L’horòscop setmanal del 13 al 19 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per a la setmana del 13 al 19 de juliol 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

Et decideixes a no perdre més el temps amb una relació que no t'omple del tot. La vida només és una i cal assaborir-la al màxim. Que el present 2020 ja ha creuat l'equador!

Hauràs d'estar més pendent que mai de tots els teus assumptes empresarials. I és que si comets un error, tots s'assabentaran i la teva reputació quedarà en dubte. Per desgràcia, les distraccions transcendeixen més de pressa que els èxits.

Controla els teus horaris, no procrastines, i no canviïs les teves hores de son per maratons de sèries de televisió ni sessions de videojocs.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Els teus sentiments es regiren ara que el setè mes de l'any arriba al seu equador. Sobretot, tindràs ganes de ser l'objecte de desig de tots, que totes les mirades se centrin en la teva persona.

Notes que moltes de les decisions de la teva vida no les has pres tu, sinó que altres et van assenyalar què fer i tu obeïes. Aquesta setmana fas una parada en sec, no vols deixar-te portar per les circumstàncies.

Aconsegueixes vèncer a poc a poc a la mandra, i et trobaràs especialment actiu en les primeres hores del dia.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

Bessons, si ets d'aquells nadius que desitgen que la família creixi, aquest cap de setmana tens una tendència de gran fecunditat i harmonia que beneficia les trobades íntimes i la comunió dels cors.

La major part de la setmana la dedicaràs a millorar la teva manera de comunicar-te i exposar els teus treballs davant d'altres persones. Els judicis de valor sobre la teva capacitat t'importarà més que mai.

La salut no mostra massa contratemps a excepció de cert decaïment que podria fer-se amo del teu ànim.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Els més atrevits provaran de canviar-se d'imatge, o començaran a viure amb la veritable identitat de la seva persona i no aquella que li imposa la societat. Vols ser el centre de totes les mirades, encara que prefereixes dir que seràs el protagonista de la teva vida, a la fi.

Tindràs mals horaris professionals, i la bona sort no estarà del teu costat a la feina, així que hauràs de ser tu mateix qui la generi!

Es preveu una setmana carregada de vida social, i per tant, serà més fàcil caure en excessos de menjars abundants o copes de més.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

Trauràs el teu costat més creatiu per regalar-li a la teva parella un treball manual d'amor amb la qual demostraràs els teus sentiments. Els solters faran servir la seva valentia, i li proposaran una cita a aquesta persona per la qual sospiren.

Pel que fa a la feina, necessites urgentment unes vacances! Una escapada a la natura et farà carregar les piles. Últimament no estàs tenint molta sort en el relacionat amb els diners i és que algú t'ha fet un mal d'ull, fes un ritual de neteja per eliminar-lo.

El teu cos et demanarà més fibra. Menja més fruita i aliments integrals, la teva salut ho agrairà.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Pensaràs que en altres moments de la teva vida eres més feliç que en l'actualitat, i la teva forma de ser es podrà titllar de derrotista. Esperaràs una mica de la vida, no t'implicaràs molt en els romanços, i deixaràs escapar valuosos trens.

En el terreny professional demostraràs al món — així com a tu mateix — que ets una persona molt valuosa, que lluita perquè li passin coses bones i reeixides.

Les zones que més problemes de salut et donaran són l'esquena i el coll. No serà mala idea demanar cita amb el fisioterapeuta per un d'aquests dies.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Els primers dies d'aquesta setmana, Balança estaràs marcat pels teus esforços per millorar la comunicació amb la teva parella. Per sort, tindràs influències planetàries favorables ajudant-te a trobar la forma de fer-ho.

En el terreny professional i econòmic, aquesta setmana estarà marcada pels nous començaments. Encara que també hi haurà conflictes amb els companys de treball.

Pel que fa a la salut, tant l'ànim, com la salut física variaran aquesta setmana. L'estabilitat no serà la característica més visible per als Balança en aquest aspecte de les seves vides, més aviat tot el contrari.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Els emplaçaments actuals afavoreixen totes les trobades amoroses, les reconciliacions i el compliment de la destinació en les teves relacions de parella està sent portat a un punt d'inflexió important.

Aquesta setmana hauries de prendre profit de l'energia disponible i comunicar-te amb universitats o altres institucions educatives per sol·licitar beques d'estudi o descomptes. Si estàs buscant una nova feina els dies dilluns i dimarts són els més favorables per a tu.

Podrien sorgir patologies que es trobaven amagades. Per a les dones en especial els problemes hormonals poden causar certs trastorns de difícil diagnòstic.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Els Sagitaris s'enfronten aquesta setmana a importants reptes en el terreny amorós. Hauràs de fer concessions, i els més independents es veuran obligats a comprometre si volen conservar la relació que mantenen.

En l'entorn laboral, començaran la setmana amb un remolí de novetats: nous projectes, nous mètodes, nous socis o col·legues de professió.

Per a la teva salut, el repte d'aquesta setmana serà saber gestionar tota la gran quantitat d'energia que s'està movent per a tu en aquests moments. El millor és que tindràs vitalitat a dojo.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Potser han d'aprendre a escoltar amb els ulls de cor les paraules d'amor que algú intenta transmetre. Tancar el teu cor només pot portar més lluny del que ja estàs.

Especialment pots prendre els beneficis dels astres els dies dijous i divendres, dates en què tant la Lluna com el planeta Venus afavoreixen la teva imatge social i et brinden suport en assumptes laborals.

El teu aparell digestiu requerirà una alimentació equilibrada i suau per harmonitzar amb els estats emocionals i les exigències de la vida quotidiana.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Començaràs la setmana amb una energia molt potent, tindràs espurna i ocurrència per donar i vendre, però potser pots caure en l'excés i mostrar dèspota o prepotent amb els altres, el que et trauria tot l'encant.

Pel professional, els primers dies de la setmana estaran marcats per l'esforç continu. Tindràs la sensació, i serà real, que estàs treballant i esforçant-te més que mai abans.

En la salut, serà una setmana bastant tranquil·la, on començaràs amb tractaments efectius per alleujar i eliminar algunes molèsties passatgeres que t'assaltaran en algun moment.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Viuràs un episodi d'introspecció per avaluar si estàs a gust amb tu, amb la teva parella i amb la vostra relació. Els solters de Peixos tindran una trobada intensa i secreta amb una persona que els agrada.

Sense adonar-te, passaràs les opinions i esforços dels teus companys de treball en el teu afany per pujar esglaons en la teva carrera professional. L'energia de la Lluna nova en Càncer t'atorgarà sort en el terreny econòmic relacionat amb l'emprenedoria.

El teu cos et demanarà anar a dormir abans, aixecar més d'hora i esmorzar de forma correcta per afrontar el dia amb energia.


Comentaris

envia el comentari