L’horòscop setmanal del 24 al 30 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per a la setmana del 24 a el 30 d'agost 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Potser hi va haver problemes d'amors en els últims dies, però pots perdre la por al fet que la cosa es posi més complicada. La major part del temps d'aquesta última setmana d'agost flotessis en un petit núvol rosat, que et protegeix de tot.

La teva ambició es despertarà i tindràs molts menys problemes dels habituals per assolir els teus objectius. Una persona poderosa et donarà un copet per una feina ben feta i t'ompliràs de confiança.

Cada vegada que tinguis ocasió de fer una passejada o fer esport per la platja o la muntanya endavant!

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva diplomàcia i el teu humor fluctuen durant aquesta última setmana del mes; acomiades agost sense el teu millor somriure, amb el que és bonic que és! A més, les teves males maneres poden aflorar amb extrema facilitat i això pot donar-te molts problemes en l'àrea dels amors.

Professionalment et cal discernir a qui has de prestar atenció i quines persones no se la mereixen. No et deixis influenciar per persones que són de la teva confiança, no saben bé del que et parlen.

Encadenaràs les activitats amb un dinamisme que serà admirat per tots i fins i tot envejat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Mercuri convida a converses íntimes i a conèixer el que l'ànima anhela per ser feliç. Una trobada pot donar com a resultat un major enteniment que permeti fer plans de convivència. Dimecres és el dia perfecte per parlar de matrimoni o declarar el teu amor a aquesta persona que et fa sentir palpitacions cada vegada que s'acosta a tu.

Presentar-se a una entrevista laboral pot resultar una experiència divertida en què podràs demostrar el molt que saps.

Hauràs d'estar molt atent a les postures per a treballar i fins i tot per a mirar televisió o dormir.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Comprova bé la teva agenda per aquesta setmana: comprovaràs com està carregada d'esdeveniments professionals i personals, i que de vegades no hi haurà cabuda per a la seducció i la generositat que necessites malbaratar amb la teva parella.

Hauràs d'estar molt despert per no ficar la pota a la feina. Et sentiràs constantment analitzat i jutjat, i no et falta raó: hi ha persones que tenen els ulls posats en tu, esperant que estels un error.

Aquesta setmana seràs fàcilment influenciable, i deixaràs de banda allò que vols fer per complir els desitjos d'un amic una mica insistent.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

El Lleó amb parella gaudirà de plaers que sentirà com extrasensorials en l'àmbit sexual. Però amb el pas dels dies només voldrà tancar-se a casa i que li donin mims. El solter haurà de valer-se d'algun ritual d'amor per atraure Cupido.

L'empleat per compte d'altri podria patir una situació d'abús de poder per part dels seus superiors. El millor dia per fer inversions i trobar socis per finançar els teus projectes serà divendres.

Necessitaràs una tarda de teràpia amb un bon amic per recarregar energia positiva. El teu cos et demanarà mantenir-se ben hidratat.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

El solter no portarà molt bé la seva situació de solitud; els teus crits d'amargor s'escoltaran a centenars de quilòmetres. En les parelles caldrà treballar la passió. Els que tenen fills, o viuen amb persones grans a casa, sentiran que la seva intimitat s'ha perdut completament.

Hi haurà un do especial per a aquells nadius que es dediquin al món de l'art i dels espectacles.

No estaràs massa fort en aquesta setmana, així que escolta el teu cos quan et demani fer una parada per recuperar-te. I recorda que amb moderació, en aquesta vida pràcticament tot pot ser positiu.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La posició desfavorable dels Astres farà que la propensió a les discussions i baralles sigui alta. De tu depèn evitar aquesta situació a través de la paciència, el diàleg i contenir els teus nervis.

Pel professional i econòmic, les coses aniran molt lentes, a principis de setmana, et convé sobretot analitzar, observar i prendre notes dels canvis que vols dur a terme a la feina, però sense aventurar encara a això.

Els planetes desfavorables ocuparan el teu cel astrològic, de manera que, la propensió a malalties inflamatòries i circulatòries creixerà de manera important.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Al començament d'aquesta setmana molts dels teus somnis amorosos es veuen reflectits en la realitat encara que amb algunes variants que podria llevar-li el to èpic.

Els desitjos semblen més a prop de ser complerts en donar-se el gran tri entre Venus, la Lluna i Neptú en iniciar la setmana per això són dies excel·lents per projectar-se en visualitzacions i també per compartir idees d'expansió amb altres persones.

Mart continua influenciant el sistema nerviós especialment d'aquells nadius del tercer deganat.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari, començaràs amb una actitud una mica confusa en l'amor, però, aviat rebràs les influències positives dels Astres, que portaran persones interessants a la teva vida per experimentar una relació de karma.

Pel laboral, aquesta última setmana d'agost, els arquers començaran amb molta empenta i energia. És molt probable que aconsegueixin llocs de responsabilitat, o els recompensin pel seu treball.

En la teva salut, passaràs per moments d'incertesa, però també de molta energia i vitalitat. En l'aspecte emocional viuràs una dura experiència relacionada amb la família.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

No dubtis a mostrar els teus sentiments, és preferible que perdis una mica d'orgull abans de veure com s'escorre entre els teus dits la possibilitat de viure la història d'amor de la teva vida.

La diversió i els plaers a la fi tenen un espai especial en l'atapeïda agenda de les cabres. Podries rebre diferents invitacions a reunions i passejos que acceptaràs gustós. Molts dels nadius del signe de la cabra estan treballant de valent intentant millorar les condicions del passat.

L'estat de la salut serà molt canviant aquesta setmana per als nadius del signe de Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta última setmana comença amb moltes bones notícies, ja que arriben persones noves per despertar el teu cor. A més, seran relacions que porta el karma, amb el que porten grans lliçons incorporades.

Pel laboral, serà una setmana bastant difícil. D'una banda, la influència de Mart et donarà la força necessària per trobar solucions, però de l'altra, les coses es posaran bastant dures.

En la salut, estaràs més predisposat a cuidar-te, tant en l'àmbit físic, com emocional. Cuidaràs la teva alimentació, i també t'enfocaràs en la pràctica d'exercici de forma regular.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella, l'ambient estarà impregnat per una aura molt romàntica i tendra. Fins i tot proposaràs la idea de tenir un fill o augmentar la família. Si estàs solter, un company de feina et declararà el seu amor.

Als Peixos empresari, uns pressupostos de xifres altes que va lliurar dies enrere, seran aprovats pels seus clients. Si treballes per compte d'altri, seràs inflexible en les seves tasques i modus operandi. Compte, algun 'amic' voldrà aprofitar-se de la teva bondat.

Menjar a deshores no li fa cap bé al teu cos. Hauries d'afegir més verdures a la teva dieta i planificar millor el teu horari de menjars.


Comentaris

envia el comentari