IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop setmanal del 20 al 26 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana et decideixes a competir pel títol de cònjuge ideal. I no estàs tan lluny d'obtenir-ho, perquè la persona que t'estima et té molta consideració. Saps com aconseguir que sigui molt feliç, encara que no t'ho digui tant com t'agradaria.

Ara és el moment de donar els tocs finals al projecte que és més important per a tu i per a la teva reputació professional.

En l'àmbit de la salut, podries ser una mica menys resistent de l'habitual a algunes malalties o malalties d'allò més comunes.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El clima d'aquesta setmana no serà la més propícia per a la comprensió dins de la parella. Per al solter sorgirà la possibilitat d'un vincle romàntic amb algú pròxim, potser un nou amic.

Et resultarà difícil prendre les decisions correctes, tot el teu treball s'alentirà. I és que analitzaràs cada punt a favor i en contra abans de moure peó. En algunes llars, es donaran bones oportunitats per a reorganitzar el pressupost familiar i satisfer les necessitats de tots els membres.

Vés amb compte amb el consum excessiu d'alcohol, no et deslliuraries de trastorns en el fetge.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les emocions s'equilibren i pots sostenir el teu bon ànim enmig de les inclemències de la vida diària. Però no sols tu et beneficiaràs d'aquest clima astral sinó que podràs brindar ajuda i contenció a molts dels teus amics.

Existeixen moltes possibilitats que els nadius de Bessons tinguin l'oportunitat de començar a realitzar estudis o seminaris i cursos en línia. Mart en Aquari afavoreix tot el vinculat amb les xarxes socials i els serveis d'internet.

No has de desaprofitar aquest temps d'energia abundant i alegria de viure. No sempre el teu ànim és tan bo.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els impactes planetaris actuals poden fer més pronunciats els teus desitjos de llibertat… O els del teu cònjuge, encara que serà difícil comunicar-los. Vés amb compte de no posar en perill la teva relació. El solter triomfarà amb el seu costat més juganer i tendre.

Si el teu lloc de treball està en joc, per exemple, perquè estan donant-se algunes retallades, no dubtis a sacrificar els teus passatemps o les teves inquietuds per a enfrontar-te a qualsevol imprevist.

Tingues bon criteri quan acudeixis a l'ordinador a buscar informació sobre possibles dolors o malalties, procura diferències les notícies bones de les falses.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el terreny amorós regnarà la tranquil·litat i estabilitat en general. Les pertorbacions vindran de persones tòxiques que volen entremetre's en la teva vida. El solter se centrarà en aconseguir més diners i deixarà de costat les conquestes.

Les jornades laborals seran atrafegades i plenes d'interrupcions. Alguns companys de treball intentaran fer-te enfadar. No és un bon període per a fer canvis laborals o presentar nous projectes.

Necessites conrear la teva ment a l'una que prescindir durant unes hores de pantalles. Adquireix un llibre que et cridi l'atenció (millor si és sobre creixement personal o espiritual) i a llegir!

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els teus amors estan bastant protegits, ara que el mes d'abril entra en la seva recta final. Encara que en alguns moments es distorsionin les teves relacions de parella, potser per preocupacions financeres, l'arc de Sant Martí sempre brillarà per a tu, més aviat que tard.

Seràs respectat en el teu entorn de treball, i alguns dels teus principals competidors, fins i tot, et temeran. Estàs carregat de bones vibracions. Aprofita qualsevol situació per a abordar les tasques que et resultaven difícils o tedioses.

Aposta per portar a la teva taula productes que siguin sostenibles amb el medi ambient, principalment, fruites, verdures i carns de procedència local.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta penúltima setmana d'abril Balança les coses es van col·locant en el seu lloc en els assumptes del cor. Has pogut deixar enrere els moments difícils, les disputes i els enfrontaments, per a donar pas a una comunicació més equànime.

Si treballar pel teu compte, és probable que estiguis fent front a problemes econòmics. Encara que és una situació difícil, trobaràs el camí de sortida. En la salut, podràs fer avanços en aquest aspecte de la teva vida.

Tant si estàs sofrint d'alguna malaltia, com si estàs sa, aniràs a millor.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius que es troben solters tindran cap al dia dijous la fortuna de trobar molta energia astral treballant a favor vostre en assumptes de parella.

La lluna i el Sol prometen que tot allò que iniciïn aquesta setmana en qüestions d'amor tindrà una meravellosa expansió. En la llar es presenten algunes necessitats que no esperaven i hauran de posar energia a enfrontar aquestes dificultats.

Serà una setmana en la qual podries sofrir de maldecaps o tensió en el coll i la mandíbula, producte del nerviosisme.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari l'amor es mostrarà més disposat a estar present en la teva vida. El més probable és que si no estàs ja en parella, trobis a una persona afí amb qui iniciar una història romàntica.

En matèria de treball i finances, els Sagitari viuran llargues jornades de treball i poca remuneració econòmica d'acord. Aquesta situació no podrà prolongar-se més enllà dels primers dies de la setmana.

En la salut per a aquesta setmana d'abril, tot indica que passaràs per alguns problemes de salut menors, com una cefalea o potser un problema gàstric.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que amb la teva parella comencin a somiar alguns canvis que ajudarien a evolucionar en l'econòmic. Un negoci en comú, una inversió són algunes de les formes en les quals es pot donar manifestar aquesta energia especial.

Aquesta és una setmana estranya respecte dels assumptes materials i el treball. Percebran una energia de restricció en molts assumptes, especialment els financers i d'altra banda viuràs situacions de molta acció.

Serà important que cuidin la figura. Si es deixen portar per la gola i els desitjos de menges i postres és possible que augmentin massa de pes.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per a aquesta setmana Aquari augura dies de renovació i transformació. Et veuràs impulsat a passar més temps amb els teus éssers estimats, i això al seu torn, farà que surtin a la llum molts sentiments.

Si treballes per compte propi, el més probable és que estiguin començant a recuperar la bona marxa del teu negoci.

En la salut, pot ser que vives algunes complicacions que t'impedeixin dur a terme les activitats habituals, com acudir a esdeveniments, practicar esport a l'aire lliure, etc., això podria posar-te de mal humor.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós, la teva actitud serà rebel i, a estones, preferiràs viure sense lligams. Les teves emocions seran canviants i dràstiques. Sorpreses i esdeveniments inesperats ocorreran amb el teu germà/a (si tens) o veïns.

Tens diners estalviats? Ve un imprevist de gran dimensió i podria fer que hagis de manllevar si no tens res guardat. És un bon període per a iniciar un projecte empresarial original, escriure un llibre o fer el pas de canviar d'ocupació.

Les energies planetàries fortes afectaran el teu sistema cardíac i podries sofrir palpitacions. Mentalment, sofriràs d'estrès degut als teus canvis emocionals sobtats.


Comentaris

envia el comentari