L’horòscop setmanal del 6 al 12 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estaràs més sensible de l'habitual els pròxims dies. I no és una cosa dolenta, en absolut! Et vindrà bé, ja que tendeixes a amagar els teus veritables sentiments i el que et permets a tu mateix projectar mai és la realitat al complet. Tens por al fet que els altres et vegin humà i vulnerable.

Aprèn a gaudir millor el teu temps lliure. Penses molt en la feina, fins i tot quan la teva jornada laboral ha acabat, i vius pendent del telèfon mòbil per si hi ha algun dubte o si hi ha algun correu electrònic que caldria respondre de manera veloç.

Aquesta setmana has de convertir-te en un autèntic guerrer, que tingui l'actitud correcta per a guanyar la batalla a certs assumptes de la salut. Un d'ells, sens dubte, podria ser l'insomni, que també tindria un vincle amb l'estrès.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Pensa cada paraula que diguis en aquesta setmana. La teva comunicació no serà especialment brillant, i si els teus llavis van més ràpidament que el teu cap, podria quedar en dubte la teva credibilitat. Pren nota, sobretot, a l'hora de fer exageracions desmesurades. A la teva parella li disgustarà aquest prisma, i en alguns casos, podria interpretar-se que estàs mentint, encara que no sigui la teva intenció inicial.

Després de molt d'esforç, es materialitzarà un somni pel qual has barallat molt, i el farà de manera precipitada, gairebé de la nit al dia. Ningú sabrà l'aspre que ha estat el camí fins a aconseguir l'èxit!

Et tornaràs un dels signes més pudorosos del zodíac en matèries de salut. No voldràs donar molta informació sobre les teves malalties o sobre les malalties dels teus familiars. Ningú et sentirà queixar-te en veu alta.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que han nascut en el primer deganat del teu signe tens les benediccions de la deessa de l'amor que atreuen a la teva vida gloriosos moments romàntics. Bessons, has de treure profit aquesta setmana d'aquest emplaçament, ja que no succeirà fins a l'any vinent. 

Si estàs a la recerca d'una nova ocupació no, tinguis dubtes que està a punt d'arribar. És convenient que et proposis donar un nou aspecte als teus antecedents laborals per a cridar l'atenció, potser un canvi en la fotografia o un retoc de disseny. Podries demanar ajuda a un entès per a fer-lo més vistós.

D'acord amb els astres la teva salut estarà molt bé en línies generals. Hauràs de cuidar la manera en la qual portes el descans diari per a no esgotar la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquesta setmana els astres assenyalen que apareixerà en el teu horitzó sentimental un missatger, una persona que porta un encàrrec d'algú de qui estàs lluny, sigui físicament, o bé, amb qui hagis perdut la comunicació.

Perquè els pròxims dies siguin un èxit has de prestar més atenció a aquells contractes que signes Cranc. I és que pot haver-hi coses que encara que estiguin dins de la legalitat, però que freguin la irregularitat, o que donin peu a dobles lectures.

Sabràs dominar la teva força de voluntat durant aquesta setmana, així que aprofita els dies en què estiguis més pletòric per a deixar certs hàbits nocius que són dolents per a la teva salut (i la teva economia). Seràs molt assenyat en temes d'alimentació, i fugiràs de qualsevol remei miraculós que estigui de moda entre les teves amistats. 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El dilluns i dimarts algunes energies podrien ennuvolar-te el cor i voler finalitzar la teva relació a causa d'una ànsia puntual de llibertat individual i sexual. També podria donar-se alguna discussió sobre l'ús i inversions dels recursos dels quals disposeu (diners, llar, vehicles), etc. Una vegada superats o esquivats aquests sots, la resta de la setmana regnarà l'amor i la passió amb la teva parella.

Tindràs grans energies planetàries movent-se i apareixent en la teva zona de treball. Del dilluns al dimecres la conjunció entre Júpiter i Plutó, propiciaran moments tibants i discussions de to elevat. Podrien produir-se ruptures comercials o amb socis a causa de les teves ànsies d'operar com a millor creguis sense el consens de ningú.

Si des de principi d'any no has aconseguit afermar les teves noves rutines saludables d'exercici i alimentació, aquest és el període perfecte per a buscar noves metodologies que sí que s'adaptin a tu i les teves necessitats.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Fes cas a la teva consciència en els dies esdevenidors: aconseguiràs que la por no et detingui quan vulguis obtenir algun resultat amorós. Si ets solter, acudeix a qualsevol cita que tinguis en un futur pròxim, fins i tot t'han preparat una a cegues.

No descuris les teves gestions laborals, perquè tens assumptes pendents de resoldre. Si et tornes un Verge descurat, la muntanya de tasques per fer es tornarà infranquejable, i deixarà en dubte la teva reputació.

