L’horòscop setmanal del 31 d'agost al 6 de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per a la setmana del 31 d'agost al 6 de setembre 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Colpejaran molt fort la teva ànima en aquesta setmana; probablement es tracta d'algú proper al teu grup d'amics, però a què només coneixes de sentides.

La teva comunicació no serà eficaç aquesta setmana, almenys, al sector professional. Hauràs d'esforçar-te molt perquè les teves idees arribin als teus socis i companys; hi haurà qui no acabi d'entendre't, i altres que s'esforcen a fer cas als teus discursos.

Els nervis poden trair durant aquesta setmana: en la teva esquena hi ha molt pes, en part, perquè et negues a delegar les teves tasques i responsabilitats.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algunes experiències recents t'han fet veure que la vida passa molt ràpidament, que no cal desaprofitar ni un sol segon, i que cal esforçar-se per ser feliç. Estaves buscant un nadó? Si no és així, igual en uns mesos et converteixes en avi!

Seràs el signe que millor informació privilegiada rebi en els pròxims dies, almenys en matèries laborals. Descobriràs quines persones t'estan mentint i com s'aprofiten de tu.

Seràs un nadiu molt curiós, que necessitarà conèixer millor el món en què viu. Faràs moltes preguntes, i tindràs gust per la lectura.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts estaran pendents de l'anomenat d'una persona especial que triga a arribar però no perdràs el temps un cop rebis l'alegria de saber-te desitjat.

Molts nadius trobaran la forma de començar un projecte que feia molt de temps que tenia al cap. L'alegria i l'entusiasme d'aquells amb els quals comparteixis els teus objectius donaran una empenta especial a la realització dels teus plans.

Per als nadius del teu signe aquesta setmana pots comptar amb una energia astral que aportarà benestar i bellesa.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

S'apunten influències dispars en el sector amorós, però de les que pot obtenir el millor del millor si jugues les teves cartes amb enginy.

Les relacions laborals aniran vent en popa; segueix treballant tan intensament com fins ara, o fins i tot una miqueta més. És essencial que combines el teu bon fer professional amb una correcta projecció dels teus èxits. Quan aconsegueixis alguna cosa gran fes que tots s'assabentin, sense modèstia!

En l'actualitat tendeixes a veure les coses tenyides de fosc, quan en realitat no hi ha motius per tenir pensaments pessimistes. Gaudeixes creant-preocupacions inexistents?

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Podràs convèncer amb paraules sobre qualsevol cosa. Pots utilitzar aquest do per recuperar a una exparella o conquerir cors. Alerta! Et trobaràs amb la temptació de ser infidel per un caprici ximple.

Setmana propícia per expandir el teu projecte o negoci en l'àmbit internacional. Voldràs fer veure que tens una vida de luxe. Recorda que d'aparences no es menja, Lleó.

El teu cos et demanarà que el consenteixis més. Sempre que puguis, fes-te un bany amb aigua tèbia, aromes, flors i sals. Envolta't d'espelmes i escolta música amb freqüències altes per augmentar la vibració.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Venus promourà l'experimentació d'intenses passions. Busca l'ocasió per experimentar nous jocs al llit, així com altres pràctiques inusuals que et criden l'atenció i que encara no has provat.

Podries viure temps difícils en el teu treball quotidià, aquell que es repeteix dia a dia. Somies fer les coses d'una manera diferent, però no et deixen implantar canvis, i això et frustra.

Et trobaràs en bona forma física, la qual cosa tindrà un excel·lent efecte molt interessant en el teu moral i en la teva forma de veure l'univers. A tot li trauràs un prisma positiu.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe se sentiran molt resolts i és bastant probable que s'enamorin a primera vista. Aquest enamorament sobtat els obligarà a redefinir moltes creences que tenien sobre l'amor i les relacions.

Pel professional i econòmic, tindràs ganes de compartir els teus plans amb els teus col·legues de professió, però, serà millor que ho facis amb cautela.

En la salut, sentiràs que molts dies et falta l'energia. És probable que vulguis fer moltes coses, però finalment facis molt poques perquè el teu cos no et respondrà com esperes.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Les metes de la teva família seran les teves i això redundarà en la col·laboració de les energies de cada un dels membres del grup. Els grups d'amics es convertiran en l'espai social més acollidor i en què és probable puguin sentir-se estimats i desitjats.

Per a molts nadius una situació de pèrdua portarà com a conseqüència una nova alegria. Deixar enrere la teva vida actual pot donar espai al desenvolupament d'una nova forma d'expressar-te.

Per a aquesta setmana l'energia astral és beneficiosa per a la salut física i psíquica dels fills de Plutó.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari, els Astres et són favorables, no només a l'hora de trobar l'amor, sinó també per definir, concretar i segellar les relacions romàntiques que ja estiguis vivint. Els solters acudiran a cites a cegues.

Pel laboral, començaràs molt bé aquesta setmana, seran dies favorables per establir nous acords professionals.

En la salut, sembla que estàs de sort perquè et sentiràs amb tanta energia i vitalitat que semblaràs més jove. El teu cos i el teu aspecte físic cobraran importància per a tu, i la teva energia positiva serà fabulosa per a això.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Cap a la fi de la setmana la influència de la conjunció entre Mart i la Lluna en Àries pot portar a discussions i problemes amb els vincles més propers. L'amor i la unitat se sentiran llocs de conflicte, no serà fàcil escoltar els reclams de la parella sense reaccionar.

Els astres indiquen energies que afavoreixen venedors. Gràcies a la bona impressió que causes amb els teus arguments aconseguiràs convèncer als teus interlocutors.

Serà una setmana magnífica pel que fa a la salut sempre que tinguis cura el teu sistema nerviós i observis les teves reaccions.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta primera setmana de setembre passarà per diverses fases Aquari. Començaràs amb mal peu, ja que no hi haurà moviment en cap sentit. No obstant això, aviat les coses es redreçaran i començaran a fluir a favor teu.

Potser és en el professional on més brillis, ja que no només comptaràs amb el suport dels que t'envolten per portar a davant les teves enginyoses idees, sinó que també, tu mateix estaràs ple d'iniciatives interessants.

En la salut, començaràs la setmana amb una envejable forma física, ple de vitalitat i força i així seguiràs.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs discussions de parella per no ser flexible amb els teus plans i idees. Els astres et conviden a reflexionar, has posat tot el teu amor i obstinació perquè la teva relació no s'estanqui? El solter no trobarà l'amor, i per suportar la pena, s'envoltarà de bons amics.

A la feina, el clima tens propiciarà que acabis discutint amb algun company. Posaràs més atenció en les teves compres d'alimentació intentant estalviar al màxim.

La teva salut serà en bona general si fas exercici on et moguis a ritme de la música i evites els aliments amb molt de greix.


Comentaris

envia el comentari