L'horòscop setmanal del 8 al 14 de febrer

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 8 al 14 de febrer de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T'has desconstruït per dins, has buscat l'essència més pura de la teva ser, i per fi et trobes preparat per a donar tot el teu amor amb un gran somriure i encara més il·lusió.

Estàs molt temperat en l'àmbit laboral. Saps què has de fer i quins són els passos que cal seguir fins a aconseguir el teu objectiu. Deixaràs les teves febleses en un segon pla, seràs molt gràcil dissimulant-les.

Et sacseges de damunt una bona dosi de nerviosisme. Obres la porta a la relaxació i l'amor propi. Els esports en entorns naturals seran els que millor resultat et donin.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cor et demana coses noves, que resultin tan intenses com emocionants. La clau per a obtenir allò que necessites estarà en el diàleg; la teva parella comprendrà les teves raons i remarà en la mateixa direcció que tu.

Sabràs detectar a les persones que s'acostin a tu amb propostes sòlides i fermes. A aquestes els posaràs una catifa vermella. Als venedors de fum i als interessats, no obstant això, els donaràs una puntada perquè s'allunyin de la teva vora.

El cansament pot colpejar-te en el moment menys indicat. Controla els horaris del teu somni i trenca amb el sedentarisme.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida sexual, l'amor i el retrobament amb una persona del passat remouran el teu món intern i una situació refrescant et portarà a dubtar dels teus actes i eleccions.

Les lluentors de l'abundància i la bona fortuna arribaran per a afavorir el creixement i la prosperitat.

Hauràs de prendre aquesta energia que no durarà per sempre i fer alguna cosa amb ella. Aquesta setmana serà molt important que cuidis la salut de les teves cames

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquesta setmana tindràs períodes de riures i d'empipament; el teu sentit de l'humor apareix i de dissol segons passen els dies. Aprofita aquestes jornades en les quals el teu encant despunti, i així compensaràs els moments en els quals el teu costat rondinaire domini la situació.

Aprecies petits detalls, invisibles per als ulls d'altres persones, que t'indiquen quin és el camí correcte. Mai és tard per a sentir-te desenvolupat a través de la teva veritable vocació.

Aprofita per a tancar algunes ferides físiques i mentals, i no busquis la solució als teus problemes en les fartaneres de menjar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Venus en Aquari en la teva zona de parella i matrimoni continua aportant-te romanticisme, pau i una relació amorosa estable. Per al solter, cupido el sorprendrà fixant-se en una persona que li queia bastant malament.

Vés amb compte, en l'àmbit laboral no admetràs els teus errors i voldràs posar en marxa accions o realitzar compres innovadores amb les quals pots perdre molts diners.

El dilluns i el dimarts serà quan et sentis més enèrgic. A nivell mental els nadius del signe del lleó que hagin experimentat tristesa o depressió en les últimes setmanes se sentiran més actius.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu amor propi passa per una bona fase, i gràcies a això tots els problemes quotidians et relliscaran bastant. Saps que ets el protagonista de la teva vida, i no deixaràs que les penúries alienes omplin de núvols el teu bell cel de Virgo.

Els principals projectes professionals que tens entre mans transcorreran segons les previsions; t'esperen poques novetats.

Sabràs superar els obstacles que fan que la teva salut no sigui d'acer (que no seran pocs). Et recolzaràs en la teva força de voluntat així com en la teva família; has d'estar en forma per a cuidar al feble.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que la por al canvi està molt present en els nadius de Balança, aquesta setmana no tindràs més remei que fer transformacions a nivell de relacions amoroses. Els que estiguin en una relació faran canvis per a satisfer millor els seus interessos i els de l'altra persona.

En l'àmbit laboral, serà una setmana marcada per l'esforç, hauràs de donar el millor de tu mateix i emprar bastantes hores en la teva vida professional.

En la teva salut, començaràs la setmana amb bastant energia física, no obstant això, és probable que aviat et sentis desganat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquesta setmana es tracta d'una molt intensa per als fills de l'escorpí que seran sotmesos a molta pressió en l'àmbit més íntim. La llar pot ser un espai en el qual es confrontin les energies astrals.

Si tens la teva pròpia emprenedoria amb un soci pot ser que hagis de cobrir les seves tasques. Renegar no servirà de res, accepta el canvi de rols i obre la teva ment. Pots trobar-te enfront d'un canvi important i no notar els beneficis col·laterals.

Els nadius d'Escorpí veuran ressentida la seva salut enfront de l'onada de conflictes i estrès que han de viure.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius de Sagitari es veuran abocats en ressorgir de relacions i amors, ja siguin del passat o del present. També estaran més interessats a millorar i estretes la relació amb amics i familiars.

En el professional, comences la setmana amb les coses en contra. Probablement no tiren endavant els projectes que tenies al cap, i tampoc és un bon moment per a inversions o ampliació de negocis.

En la teva salut, aquesta setmana tendeixes a ser molt impulsiu, aquest es deu en part a un excés d'energia vital que hauràs de canalitzar adequadament.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

A partir del dimecres assumeixes la naturalesa dels teus sentiments i aconsegueixes prestar força a la teva necessitat de compromís, però serà d'una manera diferent, amb un to lliure al mateix temps que responsable. Et sentiràs fort i capaç de vèncer tots els obstacles en una relació que és diferent a totes les que has viscut en el passat.

Els astres porten especials energies per als fills del signe de Capricorn que rebran aquesta setmana els premis a la bona conducta en l'últim període.

Una molèstia en els malucs o genolls podria perjudicar la llibertat de moviment.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La setmana comença amb molt bons auguris per als nadius d'Aquari en assumptes amorosos. Les influències planetàries fan que estiguin més proclius a l'amor i que els seus sentiments de més càlids. Mostraràs receptivitat, obertura i desplegaràs tot el teu encant.

En el professional s'obriran portes, estaràs més prop de l'èxit, però res s'aconsegueix sense un previ esforç, així que hauràs de mantenir-te ferm i continuar treballant per a obtenir bons resultats.

En la salut, segurament començaràs la setmana amb alguna molèstia de poca importància. No obstant això, tindràs més seguretat en tu mateix.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El sextil de Mart amb Neptú estimularà la teva faceta més fogosa i sexual. La teva parella et seguirà el ritme i gaudireu de valent. El solter també es divertirà en trobades i cites apassionades.

No et sentiràs a gust amb el teu grup de treball, sembla que no t'entens amb els teus companys d'equip i no hi ha manera d'arribar a consensos. Els teus impulsos et portaran a voler fer compres que ara mateix no necessites. Sé caut amb els teus estalvis perquè s'aveïnen despeses.

No et vindrà de gust sortir de casa ni socialitzar. Preferiràs tancar-te en la teva llar i el teu món.


Comentaris

envia el comentari