L’horòscop setmanal del 3 al 9 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per a la setmana de el 3 al 9 d'agost 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

En aquest vuitè mes de l'any, una persona molt atractiva es creurarà en la teva vida, i en certa forma, la posarà de l'inrevés. Sentiràs una cosa estranya, una mica de fascinació i també gelosia pel seu èxit i per la seva forma de veure el món.

La sort professional hauria de manifestar aquesta setmana, sobretot, en els primers dies. Després d'un breu període de dubtes existencials et sentiràs segur de tu mateix i de les teves capacitats, i recuperaràs velles il·lusions.

Ningú notarà alguna debilitat, i hauràs de tenir molta cura amb les activitats i els esports extrems.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Els solters que actualment estan tenint alguna cosa més que paraules amb persones aparellades haurien de tenir més cura amb els jocs. En els matrimonis hi haurà discussions, però en la qual parlaran més els silencis que els crits.

Tindràs una bona oportunitat d'obtenir un ascens o un augment salarial. Has de deixar de viure en el teu món de fantasia i trepitjar amb urgència la realitat, o en cas contrari, deixaries escapar un interessant tren.

Fa poc vas prendre una decisió que beneficiava molt a la teva salut. Notaràs senyals de l'univers perquè continuïs en aquesta direcció.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

El teu planeta regent, Mercuri, ingressa aquest dimecres al signe de Leo i des d'aquesta posició estimula les relacions familiars o amb persones que consideres part de la teva família. Si ets d'aquells nadius que es troben en soledat podries descobrir l'amor en un lloc a què vas habitualment.

Serà una setmana molt productiva per als nadius que estan intentant avançar en la signatura de contractes. Vendes o mudances són beneficiades.

La creativitat i l'expressió per mitjà de la poesia, la pintura o la música ajudaran al teu benestar físic i mental.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

La teva calidesa comunicativa i la teva alegria de viure seran contagioses; hi haurà dies en què estiguis una mica més capcot, però els que et volen et tornaran aquest furor que irradies dia a dia perquè tornis a somriure.

Bons auspicis per al nadiu que s'està preparant per aconseguir un bon lloc de treball. Tant amb unes oposicions, estudiant una empresa amb la qual vas tenir una entrevista o qualsevol altra situació, s'auguren per a tu impactes molt positius.

La teva salut no està en el seu millor moment, però no t'angoixaràs per això.

Leo Logo

LEO

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

Els problemes que has patit en els últims mesos han fet que canviïs. Necessitaràs tenir una conversa sincera amb el teu cònjuge per adaptar la vostra relació al teu nou "jo". El cap de setmana tindrà un aire més casolà. En el treball regnarà el bon rotllo i el companyerisme.

Dies propensos a les pèrdues de diners si s'ho prestes a un conegut o si fas inversions un tant arriscades.

Tantes converses t'afectaran les cordes vocals i estaràs afònic uns dies. A nivell mental estaràs alegre i amb l'autoestima alta.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

La teva actitud és molt bona, tens la intenció de donar-te una volta a través dels senders de l'amor amb una gran comoditat al llarg d'aquesta primera setmana d'agost; però, et trobaràs alguns núvols a l'horitzó, així com moltes pedres al camí.

Has acrescut el teu amor cap al teu treball, cap a la forma en què et guanyes la vida, sigui el que sigui. Si vius el teu ofici amb passió, aquesta setmana et sentiràs més pletòric, notaràs que augmentes la producció.

Seràs un signe molt susceptible de patir cremades; recorda protegir-te quan prenguis el Sol.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Els Balança començaran la setmana triomfant en l'amor, la seva empatia serà la clau que els permetrà arribar a tots els cors. No obstant això, hauran de tenir cura de no caure en la insatisfacció perpètua.

Pel professional, no només reps l'ajuda dels teus companys de feina en els moments de dificultat, sinó que també és probable que els teus ingressos augmentin.

En la salut, no serà una setmana molt favorable per al teu estat de salut, tant físic, com psíquic, per la qual cosa hauràs d'estar atent als símptomes i fer alguna cosa al respecte.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

La vida domèstica podria ser el lloc el que es posa en joc la teva habilitat per tenir cura d'aquells als que estimes sense deixar d'atendre tots els teus temes professionals.

La sensació d'estancament podria desmotivar l'exercici laboral, per això serà imprescindible que superis els problemes mitjançant el desenvolupament d'habilitats en la comunicació de la teva situació.

La bona relació entre els planetes Mart i el Sol en signes de foc avivarà la vitalitat dels escorpins i els ajudarà a recuperar la salut.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Aquesta setmana Sagitari, aprofitaràs tot el teu sex appeal per triomfar en l'amor, sigui que estiguis solter o en parella. No et faltaran oportunitats per lluir tot el teu encant i atraure les mirades dels altres.

Pel laboral, dirigint millor els teus pensaments cap als teus objectius facilitaràs les coses per aconseguir el que desitges aconseguir, incloent-hi majors ingressos econòmics.

En la teva salut, aquesta setmana tindràs canvis d'humor, però principalment hi haurà dies en què estaràs realment enfadat, esquerp i malhumorat. Això tindrà la seva contrapartida a nivell de salut.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Els astres indiquen bons vincles emocionals amb amics o col·legues amb els que passen temps i amb els quals pot realitzar molts dels seus somnis si aconsegueixen encastar les idees de tots dos malgrat les diferències.

El que escullis en aquest moment de la teva vida serà molt important pel que fa als èxits que puguis obtenir ja que seran definitori en els propers temps.

Sentiràs que és un moment perfecte per començar a realitzar més activitat física. Podries veure't atret per les caminades a la muntanya o al mar.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Aquesta setmana ets dels afortunats, ja que tant a nivell familiar, com de relació amorosa la sort et somriurà. Seran dies de felicitat compartida i il·lusió amb la qual construir una relació satisfactòria.

Pel professional, tindràs la sensació d'anar contra rellotge, i encara que aconseguiràs abordar tots els inconvenients que et sorgeixin, és possible que hi hagi alguna pèrdua monetària.

En la teva salut, estaràs molt més conscienciat de la necessitat de cuidar-te. Però, a més, comptes amb una energia vital extra que serà l'impuls que necessites per posar-te mà a l'obra.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

L'energia marciana s'apoderarà de tu en l'àmbit sexual i farà que el teu desig i libido augmentin. Els aspectes tensos entre Mart, Júpiter i Plutó podrien afectar negativament la teva autoestima. El cap de setmana teva atractiu i sensualitat estaran pels núvols.

A la feina, les xafarderies i rumors seran el pa de cada dia. És millor que et mantinguis al marge. Una multa de trànsit per excés de velocitat desajustarà el teu pressupost de la setmana.

La mala postura que tens quan estàs assegut et causaran dolors cervicals. Has de corregir-la o danyaràs la teva columna.


Comentaris

envia el comentari