L’horòscop setmanal del 30 de març al 5 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La sort et somriu en assumptes d'amor. Faràs tot el que és a la teva mà per a viure uns dies en què la felicitat sigui el sentiment imperant, i utilitzant la teva intel·ligència esquivaràs alguns sobresalts (que en una altra època bé podrien haver-te desestabilitzat).

Estàs molt bolcat en la teva vida professional. Penses en la feina gairebé les 24 hores del dia, i a conseqüència d'això, et perds alguns passatges bells del teu dia a dia. Intenta desconnectar d'aquest àmbit per no caure en braços de la bogeria, Àries.

Una evolució en la teva salut és possible aquesta setmana, si de debò t'ho proposes. Trenca amb la teva vida sedentària, comença a activar el teu organisme sense pausa però sense pressa, a través de llargues caminades.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els teus desitjos romàntics més poderosos podrien complir-se aquesta setmana, gràcies a la bona posició dels astres en el teu cel. Tindràs èxit a crear un clima excepcionalment càlid en la teva llar, i acceptaràs el gran poder que tens per a omplir la teva llar de felicitat.

Gràcies a la posició dels astres i a la forma en la qual vetlla per tu Venus, el teu planeta regent, aquesta setmana  duràs a terme brillantment un projecte en el qual t'has deixat la sang, la suor i les llàgrimes.

Tindràs uns dies amb calma en assumptes de la salut. Tenir una actitud positiva t'ajudarà al fet que qualsevol molèstia o malaltia sigui més suportable i tindràs molta ajuda celestial per a recuperar-te dels problemes en les extremitats.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La setmana no pot ser millor en matèria d'amor. Les relacions dels nadius del signe de Bessons progressen i s'endolceixen gràcies als aspectes astrals que il·luminen el cel durant aquesta setmana.

 Aquesta setmana arribaran excel·lents notícies per als nadius del signe dels Bessons. Seran reconegudes les seves magnífiques característiques de negociació i oratòria i això portarà alegria i possibles oferiments professionals.

Els astres mostren una setmana afable en el que refereix a la salut dels nascuts sota el signe de Bessons. Noves maneres de cuidar del teu cos t'entusiasmen i obren un món nou per a tu.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva situació amorosa està molt bé ara mateix, però el teu cor et demana alguna cosa més. Durant aquesta setmana hauràs d'escoltar-te a tu mateix per a saber què és exactament aquest alguna cosa. Alguns nadius voldran ser pares o mares, uns altres, passar per l'altar.  

Et costa veure amb nitidesa quines són les metes que vols aconseguir en aquesta setmana, però això no et causarà cap classe d'aclaparament. Tu mateix sabràs dir-te paraules d'ànim per a vèncer l'estrès i relaxar-te, fins i tot quan la situació estigui més tibant.

Amb l'arribada del nou mes, miraràs enrere i comprovaràs que no has fet grans avanços en la teva salut, i et proposes fer les coses d'una altra manera.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els primers dies d'aquest període poden donar-se moltes ruptures de parella entre els nadius de Lleó (ja sigui perquè ets tu qui se sent limitat, o perquè la teva parella nota una falta d'atenció sobre la relació per part teva). La veritat és que si és el teu amor veritable, més endavant hi haurà possibilitat de reconciliació.

La conjunció entre Mercuri i Neptú et donarà l'oportunitat de muntar o treballar en l'ocupació/negoci dels teus somnis. Per a això, et farà falta un soci que, en realitat, és algú que ja has conegut però que encara no vol mostrar-te totes les seves cartes fins a estar segur que fareu un bon equip.

Et posaràs metes i objectius irreals i massa ambiciosos. Però això t'ajudarà a superar la mandra, evitar les excuses i posar-te a la feina per a recuperar la teva bona salut física

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'actitud diplomàtica i el pensament positiu seran les millors armes per a lluitar contra els breus episodis de crisis. Seràs un dels signes més efectius d'aquesta setmana a l'hora de resoldre discrepàncies amoroses, i ajudaràs la persona que estimes a veure la vida d'una forma més bella.

El dinamisme t'atrapa en l'àrea laboral. I és que durant els pròxims dies et veuràs embolicat en una complexa espiral de canvis, i a vegades et sentiràs perdut i sense saber a qui acudir perquè et tiri una mà.

