L’horòscop setmanal del 2 de març al 8 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana es presenta bastant estable en assumptes d'amors; comences març amb bon peu. De tant en tant, això sí, hauràs de controlar el teu mal humor, que podrà aflorar amb qualsevol excusa.

L'honestedat serà la teva millor bandera en assumptes econòmics. Sabràs com corregir algunes coses que has fet malament en els últims temps, errors dels quals podies no ser conscient.

S'afavoreix el creixement personal i espiritual. Podràs abraçar nous corrents que et resultin interessants o descobrir nous llibres que t'ajudin a ser un millor habitant del món.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Vols posar en ordre la teva vida sentimental i familiar. Si has tingut discussions amb els teus pares; germans o la teva parella, aconseguiràs que la pau torni a regnar gràcies al diàleg.

La teva economia està en un moment bastant bo, i per això, si tens alguns deutes pendents d'abonar, posa't al dia. En l'àrea professional, rebràs una ajuda externa (que serà molt ben rebuda) per estar més prop dels teus objectius.

L'única cosa que et tindrà una mica cabrejat és el pes que dóna la teva bàscula, ja estiguis intentant aprimar o guanyar massa muscular.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La intensitat dels teus sentiments et transportarà a un estat intern digne de ser recordat en el futur. És cert que necessitaràs secundar amb una dosi de realitat els reclams que hagis de tolerar. No es tracta que no t’estimin, és que requereixen que et facis més present en la realitat de cada dia.

S'obren nous panorames per a tu, Bessons, oportunitats que no esperaves que es presentessin amagades sota un mantell de sospita o desconfiança.

És molt important que cuidis la teva salut i et permetis aquests moments tot sol amb tu per donar-te aquestes carícies a l'ànima que tant de bé et fan.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Podràs comprovar amb molta facilitat que entre la teva parella i tu les coses van millor del que caldria esperar. L'energia flueix bé entre vosaltres i hi haurà moments en els quals la química serà pura màgia.

Mai està de més marcar-se noves metes en el terreny empresarial, però aquelles que dibuixis aquesta setmana seran una mica més senzilles d'aconseguir!

La teva força de voluntat serà bona, i evitaràs tirar la tovallola en els teus nous hàbits de salut. Potser la dieta no està donant resultats ràpids o miraculosos, però tingues paciència.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Voldràs crear una estructura sòlida i estable amb la teva parella contraient matrimoni, renovant núpcies i fins i tot començant la cerca d'un bebè. El solter confondrà amistat amb amor.

L'emprenedor veurà com la seva inversió (sigui econòmica com a empresarial) s'estabilitza i comença a generar grans beneficis. En la teva feina, valoraran el teu treball i bones maneres pel que pujaràs en l'escalafó de poder i nivell adquisitiu.

Els teus pulmons estaran una mica exposats i sensibles, procura no estar en la mateixa habitació amb persones que estiguin passant un refredat o grip o emmalaltiràs tu també.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva reputació estarà en dubte, analitzaran molt de prop els teus passos i els teus moviments i et tocarà donar una mica de llum a l'assumpte, en el qual el teu cor i els teus sentiments estaran en primera línia.

Aprèn a respectar els temps que es requereixen en els assumptes econòmics. Si fas les coses precipitadament, t'enfonsaràs amb tot l'equip.

Les teves energies estan en un bon to; no perdis el teu valuós temps tombat a casa, sal a córrer, veu al gimnàs, passeja pel camp amb les teves mascotes!

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal per Balança en l'amor parla d'una tendència a sentir-se per sobre dels altres, ser exigents i mostrar-se possessius i controladors. La teva actitud poc flexible podria dur-te alguns problemes. Els solters en canvi, podrien conèixer a la seva ànima bessona.

Quant a la predicció econòmica, començaran la setmana amb inversions en la millora de la llar, reformes o mudances estan a caure.

En relació amb la salut, hi haurà de tot una mica, tindràs tendència a tenir problemes oculars o infeccions d'algun tipus, no obstant això, les malalties no perduraran molt temps.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tens al davant uns dies molt agradables amb la teva parella. Podràs realitzar alguns canvis molt positius que marcaran la diferència respecte de problemes que has patit en el passat. És un excel·lent moment marcat pel planeta Venus que porta sorpreses i sensualitat a la teva vida.

Estaràs disposat a negociats o noves maneres d'intercanviar els recursos que seran molt favorables per a totes les parts implicades. La destinació et posarà a prova i hauràs de mostrar la teva capacitat de donar als altres.

La teva salut està protegida pel cosmos però això no vol dir que et relaxis i no facis cas del que et diu el metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal per a Sagitari en l'amor revela que aquesta setmana podries ajudar a enfortir les teves relacions amoroses i familiars, a pesar que es presentaran moments bastant difícils.

Respecte a la teva economia, la teva preocupació pel futur anirà a menys. Encara que, d'altra banda, és important que dominis els teus impulsos i no gastis desmesuradament.

Respecte a la teva salut, Sagitari, portaràs tota la setmana un ritme bastant actiu, això et farà sentir molt energètic i motivat, però també podria causar-te problemes de salut, si no saps parar a temps.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Seria important que avaluïs les teves accions i d'aquesta forma puguis saber ,si és necessari disculpar-te o retractar-te d'alguns dels teus actes o dites. Cap al cap de setmana els nadius que es troben solters podrien veure's atrapats per pensaments i records del passat.

Pel que fa als diners i les finances els nadius del signe de la cabra té una setmana que podria portar notícies positives. Encara que els nadius del tercer deganat podrien estar exposats a majors limitacions.

Estaràs beneït pels astres que t'atorgaran aquesta setmana una molt alta dosi d'energia i vitalitat que sabràs aprofitar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'Aquari per a aquesta setmana en l'amor augura complicacions i conflictes. Aquelles parelles que tinguin problemes des de fa temps veuran aguditzades les seves desavinences. Malgrat això, aconseguiràs mantenir els llaços familiars i amb la parella.

Respecte a les teves finances, sembla que hauràs d'afrontar o resoldre certs problemes econòmics, no obstant això, podràs tirar endavant i mantenir l'equilibri quant als teus recursos es refereix.

A nivell de salut, et sentirà i estaràs molt actius. Tota aquesta activitat podria fer que alguns nadius del signe descurin la seva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

(20 de Febrer - 20 de Març)

Li comunicaràs a la teva parella les teves ganes de formalitzar la relació. Les teves paraules seran molt emotives i les picabaralles del passat quedaran oblidades. El solter aconseguirà conquistar cors amb perseverança però respecte.

La teva simpatia i amabilitat a la feina crearan un ambient molt positiu, sobretot amb els clients. Una despesa imprevista d'un impost o multa que has obviat sense voler pot desmuntar el teu pressupost d'aquesta setmana.

Pots sentir-te temptat a donar-te grans fartaneres de menjar i moure't poc del sofà. Cerca una activitat que conjumini diversió i acció per cuidar la teva línia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari