L’horòscop setmanal del 18 al 24 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si cada dia d'aquesta setmana la teva parella i tu féssiu el que veritablement sentiu i creieu, notaríeu com milloraria la connexió dels vostres cors. Ja n'hi ha prou d'actuar segons el que els altres esperen de vosaltres, trenca amb el convencional.

Una proposta de negoci on aparentment tot són guanys arribarà fins tu. Lleva't la teva capa d'ingenuïtat, no pensis que ningú et regalarà res.

Per a recuperar el teu vigor, opta per una dieta equilibrada, dorm com un tronc a la nit i cerca la relaxació de manera regular, si és possible a l'aire lliure.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aposta sempre per la llibertat. Has de deixar anar les cadenes que tenen amarrat al teu cor, aquestes que t'ancoren a convencionalismes. Els teus sentiments tenen ànsies de volar, i buscaràs voler de la manera més espiritual, per sobre de l'atracció física.

La teva vida professional serà una muntanya russa, en la qual hi haurà pujades i baixades. Succeiran situacions imprevistes (associades a tràmits judicials o burocràtics), hauràs de treballar la teva paciència.

Els qui tenen problemes en les vies respiratòries previs, que aquesta setmana es cuidin amb molta cura, sobretot, si han de manipular elements químics.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Cap al cap de setmana es donarà la lluna nova en el teu signe i això et brindarà l'ocasió de renovar tota la teva energia i la teva vida amorosa. Els teus desitjos podrien fer-se realitat amb més facilitat del que és habitual.

Els fills de Mercuri veuran un increment en les vendes i podrien rebre propostes comercials que prometin guanys. Si ets d'aquells que treballen en temes relacionats amb l'estètica i la bellesa personal, no deixis de confiar en la teva sort.

La salut dels nadius del signe de Bessons aquesta setmana rep influxos astrals molt positius.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et preguntes fins a quin punt la capacitat que tenim els éssers humans per a estimar és il·limitada. Alguns nadius notaran que l'afecte que li tenien cap a la seva parella s'està esgotant i es preocuparan de buscar mesures urgents per a oxigenar la relació. Uns altres viuran dos amors simultanis.

Els nadius que es dediquin al món del comerç tenen àmplies oportunitats de creixement i de crear una xarxa de contactes interessant. Es podrien expandir alguns negocis.

Imposa’t una dieta sana i equilibrada en la qual no faltin fruites, verdures, lactis i proteïnes. Una cita amb el massatgista també seria positiu.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres parlen d'un nou enamorament: pot una persona nova. O, si tens parella, que tots dos acordeu fer un esforç per a tornar a conquistar-vos. El solter podria trobar l'amor en una reunió laboral o en una cerimònia en un lloc de culte.

En la teva ocupació t'encarregaran la responsabilitat de gestionar un projecte que maneja molts diners o una negociació per a tancar un acord amb un client important. Estàs en mode estalvi però et donaràs un capritx.

Et sentiràs cansat físicament i anímicament. Necessitaràs més hores de somni del normal, menjar sa i no fer grans esforços.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les teves energies es renoven en el terreny d'amor. Evoluciona la teva manera de voler, el món evoluciona a un ritme frenètic però no deixaràs que ningú et deixi enrere. La teva maduresa s'assenteixi, i millora la teva capacitat per a escoltar al que tens al costat.

Una oferta de feina està al teu al voltant, una proposta amb la qual guanyaràs més diners, però en la qual no saps fins a quin punt seràs capaç d'estar a l'altura.

Has de pensar més en el teu descans, a descomprimir les teves tensions. Estàs inclinat a treballar al màxim, i a involucrar-te massa en activitats que t'esgoten.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana els Balança experimentaran diferents sensacions en matèria amorosa. D'una banda, els que estiguin en parella se sentiran una mica ambivalents respecte als seus sentiments per la persona estimada.

En relació amb la professió i l'economia, serà una setmana que promet. Tindràs idees molt concretes sobre com iniciar un negoci rendible. Si comptes amb el capital necessari per a dur-lo a terme, no el pensis dues vegades, aquesta és la teva oportunitat.

En la salut aquells nadius del signe que estiguessin malalts, notaran millora, i els que estaven sans, estaran enfocats a enfortir el seu organisme.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta és una setmana que no oblidaràs fàcil Escorpí. Moltes vegades has somiat a viure escenes d'alt calibre com les que es presenten per a tu en els pròxims dies i encara que no puguis creure-ho, tot arriba si més no ho esperes.

Les respostes per part d'advocats o gestors sobre temes impositius o judicials porten beneficis o almenys notícies que mostren una distribució més o menys justa de béns o de diners en efectiu.

Escorpí, ha arribat el temps de cuidar-te i donar-te el millor. Comença una nova etapa l'any per a la teva salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari, tot el que té a veure amb l'amor ocuparà la teva ment de manera prioritària, no sols perquè és el primer del qual t'ocupis, sinó també perquè és la faceta de la vida on més gaudiràs.

En la teva vida professional i econòmica seran dies de recuperació. Aquells que hagin estat passant per dificultats financeres, veuran la llum al final de túnel.

En la salut, el prioritari serà restablir l'ordre, tant l'ordre físic en la llar, com l'ordre en la dieta, en les hores de somni.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molts nadius del signe de la cabra es trobaran en una situació complexa en el referit a la vida sentimental. Un al·luvió d'afecte i mirades indiscretes pot arribar des de l'àmbit professional i desdibuixar la tradicional cuirassa dels fills de Saturn.

Molts començaran un nou cicle en el laboral. Potser es tracta d'una nova ocupació, pot ser que comencis a desenvolupar la teva labor d'una manera nova i divertida.

La comunicació amb els teus parells serà fonamental per a aconseguir els teus objectius. Si estàs per començar a realitzar un tractament mèdic, els efluvis astrals són favorables.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per a aquesta penúltima setmana de maig Aquari, l'amor podria sorprendre't. Sigui que estiguin en parella, o solter, les vibracions que s'aproximen al teu signe parlen de romanços i històries de passió.

Respecte al professional i econòmic, podràs permetre't algun descans després d'un dur esforç. Tot indica que la teva economia va millorant i aviat aconseguiràs els recursos que desitges.

Quant a la teva salut, pot ser que en algun moment sofreixis de dolor en el coll. Segurament per una contractura muscular que podràs tractar amb facilitat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella o cònjuge, conversa rere conversa començarà a anar en auge el vostre apetit sexual i ganes de passió. El solter buscarà a algú amb qui poder tenir xerrades madures i parlar sobre fites a llarg termini.

L'ambient laboral estarà polaritzat i, si has estat treballant duro les últimes setmanes, podries trobar-te amb un lleuger augment del teu sou. En cas contrari, lamentablement podria arribar un acomiadament. A nivell financer, disposaràs d'estalvis i podràs comprar-te alguns capritxos.

Alguns assumptes familiars i laborals et preocuparan, i estaràs sobre-pensant. Això et portarà a sofrir algunes migranyes.


Comentaris

envia el comentari