L’horòscop setmanal del 17 al 23 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per a la setmana del 17 a el 23 d'agost 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El clima d'amor serà voluble en aquesta nova setmana. En el cas dels solters podem parlar d'una carrera d'obstacles, el teu cor no tindrà el camí lliure fins a la persona que estimes.

Actualment estàs tenint dificultats financeres. Analitza fins a quin punt les has provocat tu, potser per pecar d'ingenu, o per haver estat més llest del compte en alguns negocis foscos.

T'angoixa patir alguna malaltia de les que veus cada dia a la premsa i la televisió. Tranquil, viuràs uns dies bons si et cuides una mica.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les parelles més sòlides tindran l'oportunitat d'intercanviar idees originals, que us permeti tenir viva la crida de la passió, per molt temps que hagi transcorregut. Experimenteu, jugueu amb els vostres cossos i així aconseguireu una comunió sensorial.

S'apunta una setmana carregada de grans satisfaccions i èxits professionals, especialment aquells que treballen en el món de les matemàtiques i les ciències.

Evita prendre aliments o substàncies que saps per endavant que et sentaran malament, i vigila el colesterol. Fa molt que no et fas una revisió mèdica?

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'amor no sempre pot ser demostrat a través de paraules i potser aquesta setmana necessites que et manifestin amb fets concrets l'afecte que senten per tu.

Si els teus assumptes professionals inclouen viatges o trasllats aquesta setmana prepara les teves maletes. Sortiràs en una missió molt important i gaudiràs com mai de cada moment.

Els astres indiquen una bona salut en general per als nadius del signe. Et sentiràs molt bé sempre que sàpigues percebre quan estàs exagerant en la teva activitat mental i prenguis petits descansos.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha algunes amistats que t'influeixen negativament en l'amor, et diuen el que, des del seu punt de vista, et convé i el que has d'evitar, i aconsegueixen que t'oblidis dels teus veritables sentiments.

Analitza la teva situació laboral des d'un prisma positiu, si et demanen que assumeixis noves responsabilitats estaràs creixent professionalment. Hauràs de ser més mesurat en les teves despeses, seràs una autèntica víctima de la moda.

Pren-te les coses amb calma, sobretot si estàs fent una dieta molt restrictiva. Aprèn com dosificar les proteïnes, els hidrats i greixos, aquesta és la clau del més bàsic benestar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Trauràs a relluir la teva 'sex-appeal' en mostrar-te segur de tu mateix. També voldràs treballar per millorar la teva relació amorosa. El solter es veurà en una situació compromesa quan la parella del seu millor amic intenti lligar amb ell.

En la teva ocupació, hauràs de fer alguna hora extra per acabar les tasques a temps. Una herència — un immoble o molts diners — està a punt d'arribar a les teves mans.

Tindràs energia per afrontar els reptes que et posi al davant l'Univers. És recomanable escoltar mantres per omplir la ment d'optimisme i bones vibracions.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Cupido et tractarà força bé en aquests pròxims dies. Pots somriure calmat, l'harmonia amorosa està garantida, gaudeix! Si has començat una nova relació, gaudiràs d'un bon clima per presentar la teva parella a la teva família.

Ets una autèntica guineu, el teu olfacte t'indica com romandre atent a les oportunitats i negocis interessants que s'expandeixen davant teu. Amb la teva economia personal seràs un individu molt estalviador i moderat.

La setmana és molt bona per començar noves activitats esportives, o visitar per primera vegada a un expert en nutrició.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La setmana de Balança començarà amb notícies no desitjades sobre algú proper. A més, el seu afany per canviar a la seva parella no pot donar bons resultats, de manera que, o canvien d'actitud, o les coses es complicaran molt.

Pel laboral, començarà amb bastants tensions, però, aviat rebran l'ajuda de persones influents, cosa que sabran aprofitar bé, donant el millor de si mateixos.

Serà una bona setmana per als nadius de la balança en relació amb la salut, tant en l'àmbit físic, com psicològic.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Aquesta setmana l'àmbit de les relacions familiars es trobarà convulsionat per notícies o converses que afectaran el bon ànim dels nadius del signe d'Escorpí.

Podries viure un excés de moviment i inquietud respecte del teu futur. Molts assumptes relatius al teu lloc de treball estan canviant i necessites tenir una seguretat que no està donant senyals d'arribar.

Els astres indiquen que estàs propens a patir un desgast dels òrgans de la visió i l'oïda. Cuida els teus sentits, són un bé molt preuat.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari, començaràs amb algunes dificultats de connexió. Els que estiguin en parella tindran alguns problemes per coincidir en l'aspecte sexual, pot ser que les obligacions familiars estiguin eclipsant a la intimitat en la relació.

Pel laboral, els primers dies de la setmana estaran molt dispersos, no obstant això, aviat recuperaran el control i seran capaços de posar-se al dia.

En la salut, aprendran no només a mirar les coses d'una manera més optimista, sinó també a donar-li la importància que mereix la cura de la seva salut, tant física, com emocional.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

El territori de l'amor i el sexe és un paradís per als nadius del signe de la cabra. Gràcies als emplaçaments que des de la teva zona oposada del zodíac il·luminen amb aires de sensibilitat i bellesa teves relacions més properes.

Cap a mitjan setmana, podries començar una societat molt rendible amb algú que posseeix una posició econòmica folgada i pot ajudar-te a donar forma a les teves idees de negocis.

Pel que fa a la salut dels fills de Saturn, els aspectes astrals indiquen extrem cansament i alguns símptomes que podrien associar-se a problemes relacionats amb el sistema endocrí.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor aquesta setmana, Aquari, està de la teva part, el començament serà força positiu, relaxat i satisfactori, sobretot per a aquells que estiguin en parella, els quals gaudiran de moments de molta connexió.

Pel laboral, moments realment intensos, ja que, d'una banda, han de desenvolupar noves habilitats, i de l'altra, se'ls planteja la decisió de traslladar-se de residència, pot ser que, de país.

En la salut, serà una molt bona setmana per als Aquari, ja que se sentiran prou bé, amb excepció d'algun dia de la setmana que sentiran una mica de cansament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Caçaràs a la teva parella en diverses mentides i pots creure que t'està sent infidel. Hauràs d'aclarir aquesta situació o la teva confiança en la relació desapareixerà. El solter s'enamorarà d'algú prohibit, una persona casada.

En la teva ocupació estaràs desganat i faràs les tasques a mig gas. El teu cos et demana descans i tu somiaràs en fer vacances. A l'aturat li sorgiran un parell d'opcions d'ocupació.

Un desajust hormonal podria provocar-te un brot d'acne. Setmana propícia perquè alliberis el teu costat místic i practiques alguna tècnica d'ocultisme com la 'telequinesis'.


Comentaris

envia el comentari