Els astres et doten de molta energia, i en alguns moments hauràs de buscar activitats amb les quals treure aquesta força que et sobra. L'esport sempre és una bona opció, si ho fas per descomptat amb sensatesa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'aquesta setmana augura complicacions. Sembla a la teva falta de maduresa per a afrontar les relacions de parella, podria portar-te bastants problemes. Pot ser que tinguis massa ocells al cap.

Quant a l'àmbit professional i econòmic, aquesta setmana els Balança no es toparan amb massa dificultats. D'una banda, en les finances, el seu bon fer, els permet gaudir de recursos més que suficients. D'altra banda, en el treball, el més probable és que destaqui sobre els seus col·legues de professió, pel seu gran dinamisme i dedicació.

Per més dietes esporàdiques que facis, no aconseguiràs res. El que et convé és portar de forma continuada una alimentació sana, amb aliments frescos i adequats a les teves necessitats.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta setmana l'alegria s'ensenyoreix de la vida dels nadius del signe d'Escorpí i això perquè hi ha tanta energia donant llibertat d'expressió als sentiments que no deixarà espai a una postura freda i distant.

Els nadius de Escorpí estaran començant aquesta setmana un cicle molt positiu en el qual arriba el reconeixement per part d'autoritats i clients que encara que no porti els beneficis esperats almenys brinda una satisfacció i obre un panorama esperançador en el professional.

L'energia astral vigent és molt positiva per als nadius del signe de l'escorpí. Els primers dies de la setmana són perfectes per a realitzar tractaments de bellesa com ara massatges de drenatge limfàtic o neteges de cutis. La resta de la setmana a partir del dijous procura cuidar la teva dieta i beure herbes depuratives .

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Obre't a gaudir dels teus millors moments aquesta setmana Sagitari, perquè sembla que les estrelles s'han alineat perquè la passió inundi la teva vida per complet.

Respecte a la professió l'economia Sagitari, aquesta setmana és molt probable que et vegis embolicat en un malentès. L'ambient laboral estarà una mica tibant.

D'altra banda, estaràs de bastant bon humor, o almenys durant la majoria de la setmana. Si algun dia et sents baix d'ànims, aconseguiràs sobreposar-te ràpidament.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells que s'han separat en el passat recent pot ser que descobreixin que era el que estaven necessitant per a aconseguir la pau interior. Reconèixer i agrair el que aquesta relació ha deixat de bo en la teva vida és essencial per a continuar un camí de bona ventura, Capricorn.

És possible que comencin les collites de tantes llavors sembrades en els últims temps. Si treballes en relació de dependència, seràs reconegut pel teu gran compromís amb el treball i les teves responsabilitats.

Aquesta setmana la teva salut física és òptima. Els astres atreuen molta energia vital, el descans et senti de meravella i tens un gran entusiasme en despertar. L'únic inconvenient pot donar-se si et deixes portar per la golafreria pròpia dels emplaçaments astrals i menges més del compte

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana Aquari sembla que els Astres et donaran la força que necessites perquè tot flueixi millor en els assumptes del cor. No sols resoldràs situacions incòmodes, sinó que també rebràs mostres d'afecte dels teus éssers estimats.

En el respectiu a les teves finances, pot ser que la teva economia es ressenti aquesta setmana, no tant per una causa de la teva responsabilitat, sinó per circumstàncies externes.

La predicció per a la teva salut per a aquesta setmana Aquari, començarà amb una molèstia o congestió a nivell de la gola. Pot ser que es tracti d'un quadre víric, encara que no descartis una cosa més psicosomàtica.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs feliç en la teva llar, serà el teu refugi on pots ser tu lliurement i opinar allò sobre el que desitgis sense que ningú et jutgi. La relació amb els teus fills millorarà moltíssim i hi haurà molta comunicació.

Serà una setmana positiva per als nadius de Peixos que treballin en llocs confinats i ajudant estretament a les persones, com els empleats d'hospitals, asils i presons.

Tindràs molt sofriment inconscient acumulat i podries dir coses de les quals et penedeixis més endavant. Si tens la possibilitat, acudir al psicòleg et farà molt bé.


Comentaris

envia el comentari