.

Molts col·legues podrien veure en tu a una competència agressiva o massa competitiva. Les crítiques pot ser que et facin mal, no obstant això, no hauries de deixar-te portar per aquesta energia d'enveja que no fa bé a ningú.

Els dies dijous, divendres i dissabte la digestió podria veure's afectada per la influència de la Lluna en el seu signe. Les emocions afectaran el benestar físic.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els records d'un vell desengany amorós torna a tenir vigència en la teva vida, a pesar que hagi passat el temps. Estàs vivint una sèrie de circumstàncies que et fa pensar que aquella trista història es repetirà.

Si treballes amb nens o amb persones majors la teva vida professional promet ser molt interessant. Sabràs estar al canó si t'estàs incorporant a un equip o participant en projectes conjunts.

Les coses que no t'agraden del teu cos es poden canviar amb una mica d'esforç i ganes, amb la il·lusió per bandera.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Trencaràs la teva relació romàntica si no t'omple per complet, la vida és massa curta per a perdre el temps. El solter coneixerà a una persona que té un aire exòtic que t'atraurà moltíssim.

En el treball, hauràs de tenir mil ulls i revisar les teves tasques i projectes més d'una vegada, perquè aquesta setmana qualsevol fallada que cometes acabarà en boca de tots. La teva economia sofrirà algun sot si està relacionada amb un tema legal que et dóna mandra abordar.

Necessites fer una millor gestió del teu temps: treballar menys hores i tenir més moments de descans.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs un període de set dies marcat pels alts i baixos en el teu cor; encara queda molta feina per a trencar uns certs bloquejos afectius, que t'impedeixen mostrar-te tal com ets, amb tota la teva alegria i la teva bellesa espiritual.

Planifica millor les teves jornades laborals, perquè tindràs una mica de descontrol amb l'hora i la distribució de tasques. La clau per a aconseguir l'èxit estarà a saber en qui delegues.

Et trobes en un període bo per a deixar l'addicció al tabac, si és que sofreixes aquest problema que fa mal als teus pulmons, a la teva higiene bucal i a la teva cartera.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Voldràs gaudir al màxim de les teves relacions i de totes les emocions que d'elles es desprenen. Podràs consolidar els teus vincles amorosos i familiars, de manera que abastos una estabilitat molt buscada.

En el laboral la setmana estarà marcada per l'abast dels objectius perseguits durant molt de temps. Hi haurà moltes oportunitats per als nadius del signe, tant de tenir èxit, com de trobar ocupació.

En la salut, no hi haurà complicacions de gravetat, sempre que actuïs de manera responsable i no oblidis l'important que és cuidar-te a tu i als teus.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna en Taure afectarà la forma en la qual reps les accions dels teus sers estimats. Et mostraràs més sensible i desitjaràs ser tractat amb cotons. Cap al cap de setmana el teu perfil més salvatge sorgeix per a afermar la teva vitalitat. El sexe pot ser una via de fuita per a la teva ansietat o les teves inseguretats.

Si estàs a la recerca d'una nova ocupació és favorable que pipins amb confiança les vies que et porten a l'èxit i et juguis tot.

Aquesta setmana els astres indiquen una bona tendència per als assumptes de salut dels fills de l'escorpí.

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La setmana serà bastant positiva per als nadius de Sagitari en l'amor, perquè començaran amb bastant alegria i fluïdesa en les seves relacions. No obstant això, algunes actituds provinents del seu gran ego podran espatllar la present felicitat.

En el terreny professional, és possible que sentis que vulguis donar un canvi a la teva carrera, i a ells contribuirà el descobriment de noves habilitats que tenies poc desenvolupades.

Quant a la salut, no hi haurà especials preocupacions, només hauràs de vigilar moments puntuals d'estrès, que no obstant això no aconseguiran espatllar-te la setmana.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els solters tenen forces planetàries al seu favor entre el dilluns i el dimecres per a prendre contacte amb la possibilitat de començar una relació de parella. El diumenge dedica'l a la família.

Els primers dies de la setmana són benèfics per a aquells nadius que porten endavant el seu propi negoci o emprenedoria. La Lluna en Taure reforça la possibilitat d'augmentar els guanys.

El benestar emocional del qual gaudeixen molts nadius del signe afavorirà el recuperar la salut en cas d'estar transitant un període de malaltia o feblesa física.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La setmana començarà amb alguns problemes amorosos per a aquells Aquari que estiguin en una relació. Aquests problemes es deuran sobretot a inseguretats pròpies que els portaran a cometre errors.

En el terreny professional, el més segur és que avancin, tant a nivell de professió com a nivell econòmic. L'èxit els ronda, per la qual cosa, molt mal haurien de fer les coses perquè no poguessin gaudir d'ell.

Quant a la salut, l'estrès serà el major inconvenient que farà que els Aquari se sentin incòmodes i infeliços.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El nadiu de Peixos amb parella es divertirà molt aquesta setmana gràcies a la seva faceta més sensual i picant. El solter tindrà el poder de fondre qualsevol cor amb una tendra mirada. Començaràs a mostrar-te al món tal com ets.

La teva millor basa en l'àmbit professional serà la diplomàcia i un toc d'humor un irònic que et farà destacar de la resta. La teva economia gaudirà bona sort i et concediran aquesta hipoteca que has demanat.

Necessitaràs un bon massatge en el coll i cervicals per a deslliurar-te d'aquests nusos que se t'han creat a causa de l'estrès.


Comentaris

envia el comentari