La bàscula indicarà aquesta setmana que hi ha algunes coses que no estàs fent bé. I ull, que pot ser tant per haver agafat pes com per deixar-ho anar de cop, a conseqüència d'una mala alimentació.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana Balança, sembla que la teva vida amorosa pot sofrir les conseqüències de la desconfiança, tret que abordis els problemes a mesura que sorgeixin. No hauries de relegar res per a més tard perquè no t’ajudaria en res.

Respecte a la teva vida financera, els Astres prediuen una setmana de guanys regulars. Segurament no sobrepassaran la mitjana esperada, però per sort, continuaràs rebent els diners que necessites.

Quant a la teva salut, aquesta setmana hauràs de centrar-te sobretot en el teu aparell locomotor. No és que tinguis algun problema amb ell, però sí que et convé exercitar-lo més sovint, sobretot la musculatura del tren superior.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius del signe de l'escorpí tindran el goig de sentir l'amor amb cada centímetre de la pell. És que el seu desig es veurà estimulat més que mai per la presència del planeta Venus i serà fàcil trobar retribució a aquest sentiment per part de la persona estimada.

Els nadius del signe de l'escorpí podran gaudir en aquests pròxims dies d'estimulants progressos en l'àrea professional. Podries estar pendent d'un canvi per part dels teus socis o companys de labor que et portin a haver d'assumir més responsabilitats, tanmateix això no t'espantarà, ja que tens totes les eines que necessites per a portar endavant aquest desafiament.

Gaudiràs d'una energia vital grandiosa que et permetrà realitzar molts dels teus desitjos aquesta setmana. L'ànim es veurà afavorit per la bona energia procedent del cosmos que il·lumina totes les àrees de la teva vida i permet que et sentis bé.

  

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana Sagitari necessitaràs més llibertat per a moure't en el teu cercle d'amics i també respecte als teus éssers estimats. Si bé t'agrada estar envoltat de gent, buscaràs el teu propi espai allí on et trobis.

A nivell econòmic la setmana es presenta molt propícia per a obrir un pla de pensions o fer alguna inversió de cara al futur. Si bé, és bo que gaudis dels teus recursos en el present, no està altre garantir-te la comoditat en temps futurs.

Per a la teva salut, la predicció de l'horòscop augura que serà una setmana variada. Si bé, la major part del temps gaudiràs de bona salut, hi haurà algun dia on et costarà aixecar-te del llit.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del signe de la cabra rebran al començament d'aquesta setmana el reflex positiu de la lluna que els afavoreix des del signe de l'element Terra, Verge. En línies generals es tracta d'una influència que pot portar a prendre noció més precisa dels sentiments. Aquesta energia ajudarà els nadius de Capricorn a posar en ordre els seus sentiments.

No et preocupis, Capricorn, podràs amb tot el que se't presenti. Ets un gran treballador i la teva responsabilitat desafia els límits del teu rellotge. Per això encara que creguis que no aconseguirà la setmana ho aconseguiràs gràcies a la teva capacitat d'organització.

És molt important que cuidis el teu cos físic en aquesta setmana, Capricorn. Seran dies de gran exigència per a tots els nadius del signe de la cabra, però especialment per a aquells del tercer deganat que sentiran que es demana molt d'ells i tindran dies d'esgotament. Per això hauràs de prendre algunes mesures per a reforçar el teu sistema.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquesta setmana la predicció per a l'amor dels Aquari augura un renaixement creatiu per a molts dels nadius del signe. L'escenari cridarà als artistes d'Aquari, en sentit figurat i literal i en tots els àmbits de la seva vida.

En l'aspecte econòmic i professional, la setmana es presenta bastant tranquil·la en línies generals. Els diners no suposaran un problema per a tu, per la qual cosa no hauries de tenir cap sobresalt sobre aquest tema.

En referència a la teva salut, l'horòscop augura que estàs llest per a fer tots aquests canvis dels quals has estat parlant en els teus cercles lunars, sessions de teràpia i classes magistrals en línia. Això significa accelerar el ritme i deixar anar les coses velles. Sí, també concerneix a l'emocional. És més, la major part del canvi vindrà de l'emocional.

  

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El nadiu de Peixos amb parella o cònjuge viurà un procés mental profund però del qual podria no adonar-se. Saturn en la teva zona de l'inconscient farà ressorgir en tu energies que necessites alliberar com la frustració i ira. Bolcaràs aquestes emocions en la teva parella si no saps identificar-les i tractar-les amb teràpia.

Període positiu en l'àmbit laboral a nivell general. El nadiu d'aquest signe que treballi per compte propi sabrà organitzar-se i administrar els seus recursos de manera eficient. Això l'ajudarà a realitzar els seus projectes amb èxit i començar a rebre el reconeixement que mereix.

És l'última setmana de Mercuri en el teu signe, i amb l'ajuda de Plutó pots transformar processos mentals. Aprofita per a deixar a un costat els pensaments negatius i tòxics sobre tu mateix i comença a tractar-te de forma més amable i positiva.


Comentaris

envia el comentari