ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

L'horòscop setmanal del 12 al 18 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 12 al 18 d'octubre de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana agafaràs el toro per les banyes. Si hi ha problemes de comunicació entre la teva parella i tu, faràs tot i més per a esfondrar-los. Vols apostar per la versió més autèntica de la vostra relació, encara que calgui pronunciar paraules doloroses.

Podràs trobar una ocupació. Així, el nadiu que estigui en l'atur haurà de ser murri per a trucar a moltes portes; quantes més vegades toquis el timbre, més fàcil serà que et convidin a passar.

Milloraran els problemes crònics gràcies a nous tractaments. Si el que el teu metge et diu no et convenç, demana una segona opinió.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquesta setmana, les amistats es poden confondre amb l'amor per al nadiu de Taure, i més, si estàs en estat de solteria. Començaràs a veure amb ulls diferents a algú que ja coneixies des de fa temps, o veuràs com una relació cordial evoluciona de manera natural a alguna cosa que encara no es pot etiquetar.

Les coses es posen una mica més difícils en el teu àmbit laboral. Vols promoure alguns canvis, hi ha coses que podries fer-la millor.

Tindràs molt bona força de voluntat, i sabràs apartar de la teva vida aquestes coses que minven el teu benestar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Descobrir els beneficis de la teva vida casolana obrirà una nova forma de diàleg amb els teus sers estimats. Sentiràs que el respecte pels valors de la teva família d'origen aporta a la teva vida seguretat emocional.

Aquells nadius que tenen el seu ús segur aquesta setmana seran posats a prova i hauran de demostrar lo bo que és comptar amb la seva presència en l'empresa.

Per a aquesta setmana et sentiràs inspirat a cuidar de tots els hàbits personals de cura de la salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Se sol dir que voler és sinònim de poder. I aquesta setmana, Cranc, faràs grans coses que sempre has volgut, perquè dins de tu hi ha un gran magnetisme, un poder personal que fa que els teus desitjos es compleixin amb facilitat.

En el treball comptaràs amb bones iniciatives, i seràs un as detectant oportunitats per a progressar dins del teu sector.

Dóna-li al descans la importància que es mereix. Recorda que en moltes ocasions el millor just abans de dormir és fer alguna activitat esportiva intensa (encara que a uns altres els beneficia més un bon bany).

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Setmana que comença molt romàntica, s'endinsa en un baix desig amorós i el cap de setmana ressorgeix amb tota la seva esplendor. Evita prendre decisions dràstiques en aquest àmbit. El solter jugarà a ser un caçafortunes.

El projecte laboral en el qual estàs invertint el teu temps no et donarà els beneficis que esperaves. Les teves accions respecte als diners seran impulsives, ja es tracti de compres o de prestar diners, ambdues estan abocades al fracàs o pèrdua adquisitives.

Anímicament gairebé tota la setmana tindrà un halo trist però el cap de setmana tornes a brillar.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents molt més lliure per a estimar en aquesta setmana; has allunyat algunes culpabilitats, i comprens que els romanços en secret no porten a cap part, perquè el més bonic és poder cridar als quatre vents que estàs enamorat.

Hi ha decisions importants que prendre, així que medita bé durant els pròxims dies fins a quina casella avançaràs professionalment. Els errors en aquesta vida es paguen molt cars, o són impossibles de corregir.

Alguns s'enfrontaran a problemes d'estrès o d'ansietat; llavors hauràs de recordar que els problemes del món no se solucionen omplint l'estómac.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'amor estarà de part dels Balança aquesta setmana, posant-los contra les cordes perquè d'aquest pas definitiu que tant els costa donar. Si ho fas, viuràs experiències noves i molt estimulants.

En el laboral se't demanarà que millors els teus dots de comunicació amb els altres, però al mateix temps, també t'ha arribat l'hora d'apoderar-te. Hauràs de trobar el just equilibri entre prendre el comandament i ser diplomàtic.

Físicament, et sentiràs bé, a excepció d'algun problema respiratori, que una vegada més et portarà a indagar en els seus orígens emocionals.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí, presa els sentiments esperançadors d'iniciar un nou camí en la teva relació de parella i utilitza aquest temps per a avaluar quant ha canviat la teva actitud i si fa falta realitzar algun ajust que et porti a una millor forma de relació.

Els astres t'incentiven per a continuar amb les teves empreses o tasques fins i tot si semblen tedioses o repetitives.

Per a aquesta setmana la salut dels fills de Plutó serà estable si es permeten el fet de reconèixer els seus pensaments iracunds i enutjos amagats.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tindràs tres consignes: intensitat, passió i diversió. Ja sigui per a millorar la relació que ja tens, o per a buscar una nova, la teva creativitat i impuls estan potenciats al màxim pels Astres.

En el terreny professional, serà una setmana molt activa, on només hauràs de vigilar no caure en l'excés de confiança si vols aconseguir l'èxit. Maneja't amb seguretat, però mantenint sempre els peus en el sòl.

A l’àmbit físic no patiràs de cap trastorn o malaltia important, i si passes algun moment incòmode, el superaràs de manera ràpida.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Venus en l'afable i discret signe de Virgo presta força als teus desitjos d'amor i harmonia dins de la parella.

La Lluna nova en la teva zona de l'èxit professional et donarà grans possibilitats d'iniciar un nou camí en la teva vida laboral. És temps de sembrar les llavors que et portin a donar forma als teus somnis.

No hauries de deixar d'atendre temes que et preocupen sobre dolors articulars o problemes que sents que estàs arrossegant des de fa mesos.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tindran una oportunitat única per a solucionar els problemes que hi hagi en les relacions. El sentit de l'humor, l'afecte i el contacte físic t'ajudaran a acostar-te a la teva parella.

En el professional, la qual cosa més destacarà aquesta setmana serà la teva capacitat d'inventiva. La teva creativitat serà el que t'obris les portes a moltes i noves oportunitats laborals, tant dins de la teva empresa, com en altres mercats.

Serà una setmana en general bona per a la teva salut física. A nivell emocional rebràs també molta informació valuosa a través dels somnis. La teva intuïció es despertarà.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Existeix un risc que es produeixi una infidelitat. Podria ser que et traeixin, o bé que siguis tu qui comenta la traïció. El solter voldrà trobar a la seva parella ideal i s'embarcarà en cerca d'algú perfecte.

En l'àmbit laboral el ritme baixarà a causa del teu cansament mental (sobretot si les teves tasques són rutinàries). Si la teva professió està relacionada amb la informàtica, aquesta setmana tindràs bastant treball i clients nous.

La Lluna nova en Lliura comença un període de 6 mesos en què pots transformar-te des dels teus fonaments per a ser qui vulguis ser.


Comentaris

envia el comentari