L’horòscop setmanal del 25 al 31 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana, del 25 al 31 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauries de replantejar-te algunes coses sobre el món de l'amor. No saps realment què has d'esperar de la teva actual unió, ni de quina forma podries portar-la fins al més alt.

En el teu equip de treball estàs fent les coses de manera excel·lent; segueix així i la teva actitud acabarà tenint recompensa (encara que una mica després del que tu desitjaries). Deixa a tots amb la boca oberta, demostra que tens més destreses de les que esperaven.

Controla la qualitat del teu son, un bon descans serà la clau per a afrontar totes les teves responsabilitats i obligacions sense problemes.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Digues les coses pel seu veritable nom, perquè els eufemismes valen de poca cosa en els assumptes del cor. Hauràs de posar-li paraules a les teves emocions, i pot ser que algunes no siguin plaents o agradables.

Sabràs com esquivar qualsevol inconvenient que no et deixi avançar en la teva carrera. A vegades, si deixes de parar-li esment a les coses molestes, les mateixes desapareixen, deixen d'existir.

Cuida molt la teva salut auditiva, no et posis molt forta la televisió o la ràdio, i roman atent si tens alguna malaltia o infecció.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Prepara't perquè truquin per telèfon molts éssers estimats del passat. Especialment els qui han viscut recentment distanciaments o separacions veuran tornar a l'amor amb noves promeses i objectius de reconciliació.

L'especulació podria prendre la teva ment i portar-te a investigar en diferents mètodes financers com ara la compra i venda d'accions en la borsa i els seus patrons de moviment o la inversió en criptomonedes.

Els astres en el teu signe et porten una nova onada de vitalitat còsmica que pots absorbir si deixes enrere els teus pensaments remugants i buides la teva ment de tota preocupació.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquesta setmana et creuaràs sovint amb algú que desperta passions en tu, un home o una dona que té cert poder sobre tu. Podria ser el teu cap (o un company de feina amb major categoria), o potser, el teu professor.

Barrejar els assumptes professionals amb la família no serà gens senzill, i qualsevol ensopec que cometes es podria magnificar o malinterpretar. Les confiances seran difícils de gestionar, especialment, si treballes amb els teus pares o amb els teus fills.

Trencaràs amb el teu estil de vida sedentari. Notes que la falta de dinamisme et té oxidat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Buscaràs tenir experiències inusuals, sigui amb la teva parella o una nova conquesta. El cap de setmana preferiràs quedar-te a casa gaudint de la calor de la teva família abans que sortir de festa amb els teus amics.

Els lleonins amb negoci propi poden veure's en el destret de fer-li un gir de 180° a la seva empresa per tal de renovar-se i poder guanyar més diners. Un familiar pròxim et prestarà diners sense condicions a retornar.

El silenci serà la teva gran teràpia de recuperació d'energia. Quan et sentis trist i cansat, regala't un espai de silenci. Així tornaràs a carregar les teves piles.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El mes està arribant a la seva fi, i els teus sentiments caminen regirats, sense ordre ni concert. Vives les emocions de manera intensa, i pots passar del riure al plor en qüestió de segons.

Si en els pròxims dies començaràs un nou projecte empresarial, creu en tu mateix i procura ser meticulós i ordenat. Amb això bastarà perquè les coses tirin a caminar. Abans de fer un salt important, això sí, comprova que en la piscina hi ha aigua, o et costarà recuperar-te del cop.

La teva salut es mantindrà constant, i si esperes notícies del metge, les mateixes seran optimistes.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a l'última setmana de maig et porta intensos desitjos sexuals que, si els canalitzen adequadament, no sols et donarà satisfacció en aquesta àrea de la teva vida, sinó també farà que la resta marxi bé.

Els que treballin pel seu compte, superaran diversos obstacles que, encara que al principi semblessin infranquejables, trobaran la força i mètodes per a sobrepassar-los.

Per a la salut, tindràs contractures o enrampades que podrien aparèixer d'improvís. Segurament això es degui a la tensió nerviosa acumulada no sols en aquesta setmana, sinó també en mesos anteriors.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mart es troba en una posició astral que motiva la seducció i mobilitza les trobades romàntiques i sensuals per a aquest signe. Mart des de Peixos és una força impossible de parar encara que la seva manifestació sigui suau i perspicaç.

Molts dels fills de l'escorpí sentiran la necessitat de redoblar els seus esforços en els assumptes comercials i en aquelles qüestions relatives a l'execució de projectes.

El clima còsmic per a aquesta setmana presenta una energia positiva que portarà bones influències per a la salut física i mental.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En aquesta última setmana del mes Sagitari, t'anirà molt bé en l'amor. Serà sens dubte una de les millors setmanes del mes, per la qual cosa si tens parella estareu molt units i creareu ambients molt romàntics.

Econòmicament t'anirà bé, però guanyaràs menys diners. Hauràs d'anar amb compte amb les teves despeses. Aquesta setmana hauries de buscar més fonts d'ingressos.

De salut estaràs bé en línies generals, no obstant això, et sentiràs bastant cansat, perquè estaràs treballant molt. Et doldrà l'esquena i tindràs tensions en gairebé tota la musculatura.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries sentir que t'estripes escoltant el que tenen per a retreure sobre les teves conductes. Els nadius que es troben en solitud poden esperar un cap de setmana apassionat gràcies als emplaçaments astrals.

Hauràs de recuperar el temps perdut en el passat i concretar les vendes i els negociats que hagin hagut de passar per una ´postergació. Si estàs a la recerca d'una nova ocupació, els astres t'afavoreixen.

Capricorn, són dies magnífics per a canviar algunes rutines i millorar cadascuna de les facetes de la cura de la teva salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor per a aquesta última setmana de maig Aquari seguirà com està, amb la seva rutina, sense massa emocions. No t'interessarà massa esforçar-te per complaure quan en realitat et ve de gust una altra cosa.

Els que estiguin establerts pel seu compte, hauran d'apel·lar a la seva part més creativa per a innovar i distanciar-se dels seus competidors. El teu objectiu serà sobresortir i oferir una cosa única als teus clients.

Respecte a la teva salut per a aquesta setmana, hi ha una evolució positiva. Això implica curació per als quals estaven malalts i millora de la vitalitat per als sans.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tant al solter com a l'aparellat li assaltaran els dubtes quan repari en una persona pròxima que ha començat a atreure la seva atenció. Tindràs sentiments confusos i hauràs de prendre distància per a aclarir les teves emocions.

Període oportú si estaves esperant demanar-li als teus superiors més responsabilitats o un lloc de comandament. Una ajuda econòmica que hauria d'ingressar-te l'estat es retardarà a causa d'alguns contratemps.

Valoraràs la teva salut mental i no perdràs el temps amb persones arrogants. L'esport t'ajudarà a buidar la ment i a trobar solucions a problemes existents amb idees originals.


Comentaris

envia el comentari