L'horòscop setmanal del 15 al 21 de febrer

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 15 al 21 de febrer de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana el teu cor repara les seves velles ferides, es regenera i et converteix en una persona llista per a oferir tot l'afecte del món, sense rancors ni acrituds. Sabràs combinar els teus propis somnis i inquietuds amb els de la persona que mestresses.

L'equilibri i el control de les emocions és present en la teva vida professional. Seràs molt crític amb tu mateix, reconeixeràs quins són els teus punts febles i els dissimularàs.

Els qui hagin estat lluitant per a millorar la seva salut i/o el seu benestar començaran a recollir els fruits sembrats, i rebràs un impuls extra per a continuar cap endavant.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Continues obrint la porta de la improvisació. Els teus sentiments no volen estancar-se, busquen qualsevol oportunitat per a sortir i regirar-se, trencant amb la monotonia tan aviat com resulti possible i allunyant de la teva vora qualsevol repunt de conflicte.

Et continuen arribant propostes ràpides per a fer diners, pitjor el teu sisè sentit continua en plena forma i sabràs diferenciar molt bé el gra de la palla.

No seràs el major aliat de les activitats esportives; en el cas que apostis pel sedentarisme, almenys, fes coses que estimulin el teu pensament matemàtic.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els teus objectius respecte de l'amor són més clars aquest pròxim cap de setmana. Les relacions íntimes vibren en una energia molt agradable i compatibilitzen amb les teves emocions més intenses.

Estàs passant una temporada en la qual la teva senzillesa, la teva humilitat i la teva bona predisposició per al treball es guanyen l'interès de persones importants en el teu món laboral.

El teu planeta regent, Mercuri, continuarà retrògrad aquesta setmana i s'acostarà a Júpiter en Aquari provocant possibles episodis de nerviosisme i ansietat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Continues tenint un humor voluble, però ja ets conscient d'això i treballes intensament per a no donar-li una mala contestació a la teva parella o als teus fills. Intentes aprofitar al màxim aquests dies en què l'optimisme t'embriaga, i passar desapercebut les jornades en les quals t’aixeques enfadat amb l'univers.

Continues tenint bones perspectives professionals. No pots abaixar la guàrdia ni un minut, la veritat, però no et costarà tant d'esforç mantenir-te a flotació.

La teva capacitat per a recuperar-te de malalties o malalties és brillant. A més, gaudiràs d'uns pensaments nets i concisos.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella o cònjuge l'ambient estarà crispat i haureu de mirar profund en el vostre cor per a no oblidar que us continueu estimant. El solter no serà tan llançat com antany i re-avaluarà les seves estratègies de conquesta.

El volum del teu treball fluctuarà i hi haurà dies on et vegis desbordat i altres en els quals estiguis parada durant hores. Guardaràs la teva cartera i no et deixaràs portar per capritxos innecessaris com a compres compulsives.

T'assaltaran molèsties puntuals després dels menjars. La presa de probiòtics en dejú t'ajudaran a fer una millor digestió.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et convé continuar treballant, tan bé com fins ara, aquest amor propi que tens, i que a vegades fluctua. No et sentis culpable si tot el que està al teu voltant no marxa com deuria, assumeix només la part que de veritat et correspon.

Les teves previsions professionals més optimistes es compleixen sense pausa però sense pressa. Les novetats arriben amb comptagotes, però deixen molt bon sabor de boca.

T'interessarà molt conèixer formes de sanació alternatives, procedents d'altres cultures i països; hi ha coses que poden ser molt interessants sempre que no ignoris les recomanacions del teu metge.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'amor aquesta setmana comença sense grans canvis, no obstant això, cap a meitat de setmana és probable que la teva actitud egocèntrica et porti problemes en la relació de parella. A més, les influències planetàries adverses propicien ruptures sobtades.

En l'àmbit laboral, és possible que assumeixis noves responsabilitats, però abans hauràs d'aprendre a planificar millor les teves estratègies.

En la teva salut, els primers dies de la setmana no sorgiran problemes de salut importants. De fet, estàs bastant conscient del teu cos i disposat a dur a terme tot tipus d'idees revolucionàries per a canviar els teus hàbits.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La passió i el goig de la vida sexual pot ser el centre d'atenció aquesta setmana, tant si tens parella com si estàs solter, gaudiràs del teu cos en llibertat.

Si bé Mercuri continua retrògrad, existeixen possibilitats d'avanç de molts assumptes importants en el professional i financer per a donar un tancament en poc temps.

Escorpió, aquesta setmana no hauries de descurar la teva salut, per contra, serà fonamental que t'ocupis d'administrar la teva energia vital de manera que no esgotis la teva vitalitat.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana en l'amor Sagitari, l'horòscop revela que no sols estaràs buscant noves emocions, sinó que també les influències planetàries en el teu signe exaltaran els sentiments positius i t'ajudaran a retrobar-te amb l'amor.

En el terreny professional, estàs seguint el camí correcte, no obstant això, podries notar una petita baixada en el rendiment.

En relació a la teva salut, aquesta setmana sofriràs problemes de salut ocasionats per l'estrès laboral i els problemes personals. Segurament, el fetge, el teu òrgan més feble, podria donar-te alguns problemes. És important que no cometis excessos.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En començar la setmana, el panorama astral es manifesta exigint que t'involucris en el teu món interior. Podries veure't involucrat en una relació apassionant i fugaç de la qual no oblidaràs els detalls per molt de temps.

Aquesta és una setmana molt important en el que refereix al treball i la vida financera dels nadius del signe de la cabra. Mostraràs una molt preuada capacitat d'execució de les teves responsabilitats i demostraràs que tens condicions de lideratge dins del camp de la teva professió.

Moderar l'activitat i brindar-se el descans adequat serà fonamental per a conservar la salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana, encara que els teus desitjos de llibertat et portin a negar-te a acceptar qualsevol tipus de regla o imposició per part dels altres, sí que seràs capaç de mantenir l'harmonia en la parella.

En el professional probablement destacaràs i tindràs l'oportunitat de fer bons negocis. Aconseguiràs també donar per finalitzades algunes tasques que venies arrossegant de fa mesos.

En la salut, durant la major part de la setmana sofriràs dels nervis. Això no sols farà que dormis mal i tinguis una conducta ansiosa, sinó que també podries desenvolupar altres trastorns.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Buscaràs comprensió i amor, uns braços on sentir-te segur i volgut. I és que et sentiràs aclaparat a causa dels canvis que està sofrint el teu cercle personal. El solter s'enamorarà de dues persones al mateix temps.

Viuràs trobades amb persones poderoses. Utilitza el teu tarannà diplomàtic per a acostar-te a elles amb la intenció d'escoltar i aprendre. Aprofita el teu major dia d'energia (dilluns 15) per a fer les tasques més pesades en el treball.

La teva energia tendirà a estar baixa i al fet que et cansis més ràpid de l'habitual. Necessitaràs ajuda professional per a saber gestionar les teves emocions.


Comentaris

envia el comentari