IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop setmanal del 24 de febrer a l'1 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana podries retrobar-te amb un vell amor, algú que ja pertany a la teva història sentimental, però que podria intentar recuperar el que una vegada vau tenir. Per sort per a tu, comprovaràs que no et fa falta al teu costat per ser una persona feliç i totalment completa.

Professionalment faràs un pas important aquesta setmana. Notaràs com aquest objectiu que t'has marcat està, a la fi, a l'abast dels teus dits.

El cap pot fer-te mal en alguns moments, a conseqüència d'una falta de graduació en la teva vista i que no duus ulleres.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs un professional dels jocs de seducció. En aquesta setmana gaudiràs conquistant a aquella persona que et proposis, fins al punt que podries semblar un col·leccionista d'amants.

La setmana és molt bona per a aquells nadius que en aquests moments no tinguin feina. Juga les teves cartes trucant a les portes adequades i et trobaràs amb una sorpresa. La teva incorporació a un gran projecte està molt a la vora.

De manera generalitzada, acomiadaràs el mes de febrer amb molta tranquil·litat. La teva salut està en un bon moment, s'estabilitzaran les teves malalties i no viuràs sorpreses desagradables.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius que es troben solters tenen una perfecta perspectiva de diversió per a aquesta setmana. Moltes invitacions d'amics a sortides i trobades et donaran gran satisfacció. Estar atent a cuidar d'uns altres, a les comunicacions, la qual cosa dius i el que escoltes serà molt important.

Els assumptes referits a la teva vida econòmica i comercial mostren un equilibri agradable. No tindràs massa problemes i per contra alguns temes semblen resoldre's en començar la setmana.

Encara que et sentis bé la majoria de les vegades hi ha una mica d'ansietat i vulnerabilitat en el teu estat d'ànim.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En les relacions amoroses, tindràs sospites innecessàries sobre l'afecte i la lleialtat que et té la teva parella. Analitzaràs molts els seus detalls, intentant comprovar si tot està en ordre o si t'oculta algun tipus d'informació.

Gràcies al teu enginy, començaràs a guanyar diners d'una forma en la qual, de moment, mai ho havies fet, especialment, si estan vinculades al sector artístic.

Faràs molt de cas a les indicacions que et va donar el teu metge en els últims temps, i comprovaràs com gràcies al compliment d'aquestes, guanyes molta qualitat de vida.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs sentir-te estimat i valuós, per la qual cosa et vindran de gust molt els moments íntims i romàntics amb la teva parella. El solter se sentirà atret per persones dominants i amb un halo fosc.

En la teva ocupació estaràs enfocat i una bona planificació et portarà a l'èxit, sigui aconseguint un ascens o un contracte esperat. Setmana molt positiva per a tu en l'àmbit econòmic, els diners arribarà a tu per diverses vies.

Els astres t'aportaran molta rapidesa a l'hora de recuperar-te de malalties, lesions i cirurgies. Mentalment, estaràs sentimental. Sentir-te estimat serà fonamental per tenir bon humor.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Proposar-te ser feliç no és res nou, però en poques setmanes posaràs tant la carn a la graella com en la present. Tindràs un àngel especial per viure bons moments amb la persona que estimes, i si tens fills, els demostraràs de manera senzilla quant els estimes.

Li dónes poca importància als assumptes econòmics. Comprovaràs com els teus últims esforços han valgut la pena i que la teva vida està canalitzada en un camí en el qual recolliràs moltes alegries.

Vigila amb la circulació sanguínia, especialment si tens varius a les teves cames. T'has de moure molt més.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció en l'amor per a aquesta última setmana del mes de febrer Balança no és molt prometedora. Pot ser que tot el que prenies per vàlid s'ensorri, també és possible que la falta de comunicació arruïni la teva relació.

Quant a l'economia, podràs sortirà deutes que arrossegaves des de fa temps. També la prosperitat arribarà en la forma d'un negoci ideat per tu o per algú pròxim.

En relació amb la salut, hi haurà alguns moments de malestar físic, amb maldecaps, una possible irritació cutània i alguns dolors musculars.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No sabràs distingir entre el que creus que és veritat i els somnis que has visualitzat i que ara comencen a veure's plasmats. Les declaracions d'amor, els acords de convivència, la manera de dur a terme cada assumpte domèstic seran part de les converses.

Aquesta és una bona setmana per sembrar projectes relatius a nous negocis o noves modalitats de portar el teu negoci.

La vida porta per als nadius del teu signe una reactivació de l'energia sensual i tot el que es vincula amb el teu amor propi.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor per a aquesta setmana Sagitari porta d'una banda una lluita interna entre complaure a la teva parella i imposar les teves opinions. Això al seu torn, donarà pas a l'aprenentatge d'una lliçó important: veure la relació com un mirall per a la teva evolució.

En les teves finances, arribarà diners procedents o bé de persones que estan o viuen en l'exterior, o també pogués ser que aquests guanys t'arribin de manera indirecta.

Respecte a la teva salut, només algun dolor muscular que remetrà en pocs dies podria causar-te problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Ets un dels beneïts còsmics i això és d'agrair. Tens tots els astres a favor teu pel que fa a començar noves relacions, un nou amor, una conquesta emocionant o una reconciliació.

El risc és que et deixis portar per la vanitat i hagis de penedir-te en el futur d'una actitud desagradable. Viuràs algunes restriccions i demores perquè estiguis en total certesa que desitges realitzar aquests canvis en la teva vida material.

La teva salut és excel·lent. Així que no tens motius per continuar queixant-te que et fa mal tot el cos. Ets massa hipocondríac.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per a aquesta última setmana de febrer Aquari porta molt bones notícies. No només els que estan en parella viuran molt bons moments en companyia de la seva ser estimat, sinó que els solters podrien trobar a la seva ànima bessona.

La predicció per a les teves finances aquesta setmana parla de moviments de diners. D'una banda, és probable que inverteixis en formació o assumptes acadèmics que tenies arracades de dur a terme.

Per a la teva salut, aquesta setmana parla d'alguns problemes digestius, que, si bé passaran aviat, podria causar-te alguns problemes.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els teus fills seran la teva prioritat. Un problema familiar et farà prendre la decisió inconscient de distanciar-te de la teva parella. El solter trobarà a algú molt especial en una activitat artística. 

En la teva feina coneixeràs persones molt interessants que poden aconseguir llançar-te cap a l'èxit. És el moment de deixar descansar la targeta bancària i frenar el ritme de les teves compres.

Estàs en bona forma? Perquè aquesta setmana et posarà a prova amb: carreres per no perdre l'autobús o metro, pujar pisos per les escales perquè l'ascensor està espatllat, anar per encàrrecs d'última hora, etc.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari