YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop setmanal del 28 de desembre de 2020 al 3 de gener de 2021

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 28 de desembre de 2020 al 3 de gener de 2021.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs de posar el doble d'amor perquè les teves relacions amoroses romanguin en calma; la teva mitjana taronja camina una miqueta guerrera, i a tu no et convé tirar gasolina al seu foc. A més, estàs molt sensible, i et prens tot com un atac personal.

La teva vida professional estarà en el centre d'atenció. No obstant això, vés amb compte amb algú més veterà que tu, els pensaments impredictibles del qual podrien causar estralls en la teva manera d'organitzar el treball.

Procura donar la benvinguda a l'any nou estant en bona forma, evitant bona part de les temptacions gastronòmiques.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb el canvi d'any en plena vigència es produiran retrobaments familiars i amb amics. Procura no parlar mal de la teva parella davant d'ells, fins i tot si esteu en un episodi de profunda crisi.

Amb aquests dies en què hi ha diverses festivitats disposaràs d'una mica més de temps de l'habitual per a establir noves estratègies professionals. Marca de manera nítida quins seran els teus pròxims objectiu.

L'ansietat et molestarà una mica i pot ser que fins i tot sofreixis una mica d'esgotament. Recupera't en entorns naturals lliures de sorolls.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El dilluns dóna principi a uns dies en què la Lluna en el teu signe en aspecte harmònic amb el Node Nord et proveeixen de les eines internes per a créixer en la teva vida sentimental.

Les relacions amb els teus companys de treball són part del teu benestar i et brindaran la confiança que necessites. Ets d'aquestes persones en les quals es pot confiar i per això et buscaran per a compartir brindis i moments de festeig.

Els astres indiquen un sentiment de benestar interior que col·labora amb el cos físic.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'arribada de l'any nou seran especialment complicats per al teu cor. Et sents maldestre, com si cada cosa que fessis causés mal als teus, o almenys els incomodés.

La teva força de voluntat et serà de molta ajuda en aquesta setmana, i és que duràs a terme competències en el teu treball que al principi no estaven destinades per a tu; no et faràs petit davant l'adversitat.

Cerca el moment en el qual et sentis més animat per a provar amb algun nou tractament de bellesa o un canvi d'imatge.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Malgrat els alts i baixos en l'àmbit amorós, et sentiràs molt feliç de la teva relació romàntica. El solter enyorarà tenir una parella amb qui gaudir de moments d'amor i afecte en aquestes festivitats.

La teva ment no aconseguirà connectar amb el teu costat creatiu i aquesta frustració et portarà a ser molt autoritari amb els teus empleats o companys. Si tens un negoci propi t'adonaràs que estàs tenint petites encara que constants fugides de diners.

En la jardineria trobaràs la pau mental que necessites. A nivell físic has d'anar amb compte, perquè hi ha risc de sofrir petits accidents domèstics.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El final de l'any està molt a prop i el teu cor vol diversió. Igual et fa vergonya admetre fins a quin punt vols creuar certs límits vinculats al romanticisme i al plaer.

Tindràs moltes ganes d'acció en aquesta setmana. El teu sisè sentit et diu que és el moment de provocar canvis en la teva vida gràcies als teus esforços i els teus mèrits. T'enfundaràs el teu millor equip per a caminar per la passarel·la de l'èxit.

En el terreny de l'alimentació trobaràs noves maneres de sadollar el teu apetit de forma equilibrada. L'activitat esportiva no t'interessarà massa, per contra.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana Balança  el que més hauràs de treballar-te en el terreny amorós seran les expectatives, tant per part teva, com per part de les persones que t'envolten.

No obstant això, també hi hauria temps per a l'enteniment mutu. En l'àmbit laboral, tot indica que serà una setmana d'èxits professionals i també econòmics.

En la teva salut, aquesta setmana Lliura, podries viure algunes situacions estressants i tenir també dolors o molèsties relacionades amb l'aparell digestiu. Pot ser que també hi hagi algun dia de febre com a conseqüència d'una grip estacional.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta no serà una setmana que passi a l'oblit, per contra és el final d'un any que ha donat molt a parlar i especialment ets d'aquells que han fet un pas endavant en assumptes de parella. Si ets dels nadius solters podries trobar-te enmig d'una situació incòmoda amb els amics o la família.

Els escorpins més joves seran beneficiats amb la vibrant energia de Venus en Sagitari que obre un nou camp d'acció professional.

Centrar-te en el teu cos físic et fa ser més conscient de les teves limitacions.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Ja en el nou any, tot t'empeny a formalitzar les relacions amoroses, si portes temps en parella et plantejaràs fer el següent pas. Si estàs solter, voldràs iniciar una relació, la teva obertura serà total.

En el treball, tot indica Sagitari, que acabaràs i començaràs l'any de manera positiva, o almenys amb un balanç positiu en aquest aspecte de la teva vida.

En la salut, segurament trobaràs la solució a algunes malalties i usaràs la teva energia física i mental en la teva curació. Et sentiràs bastant en forma en línies generals.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La major part de la setmana estaràs bregant amb aquestes condicions emocionals. Podries viure enfrontaments amb algú de la família que no arriba a comprendre la teva sentir i jutja els teus actes com si conegués tots els detalls de la teva vida.

Seran dies d'extrem cuidat quant a l'economia que pot veure's afectada per diferents responsabilitats financeres que pot no hagis tingut en compte.

Per a aquesta setmana els nadius del signe de Capricorn hauran de cuidar el seu aparell digestiu. L'acidesa, el reflux gàstric, el malestar i la inflamació podrien apoderar-se del teu ànim.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta última setmana de l'any Aquari, una llum expansiva influirà positivament en les teves relacions amoroses. Segurament estaràs molt bolcat a millorar la comunicació amb els teus éssers estimats, sigui parella o família.

En el terreny professional tindràs bastantes satisfaccions en la teva carrera o negoci, et veuràs bastant afavorit en aquest aspecte de la teva vida.

En la teva salut, després d'haver estat assajant diferents maneres de sentir-te millor i haver passat per tota mena d'estats d'ànim, aquesta última setmana de l'any estàs decidit a ocupar-te del teu benestar personal.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva comunicació en les relacions romàntiques no serà efectiva, és millor que realitzis accions al fet que intentis expressar opinions i emocions amb paraules. Serà una entrada al 2021 on deixis enrere picabaralles i frecs del passat i comencis a planificar nous projectes conjunts.

En la teva ocupació la teva actitud serà bastant autoritària (més encara si tens un lloc d'alt comandament), i no serà fins al divendres que et relaxis i puguis treballar en equip.

Podries tenir un petit brot d'acne deguda als excessos de menjar en les reunions familiars d'aquestes festivitats.


Comentaris

envia el comentari