L'horòscop setmanal del 14 al 20 de desembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 14 al 20 de desembre de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En el si de les parelles més longeves pot sorgir una crisi, propiciada en part per les trobades familiars típiques d'aquest mes tan nadalenc. Com a solter, estàs segur que vols ser lliure, compares la teva situació amb la d'alguns amics amb parella i et sents un privilegiat.

Els astres veuen un augment en el teu patrimoni durant els pròxims dies. Potser parlem del cobrament d'una prima, o algun extra nadalenc.

Els nervis que a vegades s'agarren al teu budell desapareixeran a poc a poc, sabràs canalitzar les teves energies a través d'activitats lúdiques.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tendeixes a exagerar les teves emocions i sentiments, en el millor i el pitjor dels sentits. Faràs una celebració exagerada del teu amor en moments que procedeix poc o res, i de la mateixa manera, faràs una muntanya d'un gra de sorra amb els problemes quotidians.

Et ve bé treure a la llum el teu costat més competitiu en el treball perquè no t'arrabassin els teus assoliments.

Fes un bon ús de la teva força de voluntat, presa d'exemple a persones pròximes que van aconseguir canviar el seu benestar gràcies a l'esport i l'alimentació sana.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Res serà igual per a tu després de l'eclipsi que es donarà aquest dilluns 14 en la teva zona relativa a la parella. El Sol serà eclipsat per la Lluna en Sagitari donant com a resultat una necessitat que et tornis cap a dintre teu i avaluïs amb el cor i la ment connectats.

Per a aquests dies que s'aveïnen els assumptes professionals dels fills de Mercuri passaran a una instància en la qual hi ha molt per fer i poca voluntat per a portar-ho avanci.

Necessites descansar doncs en haver-se complert mig any del teu retorn solar la vitalitat disminueix.

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La setmana serà una miqueta aspra per al nadiu de Càncer que es porta malament amb les festes Nadalenques; els dolços típics, les reunions familiars i les copes amb els amics se't farà una miqueta costa amunt.

És necessari que mostris el teu talent en el teu treball: hi ha gent darrere de tu disposades a trepitjar el jardí que portes anys conreant. Fes tot el que sigui a la teva mà, i fins i tot una mica més, perquè el pròxim ascens de l'empresa porti el teu nom.

Per a estar sa aposta per fer activitats en zones lliures de contaminació.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La relació amb els teus fills millorarà i hi haurà molta comunicació. Un pèssim clima amorós amb la teva parella (a causa de tenir ràbia acumulada) podria portar-te a coquetejar amb una persona externa.

Les restriccions i els límits imposats per la triple conjunció en Capricorn han tirat per terra certs projectes. Però, a partir d'ara, experimentaràs una fase d'expansió. Els diners continuaran arribant al teu compte bancari a causa del teu esforç.

Tindràs molt sofriment inconscient acumulat i podries dir coses de les quals et penedeixis més endavant. Si tens la possibilitat, acudir al psicòleg et farà molt bé.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Avança els teus propòsits d'any nou en matèries amoroses. La teva parella i tu hauríeu de plantejar-vos quins nous graons pujareu en els dotze mesos del pròxim 2021; a més, segur que ja podeu treballar en aquests propòsits, des d'avui mateix.

La informàtica, les telecomunicacions i les àrees derivades d'ambdues són el nínxol pel qual hauries d'apostar per a fer nous negocis. El teu sisè sentit en aquestes matèries és brillant.

Controla millor la forma en la qual et mediques, sobretot, si estàs prenent ansiolítics sense que un metge t'estigui supervisant.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si bé comences la setmana amb els millors auguris Lliura, aviat la teva actitud començarà a decaure. Els primers dies de la setmana t'enfrontes no sols a una pèrdua de passió, sinó també a resistències internes enfront dels altres.

En l'àmbit laboral, durant la primera part de la setmana faries bé d'actualitzar el treball pendent, perquè no es presenten grans oportunitats de prosperar.

Quant a la teva salut, els primers dies de la setmana seran molt positius, fent-te sentir com si tinguessis una salut a prova de bombes.

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Especialment aquells nadius del tercer deganat estaran gaudint de la sensualitat i el misteri que aporten els astres al llarg d'aquesta setmana en la qual el misticisme i el misteri poden prendre part de la vida romàntica d'aquests escorpins.

Notificacions, correus i molt moviment seran el to d'aquests dies que vénen. Serà complicat escapar de certs assumptes que exigeixen accions i respostes per part teva.

Molts nadius trobaran en l'esport la millor manera de controlar els seus impulsos sexuals i els seus desitjos reprimits.

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Les bones perspectives amoroses de Sagitari aquesta setmana són les millors del mes, no sols començaran la setmana de manera afectuosa i segura, sinó també amb una actitud més que positiva cap a les relacions personals.

En el professional segurament et sorprenguis a tu mateix fent tasques totalment noves per a tu. Això que al principi podria donar-te una mica de por, al final es convertirà en una estupenda basa per a promocionar-te laboralment.

En la salut et sentiràs bastant bé, físicament sentiràs que el teu cos està més fort i respon més àgilment a tots els teus requeriments.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres estan sent molt exigents amb els nadius del teu signe. El dia dilluns es donarà un eclipsi en la teva zona relativa al subconscient i també als enemics ocults: el Sol en el signe de Sagitari portarà llum a un tema complex.

Les cabres han de prendre tots els regals que arriben del cosmos i fer el gran salt a l'èxit que tant de temps porten esperant.

Per a aquesta setmana els astres t'adverteixen d'un possible estat d'esgotament físic a causa de les grans exigències a les quals estaràs sotmès
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters viuran una setmana propícia per a les aventures amoroses, o almenys per a fer el primer pas per a conèixer a algú amb qui compartir moments íntims agradables.

En el terreny professional el més destacat aquesta setmana serà l'augment de la confiança en tu mateix, que t'ajudarà a dur a terme qualsevol transformació que sigui necessària en el treball. Els anys d'esforç veuran finalment el seu recompensa.

En la teva salut, assumiràs la responsabilitat de cuidar-te en lloc de continuar passant tot el temps pensant en el que volguessis fer sense fer-lo.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'amor, seràs alegre, encantador però també superficial. T'agradarà el flirteig, res t'estimularà més que una conversa intel·lectual. Necessitaràs tenir certa llibertat però també aprendre constància.

L'entrada de Venus en Sagitari e el teu mig cel et donarà l'oportunitat de muntar o treballar en l'ocupació/negocio dels teus somnis. T'involucraràs en una gran empresa financera que et reportarà significatius guanys.

Et posaràs metes i objectius irrealistes i massa ambiciosos. Però això t'ajudarà a superar la mandra, evitar les excuses i posar-te a la feina per a recuperar la teva bona salut física.


Comentaris

envia el comentari