IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop setmanal del 13 al 19 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et prendràs amb molta naturalitat els canvis que succeeixin al teu voltant. Analitzaràs com les coses han evolucionat en els últims temps, i et sentiràs calmat. Antany la inquietud t'hauria embargat, però els astres t'ajuden a viure en equilibri. Veus el cel clar i buidat, i estàs convençut que hi haurà bones solucions per als assumptes que assoten el teu cor.

Seràs molt ordenat i eficient en el treball. Fins i tot si tens una muntanya de tasques pendents, no deixaràs que la impaciència et domini, i sabràs reduir-la de manera dràstica perquè no et caigui al capdamunt i et deixi atrapat.

Notaràs que els hàbits de vida que has implantat en el teu dia a dia comencen a donar els seus fruits; la bàscula dóna una xifra que t'agrada, i et notes més sexy davant del mirall.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Derrocar tot allò que no t'agrada de la teva personalitat i tornar a construir-ho amb alegria serà possible en aquesta setmana, en la qual abril entra ja en la seva secta final. Necessitaves buscar un nou prisma per a apreciar la teva vida, sent conscient de tot el que tens i com valorar-ho.

Estàs ple de valentia i fortalesa, i això et serà útil per a afrontar alguns episodis de crisis. I és que el cel veu problemes en la reputació de la teva empresa, o de la teva pròpia personalitat. Algú s'ha dedicat a intoxicar, i ara tu hauràs de lluitar perquè la veritat brilli.

Pensa, en aquests dies, en què tenir la teva llar i el teu entorn de treball en ordre és sinònim de salut. Sigues conscienciós a l'hora de la neteja, i procura tenir cada cosa en el seu lloc.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La setmana començarà amb un fort impuls en l'àrea de la vida íntima que recorrerà com una esgarrifança la teva espina dorsal. És que no sabràs que és el que sents, si és amor o mera atracció física. Aquests dos sentiments solen barrejar-se per a la majoria de les persones però, Bessons, no voldràs involucrar-te amb algú a qui has de veure la cara cada dia sense estar segur de voler portar una cosa seriosa.

Aquells nadius que estan a la recerca d'una ocupació tenen entre dijous i divendres una millor disposició astral per a presentar-se a entrevistes i enviar correus i cartes de presentació. Mantenir l'optimisme i les bones vibracions és especialment important aquesta setmana.

Els nadius del signe dels bessons podrien començar aquesta setmana a realitzar accions o tractaments que beneficiïn no sols la salut sinó també el seu aspecte físic. Podria tractar-se tant d'ortodòncies com de visites a l'especialista en dermatologia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estimes molt a la teva parella, i en certa forma, el que sents frega l'adoració. Això està molt bé, però no per això has d'estar al seu costat les 24 hores del dia! Durant aquesta setmana el teu cos et demanarà desconnectar de l'amor, i parlar amb els amics sense donar explicacions.

La vida professional de Cranc serà bona… Sempre que no hagis mentit sobre les teves aptituds, les teves capacitats o els teus estudis. I és que en el teu treball podrien assignar-te tasques per a les quals no estàs preparat en la vida real, encara que el teu currículum digui el contrari.

Voldràs curar-te en salut. Aquesta setmana els teus defenses estaran bé, en part, perquè no t'exposaràs de manera gratuïta a agents contaminants o perjudicials. Especialment, mantingues distància amb els fums (zones industrials, polígons, llocs amb molts cotxes…).

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La comunicació és el tema clau d'aquesta setmana en el terreny amorós, i no per a bé. La configuració dels astres ennuvolaran la teva ment i no sabràs expressar-te correctament. Tindràs malentesos i empipaments per la teva manera d'utilitzar certes paraules inadequades. Serà la teva expressió no verbal la que rebel·li els teus veritables sentiments.

En la teva ocupació la teva actitud serà bastant autoritària (més encara si tens un lloc d'alt comandament), i no serà fins al divendres que et relaxis i puguis treballar en equip. L'administració pública t'ingressarà uns diners per una devolució amb el qual no comptaves i que et donarà un respir econòmic.

La lluna en quart creixent en Capricorn marcarà el teu estat de salut que serà bo en general si et compromets a cuidar el teu cos. Pren-te molt de debò els senyals que t'enviï el teu sistema nerviós aquesta setmana, pot estar alertant-te que alguna cosa no va bé.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es preveuen uns dies molt substanciosos; qualsevol esforç per a trobar pau espiritual donarà resultats interessants. Sents un renéixer en el teu interior, les teves energies es disparen i deixes a un costat els problemes i la tristesa.

Et tens en una gran estima professional, i a vegades confons les teves capacitats amb tenir sempre la raó. Intenta controlar aquesta capacitat teva de lideratge, perquè si es desboca viuràs enfrontaments amb els teus caps o els teus empleats. Et costarà admetre que no sempre tindràs a les teves mans tota la informació.

