L’horòscop setmanal del 23 de març al 29 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'ambient amorós és bo en aparença. Si grates una mica la superfície, comprovaràs que després del seu somriure, la teva parella es mostra una mica distant, per problemes que no vol explicar-te (de moment).

Seguint les indicacions de la famosa rondalla, durant aquesta setmana de març has de ser més formiga que cigala, i treballar molt per a quan arribin les vaques magres. Els teus comptes poden estar estables en aquest moment, però no abaixis la guàrdia.

L'esport és una bona manera de canalitzar les tensions, però també la meditació, o exercicis com el ioga que connecten el teu cos i la teva ment, encara que no puguis sortir de casa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No et castiguis a tu mateix, si la teva relació de parella no va tan bé com somiaves. El cinema, la literatura, tota la ficció et convida a pensar que els contes de fades existeixen, però la realitat és molt diferent (però no per això pitjor).

Posa en quarantena als companys de treball més indesitjables, aquests que et posen pedres en el teu camí per a veure com t'ensopegues. Hauràs de respondre a atacs sobre la teva vàlua professional o la teva capacitació per a desenvolupar les teves funcions.

Fuig com del foc de qui t'asseguri que millorarà la teva salut comprant productes miraculosos a anuncis d’internet.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No tinguis por d'obrir el teu cor, els errors que hagis comès en el passat pertany a una experiència que ha deixat el seu aprenentatge i no existeixen motius perquè es repeteixin.

Avança amb valentia en aquesta relació. Els diners no els faltarà als nadius del teu signe gràcies als emplaçaments planetaris que mostren una energia de solidesa i al mateix temps augmenta la capacitat per a resoldre problemes.

Respecte de la salut, es preveu cert cansament fruit d'una mala oxigenació, aprofita ara per descansar més.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Vols projectar la millor versió de tu mateix. Ets molt conscient del teu atractiu i jugaràs amb la teva imatge perquè qualsevol que te'l proposis caigui rendit als teus peus. Això sí, a mesura que avanci la setmana et sentiràs una mica més desubicat.

Dóna curs a la teva creativitat en els negocis. Aconseguiràs desbloquejar situacions que fa temps que estan enquistades, així com fer inversions que resultin molt sucoses.

Estaràs en forma, i apostaràs de manera natural per fer esports i exercicis suaus. A poc a poc podràs incrementar la intensitat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella tindràs la sensació d'haver caigut en una rutina avorrida i sense sorpreses. Busqueu nous estímuls per a avivar la flama de l'amor. El solter tindrà sort en les relacions esporàdiques.

En el teu treball, sorgiran impediments i retards que sabràs sortejar amb idees originals encara que molt arriscades. Tindràs fortes discussions i enfrontaments amb un soci o cap. Hauries de ser més previsor amb els teus diners, ja que alguna despesa inesperada sorgirà. Les energies potents i tibants en la teva zona de salut et complicaran la setmana.

Tindràs molta energia, massa. I, si no saps canalitzar-la, podries tenir arrencades temperamentals violentes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per a gaudir en condicions de l'amor cal tenir els peus en la terra, i així valorar de debò els sentiments. Comprovaràs que les coses no són senzilles, que hi ha problemes o preocupacions, però que val la pena duplicar els esforços.

El dinamisme t'atrapa en l'àrea laboral. I és que durant els pròxims dies et veuràs embolicat en una complexa espiral de canvis, i a vegades et sentiràs perdut i sense saber a qui acudir perquè et tiri una mà.

Escolta més i millor al teu cos, i quan et digui basta, fes una parada, sobretot ara que treballes des de casa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció setmanal en l'amor augura que començaràs amb mal peu, perquè t'embargarà un sentiment de frustració que et serà difícil de manejar. No obstant això, a poc a poc, aconseguiràs veure les coses d'una altra manera.

En l'àmbit professional i laboral, gaudiràs de prestigi en l'empresa, per la qual cosa és bastant probable que t'ofereixin l'oportunitat de millorar la teva posició.

En relació amb la salut, començaràs la setmana sentint-te una cosa cansada, però a mesura que passin els dies aconseguiràs augmentar la teva energia i força vital.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sentiràs que tots els àngels del cel estan tocant una cançó que posa el ritme a les teves trobades amoroses. No existirà la manera d'arruïnar aquesta setmana. Tot flueix tal com ho vas somiar.

Si has estat considerant la idea d'iniciar un negoci o emprendre una societat, és molt possible que aquesta setmana comencis a veure els gèrmens d'aquest assumpte.

La salut dels nadius del teu signe serà molt estable. Són dies perfectes per a realitzar-te tractaments de bellesa, ja que disposes de moltes més hores lliures

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana comença sent una mica avorrida en el terreny amorós Sagitari, no obstant això, seràs capaç de donar-li la volta a la situació de tal manera que aconsegueixis despertar de nou tota la il·lusió i la passió gràcies a la teva creativitat.

D'altra banda, a nivell econòmic i professional, seran dies de molts canvis, però molt positius. Segurament aconseguiràs escalar posicions en el treball i pensaràs en la futura compra d'un habitatge nou.

Quant a la teva salut, en general, serà bona, a excepció d'alguna molèstia de tipus muscular, que aconseguiràs esmenar ràpidament.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Trobaràs major entesa amb la teva parella, la relació s'enforteix a mesura que poden arribar a acords i trobar espais en comú en els quals compartir situacions gojoses.

Es compliran molts dels teus projectes, les idees que es presentin en aquest moment davant persones que poden ajudar-te tenen una bona estrella.

Hauran de cuidar el descans perquè l'energia extra que els atorga el planeta Mart pugui ser ben aprofitada.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció setmanal d'Aquari en l'amor comença amb males notícies, ja que les desavinences i la confusió regnaran en les relacions durant els primers dies d'aquesta última setmana de març.

En l'aspecte professional, serà una setmana marcada per la reflexió la presa de decisions respecte al teu treball actual. Decidiràs un canvi, que podria significar un canvi d'empresa, o un canvi dins la feina.

La predicció per a la teva salut per a aquesta setmana Aquari, parla de controlar el sedentarisme i obligar-te més a fer alguna activitat física, encara que sigui dins de casa.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

(20 de Febrer - 20 de Març)

Fins al cap de setmana no s'activarà el romanticisme característic de tu i preferiràs espai i independència. El solter es veurà immers en un complicat triangle amorós.

En el treball tindràs una actitud altiva, venjativa, rancuniosa i, si se't presenta l'oportunitat, trepitjaràs a un company amb el propòsit de quedar per damunt.

En l'àmbit econòmic personal, es generarà un deute i hauràs de vendre possessions materials per a poder afrontar-la. Necessitaràs un massatge a l'esquena que ajudi les teves vèrtebres a recuperar la bona postura i t'alliberi de nusos musculars.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí

Més notícies de la categoria Horòscop