L’horòscop setmanal del 16 de març al 22 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Una vegada que has passat l'equador del mes de març tires la vista enrere als teus amors, i t'embriaga una sensació de nostàlgia. Recordaràs coses que vas fer malament, i unes altres que podries haver fet una mica millor. T'agradaria demanar perdó a aquesta persona que ja va sortir de la teva vida.

Planifiques molt la teva vida professional, però en aquesta setmana pocs fulls de ruta seran efectives. Deixa marge a la improvisació, i resol els problemes a mesura que te'ls trobis.

Les extremitats inferiors podrien donar-te algun disgust durant aquesta setmana, tant les cames com els peus.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els amors estan bastant tranquils. Si ets solter, et faràs moltes preguntes per saber que falla a l'hora de trobar una persona amb la qual encaixar. I l'interessant és que, a la fi, trobaràs una resposta.

Hi ha una sèrie de canvis laborals en l'aire, però no saps quins arribaran aviat i quins trigaran un temps prudencial per a instaurar-se. Sigui com sigui, et sembla interessant que hi hagi moviment, perquè t'avorreix la rutina.

Per a controlar la teva energia (que disminuirà lleugerament durant uns dies) comença un bon tractament de vitamines i minerals, algun complement que prenguis en el desdejuni bastarà.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gràcies al teu bon ànim pots suportar amb alegria i capacitat d'adaptabilitat tots els teus problemes seran superats. Els teus amics et donaran suport en tot i totes les persones amb les quals et trobis en aquests dies seran més amables que de costum.

La bona energia còsmica que arriba a la teva vida pel que fa al treball, els diners i la vida professional és excel·lent per a avançar en tot el que et proposes.

No hi ha res com la salut dels nadius del teu signe. Acostumes a sentir-te bé gràcies a la teva bona ona i el teu optimisme.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et costa comprendre al teu propi cor. Aquesta setmana el teu humor no serà brillant, i en alguns moments necessitaràs resguardar-te al teu jardí secret. Només allà podràs destriar les teves pors i inquietuds.

Aconseguiràs ser una persona més estalviadora (almenys, si ho comparem amb els últims temps). Aconseguiràs que l'aigua no t'arribi al coll, i en alguns casos fins i tot reduiràs alguns dels teus deutes.

Aprofita els dies que el Sol brilli fort per fer activitats a l'aire lliure, et donarà un millor aspecte i t'ajudarà a sintetitzar la vitamina D.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Per causes externes i pensaments interns la teva actitud amorosa amb la teva parella anirà variant entre el romanticisme i la fredor. El solter tindrà l'oportunitat de viure diverses aventures amoroses (i amb persones diferents).

Noves i pròsperes aliances societàries sorgiran. A la feina, estaràs focalitzat i concentrat, però amb bon humor i generositat el que t'ajudarà a acabar amb èxit totes les teves tasques.

Necessites portar un calçat de qualitat. Has de buscar sabates amb unes plantilles que et permetin una bona postura de la columna i que esmorteeixin els teus passos per no forçar els genolls.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has aconseguit passar pàgina en una història d'amor complicada, que no et deixava viure el present per tenir la ment sempre posada en el passat. Trauràs pit dels teus avanços, seràs més feliç.

Hi ha una influència especialment positiva per a aquells nadius que es dediquen al sector de la medicina o la psicologia. A casa, a més, seràs molt bo estirant el pressupost, afavoriràs l'estalvi i sanejaràs els teus comptes d'alguns deutes.

Recórrer als somnífers no ha de ser la solució si tens problemes per agafar el son: millor els remeis naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana Balança les coses es posaran una mica difícils per a tu en el terreny amorós. Et sentiràs molt pressionat, distret i distanciat de la teva parella. És probable que mostris el pitjor de tu, no obstant això, mitjançant el diàleg aconseguiràs acostar posicions.

En el terreny econòmic, després d'una anàlisi sobre els teus ingressos i despeses, sobretot, un millor control sobre les teves despeses, podràs posar en ordre les teves finances.

En la salut, aquesta setmana serà bastant bona en aquest aspecte de la teva vida. Tot indica que has aconseguit fer-te amb les regnes en aquest terreny.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta és una setmana per a gaudir en plenitud de totes les relacions emocionals i afectives que tens en la teva vida. L'amor ocupa un gran espai del teu dia a dia aquesta setmana, Escorpí

És la setmana de l'abundància per als nadius del teu signe. No tindràs fins dins d'un temps aquests meravellosos designis astrals.

L'energia còsmica està a favor teu en tots els aspectes de la teva vida. Viuràs molt bé el teu bioritme i per això et sentiràs un tità.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'aquesta setmana en l'amor per als Sagitari no podia ser millor. T'esperen dies on hi haurà sorpreses inesperades, passió i molt encant. Moltes parelles podrien establir compromisos o reforçar la relació.

Respecte a la teva economia, començaràs la setmana amb una actitud bastant prudent respecte als diners. Això no serà impediment perquè continuïs obtenint els guanys que esperes.

Referent a la teva salut, tindràs molt bona forma física, per la qual cosa, a grans trets, i excepte alguna petita malaltia, no has de preocupar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En l'amor tot surt com el vas somiar, Capricorn. Per això és molt important que deixis enrere els judicis sobre la manera en què han de succeir les coses.

És una setmana perfecta pel que fa a la vida professional i els diners. Si estàs a la recerca d'una ocupació, és molt possible que aquesta setmana sigui aquella en la qual finalment aconsegueixes fer-te amb el treball ideal.

La teva salut és perfecta gràcies a Mart i Júpiter que estan en el teu signe i des d'allà no fan més que brindar-te vitalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana Aquari, la cura de la teva relació amorosa serà el teu principal objectiu. En el teu afany per treure el millor del vincle amorós, cuidaràs cada detall, i és probable que planifiquis una escapada romàntica.

Respecte a les teves finances, segurament aquesta setmana puguis posar-te al dia, podent fins i tot cancel·lar un deute que tenies arracada i t'atabalava.

A nivell de salut, aquesta setmana segurament la començaràs amb algun problema muscular. Pot ser que es tracti d'una contractura per sobreesforç o potser a l'acumulació de tensions provinent de l'estrès laboral.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El Peixos que hagin estat coquetejant fora del matrimoni, o jugant amb el cor de diverses persones, serà descobert. El solter haurà de ser ell mateix si vol trobar l'amor.

La setmana laboral serà bastant dura i de baixos ànims. Hi haurà lluites grupals, errors, opinions contraposades entre empleats i caps, i molt mal humor. Aniràs just de diners i no podràs ajudar a un familiar que et demanarà ajuda econòmica.

La teva força interior i els aspectes planetaris t'ajudaran a recuperar-te d'una malaltia. Prepara't! Saturn entra en la teva zona del karma i començarà a retornar-te les teves bones o males accions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari