L’horòscop setmanal del 4 al 10 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et prendràs els problemes de les persones que estimes com si fossin propis, i així, podries tenir alguns patiments. No obstant això, també festejaràs les victòries dels teus amb afany i gaudiràs de bons moments!

A la feina et sentiràs volgut i valorat: et felicitaran per la teva gran dedicació, i els teus caps sabran apreciar fins als detalls més petits. És un bon període per a donar el millor de tu.

No descuris la higiene de la teva casa i presta una cura especial a la teva cuina i al teu bany, on hi ha molts agents bacterians.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els teus sentiments estan en ordre, saps bé on et trobes i cap a on desitges anar. Et tocarà ser qui porti a la seva esquena el pes de les relacions de parella, ja que el teu cònjuge caminarà una miqueta despistat.

Arribaràs lluny a la feina, i et veuràs embolicat en aventures empresarials que creies que no estaven al teu abast. No hi ha males notícies en els teus assumptes de salut, sempre que siguis una persona moderada.

Si haguessis de passar més temps a casa del que desitjaries, converteix les teves tasques rutinàries en una manera de fer exercici.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquesta serà una setmana especial per a molts nadius de Bessons. Els efluvis energètics de la deessa de l'amor continuen afectant amb força i harmonia.

Molts nadius hàbils en l'ús de les noves tecnologies començaran a desenvolupar negocis vinculats a plataformes web o aplicacions i descobriran que un món de possibilitats s'obre enfront dels seus ulls.

Descartar que les teves malalties tinguin un origen orgànic et serà de gran benefici, ja que podries estar vivint somatitzacions que perjudiquen el teu benestar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En més d'una ocasió et costarà comprendre la teva parella i la seva manera d'actuar. Sentiràs que s'ha tornat un ésser estrany i que parleu idiomes d'amor diferents. A més, les teves paraules poden ser malinterpretades, així que saca a flotació la teva intel·ligència emocional.

No et preocupis en excés per projectes que encara no s'han formalitzat. Continua treballant de valent en ells, amb la mateixa tenacitat.

Escoltes millor les necessitats del teu cos, pararàs de fer algunes activitats que no t'afavoreixen, i milloraràs en els problemes de tipus respiratori.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hi haurà dies en què estiguis cansat de discutir amb la teva parella i uns altres on vulguis reviure l'espurna de l'amor. Experimentaràs una forta atracció kàrmica per algú nou.

En la teva ocupació no aconseguiràs centrar-te del tot, ja que la teva ment es dispersarà amb facilitat i volarà a mons de fantasia. A més, la teva actitud serà bastant reactiva. Els estudiants i aturats se sentiran bastant desil·lusionats i confusos respecte al seu futur.

Tindràs molta força de voluntat per a eliminar mals hàbits de la teva vida. Podrien sorgir petites malalties renals o maldecaps ocasionats per una sinusitis.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cel general té alguns núvols negres, i podran xocar els teus interessos i inquietuds amb els de la teva parella o la teva família. Així doncs hi haurà baralles si ningú dóna el seu braç a torçar. No obstant això, encara que hi hagi dies de tempestat després arribarà la calma.

No et sobrecarreguis d'obligacions de treball, perquè no podràs respondre com correspon.

Et tens en alta estima i penses que no podries perdre la concentració ni l'energia. Abandona els hàbits que danyen la teva salut, com robar menjar d'amagat de la nevera o afartar-te de xocolates per a enganyar a la teva ansietat.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Astres prediuen que els primers set dies de maig seran favorables per a tot el romàntic. La rendició mútua en ser estimat farà que les dificultats que hi havia en la relació vagin desapareixent.

A la feina, dominar una nova habilitat serà clau per a crear una impressionant llista de nous clients o col·laboradors. Això és especialment important per a aquells que treballin per compte propi.

En la salut, et sentiràs especialment interessat per l'activitat física. És possible que reprenguis un esport que havies deixat de costat o et centris en un que ja practiques.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La setmana comença mostrant una tendència als pensaments elaborats i l'avaluació del passat de la teva vida romàntica. A partir del dimecres l'energia de l'amor i la sensibilitat s'instal·len en la teva vida amorosa.

És un bon moment per a conèixer els beneficis i defectes de les teves emprenedories o negocis que faci un temps que son dins del mercat. És temps de donar valor als teus assumptes comercial.

Aquesta setmana les afortunades alineacions planetàries et brinden una dosi de vitalitat extra molt favorable. Mart des del signe de Peixos et dota d'una meravellosa sensació d'optimisme i alegria.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe viuran moments plens d'aventura, romanç i passió, que ho protegeixen de manera de confiança contra els problemes. No obstant això, és convenient que no pensis només en tu i comprenguis a les persones que no comparteixen el teu bon ànim.

Treballaràs molt intensament  aquesta setmana, segurament el treball ocuparà la major part del teu temps. El bo és que obtindràs resultats productius si mantens les teves prioritats en ordre.

Amb la influència del Sol, en aquest període, et sentiràs molt optimista. Hi haurà una energia positiva al teu voltant que beneficiarà a la teva salut.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna plena d'aquesta setmana s'orienta a portar a la vida dels nadius d'aquest signe escenes per altres agradables i apassionades així com la concreció de molts somnis que estaven esperant el moment si es fes realitat.

És temps de sembres en tots els aspectes materials per als nadius de Capricorn. Hauran d'esforçar-se aquesta setmana per a mostrar el molt que poden donar i podran posar en pràctica idees de negocis o maneres de resoldre l'economia.

Per a alguns nadius els astres mostren una molesta inflamació articular especialment en colzes i genolls.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta primera setmana de maig Aquari, la predicció diu que el teu planeta de l'amor estarà en la quarta casa fins al dia vint, així que l'amor es troba prop de casa. La família i les connexions familiars jugaran un important paper.

Aquesta setmana tindran lloc desenvolupaments professionals meravellosos, ja que Júpiter continua viatjant amb el seu planeta de carrera Plutó. Però Plutó ara està retrògrad, per la qual cosa gran part d'això no es veurà fins més tard.

Per a la teva salut, la predicció d'aquesta setmana indica que seran dies una mica inestables.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podries caure en la temptació de ser infidel, tenir amors secrets o efímers que et permetin viure el llibertinatge sexual de manera oculta. A partir del divendres preferiràs la companyia dels teus amics o parella (si tens).

Per a l'aturat o emprenedor arribaran males notícies: un contacte no complirà la seva paraula respecte a una promesa. A la feina, tendiràs al bon humor i optimisme, crearàs o reforçaràs vincles amb companys i superiors.

L'energia de la lluna plena en Escorpí influirà en els teus desitjos sexuals i alterarà les teves emocions amb alts i baixos. Els teus ronyons i les teves lumbars podrien sofrir alguna malaltia lleu.


Comentaris

envia el comentari