YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop setmanal del 21 al 27 de desembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 21 al 27 de desembre

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els teus sentits estan a flor de pell durant aquesta setmana que gairebé acomiada el mes de desembre, i això pot ser bo per a la teva relació amorosa si fas cas al teu cor i al teu sisè sentit.

Controla el teu orgull, aquest que t'impedeix assimilar que has comès sonores equivocacions. El teu excés d'ego pot xocar amb el company de treball menys indicat (per no parlar de si les espurnes sorgeixen amb algun dels teus caps).

Si tens ganes de picar entre hores, opta per menjar pomes o bastons d'api; sadollaran el teu estómac i netejaran les teves dents.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquesta setmana es dibuixa ideal per a expulsar d'una vegada per sempre als fantasmes del passat; tancaràs la porta a vells amors que mai acaben d'oblidar-se. Vols apostar pel futur, no amagar-te entre les sobres del passat.

Et sents bastant controlat en temes de treball, sospites que hi ha ulls i oïdes (o càmeres i micròfons) pertot arreu.

La teva manera d'alimentar-te diu molt de tu; sobretot, analitza quant temps estàs assegut en la taula, i si menges amb ànsia o amb gust. Potser l'estrès es canalitza a través d'un forat en el teu estómac.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta setmana totes les teves referències afectives estaran sotmeses a l'impacte de la trobada entre l'avanç de la teva destinació i la necessitat de comunicar el que sents abans de fer un pas al capdavant.

L'última setmana de l'any demanda diferents gestions fiscals, tràmits, balanços de l'empresa i altres enutjosos assumptes relatius al curs dels temes dels diners.

Aquest no va ser un any senzill i agrairàs que arribi a terme. Les emocions jugaran en contra teva. Podries desenvolupar diferents molèsties físiques d'origen psicològic.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et resulta senzill comunicar-te amb la teva parella o amb els membres de la teva família. Començaràs a dir en veu alta coses que molts sospiten, però que ningú s'ha atrevit a preguntar.

Alguns errors que vas cometre en el passat tenen una renovada vigència; així que hauràs de treure el teu costat més diplomàtic i discret per a donar-los solució. No deixis que una fallada que vas cometre temps enrere t'amoïni.

Res serà més guaridor per al teu cor que estar en contacte amb la teva família i els teus amics; qualsevol ocasió et semblarà bona per a organitzar una reunió.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si bolques la teva frustració sobre la teva parella podria acabar en ruptura. Arriba una nova relació per al solter però segons els astres, no perdurarà. Encara que les reunions nadalenques no seran com la teva haguessis volgut te les enginyaràs per a estar prop de tots aquells als quals mestresses.

El lleoní que treballi per compte propi començarà a rebre el reconeixement que mereix. L'assalariat descobrirà secrets relacionats amb certs favoritismes entre caps i companys.

A nivell físic destacarà un dolor d'esquena a causa d'una mala postura o acumulació d'estrès en les cervicals.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva vida amorosa està tranquil·la, però saps que amb pocs esforços pot tenir un sabor molt més picant i divertit. Així, els astres dotaran al nadiu de Virgo d'una renovada sensualitat, que trencarà qualsevol barrera de fredor que hi hagi entre ell i el seu cònjuge.

No et ve de gust discutir gens ni mica en el treball, i per a això saques el teu costat més obedient. Ni tan sols alçaràs la teva veu si es comet una injustícia amb els teus horaris o el pagament de les hores extres.

Estàs acumulant tensions que es comencen a notar a la teva esquena i el teu coll.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que aquesta setmana Balança seràs un dels pocs afortunats del Zodíac en el terreny amorós. La importància de les relacions afectives per a tu, cobrarà un lloc primordial en la teva vida.

En el treball, tendiràs a provar-te a tu mateix, no sols perquè el teu costat més perfeccionista sortirà a la llum aquesta setmana, sinó també perquè algú superior a tu et pressionarà perquè donis millors resultats.

En la teva salut, en línies generals no patiràs de malalties importants, només algunes malalties pròpies de l'estrès, com a tensions musculars o dolors passatgers.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si desitges evitar perdre l'afecte d'una persona que ja està cansada d'esperar una conversa pendent, és temps de parlar.

És una setmana molt divertida i àgil en temes financers per als nadius del signe de l'escorpí que sentiran l'adrenalina en la sang. Els astres impulsen la signatura de contractes, l'enviament de correspondència important i l'arribada de notícies favorables per a molts nadius respecte de la seva vida professional.

La taula nadalenca, els brindis, l'estrès, els sentiments posats a prova són tots factors que poden afectar la salut cardiovascular.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters de Sagitari podrien veure's temptats de tornar als braços d'un amor del passat, així que, els convé meditar detingudament si aquesta seria una decisió correcta, tenint en compte les experiències viscudes al costat d'aquesta persona.

Els que treballin per compte propi es beneficiaran aquesta setmana d'influències planetàries favorables que els ajudaran a crear estratègies encaminades a aconseguir majors beneficis.

En relació amb la teva salut, si bé físicament estaràs bé, emocionalment serà una setmana de molta intensitat, ja que t'afecta molt tot el que t'envolta.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El Sol ingressarà en el teu signe amb l'arribada del solstici i el farà en conjunció a Mercuri. És temps de diàlegs i trobades. La Lluna en Peixos et donarà permís per a sentir i comunicar sense barreres les emocions que fa temps que guardes en el teu cor.

Podries estar enfront d'una infinitat d'oportunitats que es despleguen enfront dels teus ulls per a retornar als nadius del teu signe els fruits de les sembres del passat.

Si ets d'aquells nadius del primer deganat, estàs de bona sort, l'energia vital es renova, et sentiràs millor que mai.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor es presenta encoratjador, perquè els primers dies de la setmana tendiràs a bolcar-te en els quals mestresses. Això sí, necessites confiar en la teva parella si realment vols afermar la relació.

En el professional el més interessant aquesta setmana és que podries fer realitat un somni dedicant-te a alguna cosa que realment t'agrada. Podries convertir un hobby en una professió remunerada.

En la salut, podries passar per moments de nervis i ansietat, no obstant això, a nivell físic t'anirà molt bé, podent fins i tot recuperar-te d'algunes lesions i malalties que venies arrossegant.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella, podria donar-se alguna discussió sobre l'ús i inversió dels recursos dels quals disposeu. El solter recordarà amors passats amb nostàlgia. En les reunions nadalenques podries fer gala dels teus dots místics tirant-li a algun familiar una tirada de Tarot.

Podrien produir-se ruptures comercials o amb socis. Tindràs bona sort i èxit en les inversions. Al nadiu de Peixos que hagi fet una entrevista recentment tornaran a cridar-ho.

El teu sistema immune estarà una mica fràgil així que l'horòscop t'aconsella que consumeixis superaliments. El cap de setmana estaràs recuperat i la teva salut física serà esplèndida.


Comentaris

envia el comentari