IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L’horòscop setmanal del 27 d'abril al 3 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No hi haurà sobresalts durant aquest dimecres, ni succeirà res que no estigui previst en matèries amoroses. Fins i tot en situacions que pensaves que podria sorgir una tensió hi haurà un recés de pau.

Cura amb les coses que prestes, que el mateix no vénen després de tornada. I els astres no et parlen exclusivament de diners comptants.

Revisa la graduació de la teva vista, que potser és la causant de petits marejos que notes de tant en tant. Les diòptries poden variar, i així, les teves ulleres actuals ja no et servirien.

  

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dimecres d'abril et llevaràs molt atrevit i desitjaràs jugar amb foc. No coquetegis amb homes o dones amb els quals no deus (per exemple, si aquesta persona està ja casada, o si us uneix una relació professional de qualsevol tipus).

En l'actualitat tens de problemes de diners, però et tornaràs mandrós a l'hora de gestionar diferents compres.

Tens una gran susceptibilitat en matèries de salut, i estàs exposat a factors que abans no t'asseien malament, però que ara sí. Cuida especialment les al·lèrgies.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gaudeix d'aquest temps únic l'any per a donar tot l'amor que sents i compartir el millor de la teva vida amb els teus éssers estimats, especialment si ets d'aquells nadius que pertanyen al segon deganat.

Aquells nadius que estan solters tindran una oportunitat única per a desplegar la seva sensualitat i els seus encants intel·lectuals

En la teva professió, hauràs de protegir amb zel extrem les teves idees o projectes, podries estar sent espiat per un rival que busca la teva caiguda. Pot ser que sentis cert decaïment o cansament. Cerca refugio en els teus éssers estimats.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Vols gaudir d'una bella harmonia espiritual amb la teva parella, i aquesta setmana pots aconseguir-ho si t'ho proposes. Sabràs llegir entre línies, seràs molt cautelós, i gaudiràs amb les petites coses.

Començaràs aquesta setmana amb força, encara que a mesura que passin els dies sentiràs una decepció perquè els teus plans no s'acaben de desenvolupar adequadament. No tiris la tovallola, busca energies que et recarreguin, i augmenta la teva concentració.

Els llibres de creixement personal, t'ajudaran a posar en equilibri tots els mobles del teu cap. La filosofia també et resultarà interessant.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una mudança està a prop i, encara que aquestes siguin estressants, la nova llar té una energia molt positiva que repercutirà per a bé en la relació familiar. Un amic necessitarà esplaiar les seves penes amb tu.

No et resisteixis als canvis que es donen per inamovibles, hi ha altres oportunitats laborals esperant-te. Potser en un altre lloc del món. En aquest període d'incertesa, és millor guardar cada cèntim que no sigui per a gastar en l'imprescindible.

Amb la lluna en Càncer has estat menjant en grans quantitats i fent més aviat poc. El sofà ha estat el teu gran aliat Mou-te més Leo!

  

 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Molts nadius senten una culpabilitat secreta per estimar a una persona que no encaixa amb el que els altres esperarien, ja sigui per la seva edat, el seu sexe, la seva raça o la seva religió.

Hauràs de lluitar per la teva llibertat, aquestes que tu mateix et negues. Reforça la confiança en tu mateix, i deixa de demanar-li a tothom que opini sobre la forma en la qual duus a terme el teu treball.

Tindràs cert descontrol alimentós. Els astres et diuen, en aquest sentit, que és millor que et saltis un menjar al fet que et peguis un autèntic banquet.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a avui en l'amor Balança, revela que les coses milloraran perquè aquells que estiguin en parella puguin continuar construint somnis i projectes, i fent junts plans importants per al futur.

En el laboral i econòmica, si estàs esperant una suma de diners o bé una bona ocasió laboral, llavors la presència de Mercuri que sustenta Júpiter podria traduir-se en bones notícies.

En la salut tindràs alguns problemes per a trobar solucions. No obstant això, el teu cos físic recobrarà energies i la teva ment s'estabilitzarà d'aquí a una mica.

  

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs arribant a un moment de la teva vida en el qual has de comprendre quines són les veritables necessitats de la teva persona.

Les configuracions astrals actuals seran molt renovadores i t'alliberaran de tot l'antic que ja no és bo per al teu futur. Podràs donar fi a molts temes que portaves pendents, d'aquesta manera et deslliuraràs d'una gran preocupació.

El teu sistema nerviós podria veure's afectat per una energia electritzant que emanen els astres des del teu signe oposat complementari.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui en l'amor Sagitari, augura algunes crisis. Sense discutir ni prendre mesures dràstiques, hauràs d'esperar que passi la tempesta i així no donar motius ni possibilitats de trencar l'harmonia ja aconseguida.

És hora de treure la teva part més ambiciosa, no per a competir amb els teus col·legues, però sí per a aconseguir millors resultats econòmics.

Respecte a la teva salut, és probable que una mala gestió de les emocions et pot fer emmalaltir. Cuida't de jutjar als altres, exclou els judicis fàcils, això no t'aporta res positiu.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquesta energia que atraparà als fills de Saturn els impulsarà a sentir-se en plenitud i goig en tot el que refereix a les paraules i aquests. Serà temps de no deixar-se res en el tinter però al mateix temps trobaran la manera de dir el que senten amb suavitat i afecte.

Els canvis de l'últim temps t'han portat a conrear certa flexibilitat i has desenvolupat una força interior que permet que t'adaptis a qualsevol circumstància.

Si estàs massa temps assegut enfront de l'ordinador amb tota la teva atenció fixa en i preocupacions és temps de jugar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquells nadius d'Aquari que estiguin en una relació, trobaran en les seves parelles suport a l'hora d'haver de prendre decisions. Com més dialoguis amb els teus millor et sentiràs.

Els autònoms i professionals del signe creixeran en forma notable, tant en l'ordre financer, com en el reconeixement que obtindran dels altres.

Respecte a la teva salut, pot ser que el descoratjament s'apoderi de tu avui i tingui el seu clar reflecteixo sobre el teu sistema nerviós. Això es tradueixen en insomni o somnolència, fatiga crònica o desordres alimentaris.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'enfadaràs quan li estiguis comptant un succés important a la teva parella i aquesta no et pari esment. El solter entaularà una conversa molt espurnejant amb un interlocutor molt atractiu.

Si estàs emprenent un negoci propi parlar amb algú que ja hagi passat per aquest procés t'ajudarà a motivar-te. És probable que tinguis una discussió per un desacord relacionada amb els diners amb el teu germà.

Ja siguis un nadiu que està buscant engreixar o aprimar, has de tenir en compte que l'estat d'ànim també influeix moltíssim a l'hora de guanyar o perdre pes.


Comentaris

envia el comentari