L'horòscop setmanal del 23 al 29 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 23 de novembre

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per a ser més feliç i tenir les teves relacions sentimentals sanejades, hauràs de tancar l'orella a les persones malicioses que hi ha al teu voltant. Tu saps perfectament qui són, per a això funciona molt bé el teu sisè sentit.

No saps per què aquest 2020 se t'està fent tan complicat, els mesos passen massa ràpid i creus que alguns dels objectius que t'havies marcat s'han quedat pel camí.

Per a protegir-te de les agressions quotidianes de l'univers et refugies dins de la teva pròpia closca, especialment quan el teu sentit de l'humor és feble.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Saps donar-li la importància que es mereix a la bellesa interior. Si bé aquesta setmana seràs un signe una miqueta superficial, que et deixaràs portar pel que veuen els teus ulls i no per la calidesa dels cors. Juga si vols, però no t'enceguis per les aparences.

En el treball et convertiràs en una persona més sociable, disposada a dialogar sobre qualsevol conflicte, separant el professional del personal amb una delicadesa que no tots tenen.

Sense arribar a ser dolenta, la teva salut haurà conegut dies millors, i et sentiràs perdut pel ràpid que passa el temps.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hauràs de realitzar un esforç per a comprendre aquells comportaments que t'allunyen dels teus éssers estimats. És un moment de molt de creixement que hauries de prendre com una etapa que t'acostarà a millorar la teva personalitat i evolucionar en l'emocional.

Serà una setmana de molta feina, especialment els qui han de complir amb dates de lliurament d'un escrit o producció que demanda molta energia intel·lectual.

La tendència astrològica manifesta una sensibilitat que pot donar com a resultat problemes respiratoris.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva setmana estarà plena d'emocions, en general positives. Hi haurà moments molt bells que et satisfacin d'alegria i felicitat. Per descomptat, també hi haurà episodis més aspres, però tindràs molta saviesa i temprança a l'hora de bregar amb situacions difícils.

No ets conscient de fins a quin punt et resulta fàcil canviar d'opinió. Si les teves decisions muten amb facilitat, podries perdre la temprança i dispersar els teus pensaments.

Destacaran els nadius que es dediquin professionalment al món esportiu; les competicions estan fetes per a tu, i més si parlem de disciplines individuals.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Setmana positiva en el terreny amorós sempre que no et deixis afectar per les opinions de terceres persones. El solter desconfiarà d'un amant que és massa directe.

En l'àmbit laboral ningú t'ha regalat res, has arribat fins aquí amb el teu propi esforç i si has de dir quatre veritats a algun company, el faràs. L'aturat trobarà treball gràcies a l'ajuda d'un amic o veí.

Emocionalment voldràs estar envoltat de gent alegre i ambients positius. Els astres s'alineen per a la concepció d'un fill si fa temps que ho estàs intentant.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi ha forces renovades dins de la llar de Virgo; enguany has après que hi ha moltes coses reals de les quals preocupar-se, i així, perdonaràs petits desviaments de la teva parella per a posar rumb a la més absoluta felicitat.

Potser hi ha dificultats molt aspres en el teu ambient de treball, però no per això escorreràs l'embalum ni deixaràs que un altre et solucioni la papereta.

Cerca la teva pròpia reinvenció, descarta aquestes coses que no t'agraden de la teva vida, i tingues sempre el cap molt alt. Mostra't orgullós per ser qui ets i com ets.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els esdeveniments planetaris d'aquesta setmana faran que els Balança passin per moments bastant convulsos en les seves relacions amoroses. Algunes parelles podrien fins i tot arribar a posar fi a la relació.

En l'àmbit laboral, se't demanarà que t'organitzis millor, no sols a l'hora d'afrontar les teves responsabilitats professionals, sinó també per a saber cap a on et dirigeixes. Hauràs de posar ordre al teu cap.

En la salut, és probable que alguns de vosaltres pugueu sofrir d'hipertensió, uns altres en canvi, perdran l'apetit, i altres tindran problemes per a dormir.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells nadius que estan casats, Escorpí, hauràs de ser molt acurat perquè podries caure en la temptació de desarmar tot el que tens per un capritx de llibertat que no serà durador.

La teva imatge pública i la teva capacitat d'aconseguir els teus objectius comercials es reforcen gràcies a les configuracions astrals que són perfectes per a tu aquesta setmana.

Els primers dies d'aquesta setmana són ideals per a realitzar tractaments de bellesa, buscar l'harmonia en els teus hàbits i portar amb constància les teves rutines diàries.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Encara que comences la setmana amb problemes de comunicació i sensació d'estar sol, o de no sentir-te prou involucrat en la relació de parella, això passarà i donarà lloc a un enfortiment del teu vincle amorós.

En el professional, si bé els primers dies de la setmana no porten cap novetat o canvi important, no per això tindràs problemes econòmics, més aviat tot el contrari, les teves butxaques estaran plenes.

En la teva salut, el més important serà trobar la teva serenitat, i per a això, hauràs de preguntar-te sobre si el que fas actualment et fa feliç.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En donar principi la setmana els astres es disposen a donar als nadius del signe de Capricorn un bany d'il·lusió i somni. La Lluna en Peixos porta una tendència a l'enamorament i la passió d'una potència còsmica increïble.

En l'àmbit de les finances tindràs un cop de sort inesperat gràcies a l'ingrés de Venus en Escorpió que il·lumina els teus somnis i apuntala els teus negocis i emprenedories.

És molt important que enfoquis la teva energia mental en el que tens i no en el que encara et falta. És un moment d'inestabilitat per a la salut.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor aquesta setmana Aquari, et donarà algun maldecap. Res més començar la setmana, és possible que hi hagi discussions ocasionades per la gelosia, ben teus, o de la teva parella.

En el professional, les posicions dels planetes en el teu cel astrològic fan que la teva carrera rebi un important impuls. Aconseguiràs bons resultats, segurament millor dels que esperaves.

En la salut, és possible que pateixis d'alguna contractura muscular, que ben tractada, no et suposarà un major problema, més enllà de la molèstia que això ocasiona normalment.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves responsabilitats en el treball fan que el teu enamorat se senti desplaçat. Reserva temps per al romanticisme o la teva relació podria acabar en ruptura. El solter se sentirà atret per algú de rang superior en el seu ús.

El cap de setmana un ingrés inesperat et salvarà els comptes de casa. Et prometràs a tu mateix no implicar-te tant en la teva ocupació per a passar més temps amb la teva família, però et resultarà molt difícil.

El teu cos estarà en un estat d'alerta permanent, preparat per a qualsevol acció. Això et desgastarà molt físicament, intenta relaxar-te i prendre't les coses amb més calma.


Comentaris

envia el comentari