Inclou en el teu menú habitual aliments de fulla verda, cítrics i pastanagues; productes, en definitiva, que t'ajudaran a tenir una pell millor. I és que, si mires una mica per la teva dermis, aconseguiràs un aspecte francament encantador.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'amor per a aquesta segona setmana d'abril porta per als Balança un advertiment. Es tracta d'anar amb compte amb mostrar un comportament indiferent, sobretot amb els éssers estimats. Si mostres mancada d'empatia cap als quals t'envolten, el més segur és que tard o d'hora et vingui de tornada.

Respecte al treball i la part econòmica, aquesta setmana els Balança s'asseuran a dilucidar la millor manera d'obtenir majors ingressos. Pot ser que, amb un treball extra, amb un hobby, o potser per mitjà d'una societat de valors.

A nivell de salut, l'horòscop augura per a aquesta setmana una preocupació centrada en l'alimentació. No sols és important que vigilis el que menges, sinó també quant menges. Moltes vegades mengem en excés i això perjudica el nostre organisme.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En aquests dies els nadius del signe de l'escorpí poden estar segurs que gaudiran d'una vida sexual per altra activa. Venus se situa en el pla astral de tal forma que el desig i la passió aniran de la mà d'una relació feliç que et mostra que la concòrdia és possible malgrat que les opinions de tots dos siguin diferents.

Els nadius que treballen en relació de dependència tindran una setmana una mica tibant en la qual es veuran desafiats a buscar altres maneres de fer arribar les seves sol·licituds d'una manera que garanteixi una recepció positiva.

Aquesta setmana podràs gaudir d'una bona salut encara que és molt possible que a mitjan setmana sofreixis d'algunes molèsties als braços i en les espatlles fruit de tensions i contractures musculars. Realitza exercicis per a afluixar-te i sentir-te millor.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en parella, et mostraràs molt actiu, tant en l'escolta, com en tots els aspectes de la relació. Sentiràs un ressorgir de la teva libido i de tot allò que afavoreixi les trobades íntimes i la connexió física i emocional.

Quant a la part professional, el Sol, Mercuri i Urà en Àries ens exigeixen canvi i moviment, ja que la seva funció és canalitzar l'energia cap a noves direccions. Això es veurà de manera palesa en el lloc de treball.

En relació amb la salut, els Sagitari se sentiran pletòrics d'energia i fortalesa física. Moment oportú per a iniciar un nou pla d'entrenament, amb acompanyament professional, encara que de moment sigui a distància.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta és una setmana propícia per als nadius del signe de la cabra en el referit a la comunicació dins de l'àmbit familiar. Molts fills de Saturn aconseguiran comunicar-se amb precisió i mostrar un perfil sobre els seus pensaments més directe.

Aquesta setmana els nadius del signe de la cabra trobaran que el seu treball de cada dia, els agrada molt més del que imaginaven, més enllà dels seus petits detalls rutinaris i els seus defectes.

Els nadius de Capricorn estaran molt atents a realitzar tractaments de bellesa, començar noves dietes per a millorar el seu to muscular o embellir la seva figura, iniciar les seves rutines d'exercici a casa cada matí.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a aquesta setmana en l'amor Aquari, prediu que et sentiràs molt conqueridor i amb la libido pels núvols. Venus en Bessons, un bell aspecte del teu signe, obre perspectives sentimentals més positives tant per als solters, com per als que estiguin en una relació.

En el terreny de la professió i l'economia, la predicció per a aquesta segona setmana d'abril diu que hauràs de cuidar-te d'una tendència molt marcada a discutir amb els teus superiors, o persones de major rang en l'empresa.

Per a la salut, l'horòscop prediu que hauràs de distribuir el temps tan bé com sigui possible entre el temps que dediques al treball, d'una banda, i a la família, els amics i la parella. Deixant també un temps per al descans.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

A principis de setmana seràs bastant fred i estaràs molt crític tant amb la teva parella com amb les teves amistats. Això propiciarà alguna discussió. Observa el teu llenguatge corporal Peixos, quan t'encreues de braços parlant amb algú és que no vols deixar-li entrar en el teu món. Reflexiona sobre si estàs aguantant vincles tòxics.

Període complicat en l'àmbit laboral degut majorment a la teva actitud i els aspectes planetaris. La teva ment no aconseguirà connectar amb el teu costat creatiu i aquesta frustració et portarà a ser molt autoritari i fins a dictatorial amb els teus empleats o companys. Per això, el treball en equip no se't donarà bé i hi haurà més d'una discussió i retrets.

En la jardineria trobaràs la pau mental que necessites aquesta setmana. El dimecres, amb la lluna minvant, és el dia perfecte per a realitzar trasplantaments. Plena el teu balcó i la teva casa de plantes de fulles verdes i frondoses que desprenguin bona energia i et facin sentir que estàs en contacte amb la naturalesa.


Comentaris

envia el comentari