L’horòscop setmanal del 27 de juliol al 2 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per a la setmana del 27 de juliol a el 2 d'agost 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 Abril)

Els sentiments s'estan cuinant tots junts i barrejats en una olla de pressió. No et preocupis massa si durant aquesta setmana es desencadenen algunes crítiques i tensions; en algunes llars podríem parlar fins i tot de gelosia.

Potser no ens trobem en una gran setmana per demanar augments o avantatges professionals; és millor esperar que les millors energies flueixin al teu voltant.

Alguns dels dolors que pateixes és per no adoptar bones postures en caminar, en treballar, o fins i tot en estar al gimnàs. No està de més que li comentis la situació al teu entrenador personal.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Desitjaràs tenir un company de vida, trobar algú que et comprengui de veritat, tot i que no vols tancar del tot la porta de les aventures fugaces i passionals.

Faràs un gran pas si estàs buscant una feina que s'adapti millor a les teves capacitats professionals (o a les teves circumstàncies personals, segons el cas). No t'oblidis del teu somni, i baralla per la teva veritable vocació.

Buscaràs noves fórmules que millorin el cos i la ment, ja que estaràs molt receptiu a les opinions professionals, i allunyaràs als que es preocupen més dels teus diners que del teu benestar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gaudeixes d'una harmoniosa energia en els assumptes relatius a l'amor romàntic. El sexe es gaudeix més enllà de la serietat i el compromís de l'enllaç. Fins i tot molts tindran escenes apassionades amb amics de tota la vida.

Per a aquells que necessiten comunicar-se per mitjà d'escrits o cartes de presentació les millors energies es donaran entre dimarts i dimecres.

Si tens alguna malaltia que s'anomena la teva atenció no et descuidis, trobaràs un tractament per millorar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si pensem en els amors de Càncer com les notes d'un col·legi, veurem que l'excel·lent et queda llunyà; que només aconsegueixes aprovar pels pèls aquesta setmana, i només posant molt de la teva part aconseguiries un bé.

Tot estarà en ordre en els teus assumptes laborals, almenys, si ets una persona sensata que administra el seu temps i les seves responsabilitats de manera intel·ligent. Un consell: no són necessàries les iniciatives arriscades.

Estaràs en bona forma física; si et sents més fatigat del normal, una mica de descans en contacte amb la natura resultarà sanador.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'Agost)

Veuràs la teva relació des d'una perspectiva diferent: menys idealitzada i més realista. Donaràs i rebràs molt d'amor i fins i tot li prepararàs una sorpresa a la teva parella. Si estàs solter probable que comencis una relació estable amb una persona molt especial.

Un company de la feina se les donarà de llest atribuint bones idees que, en realitat, són teves. Davant d'una situació d'inseguretat econòmica decidiràs ser caut amb els teus estalvis i no gastar més del necessari.

L'energia astral t'insta a deixar un dels teus mals vicis: el tabac. No esperis més i deixa-ho ja tu pots!

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauràs de fer gala de la teva saviesa emocional, molt especialment si fa poc s'ha acabat una relació en la qual havies posat moltes il·lusions. No et tortures. En aquests dies vinents hauràs d'apartar la boira que t'impedeix per veure les coses amb claredat.

Et sentiràs molt bé si col·labores amb alguna associació que ajudi a col·lectius necessitats. Li tornes a l'univers una petita part de tot el bo que t'ha donat.

Aquesta setmana hauries d'organitzar millor el teu temps lliure. Si la teva agenda està plena de responsabilitats, aprèn a delegar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana Balança, tot i que comences amb un ambient d'allò més romàntic, aviat les coses es torçaran. La gelosia, però sobretot la desconfiança, faran la seva aparició per complicar la teva relació de parella.

Pel professional començaran amb un gran poder de comunicació, que els facilitarà establir contactes molt productius. Al mateix temps seran capaços d'adaptar-se tots els canvis que vinguin.

En la salut, les natives de Lliura hauran de cuidar especialment, ja que patiran d'algunes malalties pròpies de l'aparell reproductor femení. No serà gens preocupant, però sí molest.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La vida sexual continua creixent i portant la teva mirada interna a una dimensió més espiritual del teu cos. Reconeixeràs la possibilitat d'evolucionar en la teva relació de parella a partir d'una sexualitat més acurada i sagrada.

La vida professional es mou molt de pressa. No passaran els dies sense manifestar-se sorpreses i esbojarrades situacions pròpies d'una comèdia de la televisió.

Els ànims caldejats podrien portar la teva pressió arterial a xifres que no et fan bé. Dependrà de la teva capacitat per al control dels teus pensaments passar una setmana feliç i saludable.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari, l'ingrés de Saturn en Bessons t'incitarà a comprometre't i formalitzar la relació d'alguna manera. A més, és molt probable que planifiquis 1 escapa romàntica amb la teva parella.

Pel laboral, si trien sàviament amb qui associar-se, segurament obtindran bons resultats econòmics, llevat que ells mateixos boicotegin les seves oportunitats.

A la teva salut, la teva prioritat serà mantenir en forma. Això a priori és molt positiu, però tractant-se dels fogosos Sagitari, podries incórrer en un excés d'esforç o activitat física que et perjudicaria en lloc d'ajudar-te.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

En l'amor, és hora de superar la tendència saturnina al pessimisme i la rigidesa. Tens molt bones possibilitats per fer un gir als detalls que et fan infeliç. Les converses que mantinguis a partir del dia dijous són afortunades.

Per a aquells nadius que estan esperant resolucions judicials els astres indiquen dificultats. Si pots evitar involucrar-te en plets o demandes legals serà convenient.

Noves rutines i canvis favorables poden donar-se especialment si estàs buscant embellir la seva figura.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana els Aquari començaràs la setmana arrasant en l'amor. Tant els solters, com els que estan en parella, no podran escapar de les fletxes de Cupido. La sexualitat serà efervescent, i la passió estarà servida.

Pel professional, estaràs realment molt ocupat, però poden sorgir frecs en la relació amb els teus col·legues, sobretot si són subordinats.

En la salut, aquesta setmana podries somatitzar en els teus ronyons alguns problemes derivats d'una solitud autoimposada. Aquesta dificultat per obrir-te als altres serà la lliçó que hagis d'aprendre.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Prendràs una decisió sobre la crisi en parella que has viscut: una reconciliació (la qual afavoreixen els astres) o una ruptura, si el teu cònjuge i no et fa feliç. El solter rebrà un missatge d'un amor de la infància interessat a tenir una cita.

Un empleat nou s'unirà al teu departament i es durà tota l'atenció causant gelosia. Tindràs molta lucidesa i bon ull per fer inversions rendibles.

Una relliscada et produirà una torçada al turmell que et causarà molèsties al llarg de la setmana. Pensaràs a realitzar-te un tatuatge.


Comentaris

envia el comentari