L’horòscop setmanal del 9 de març al 15 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No ets massa conscient de fins a quin punt estàs asfixiant a la teva parella. Tens un esperit molt controlador, fas més preguntes de les necessàries i la gelosia t'estan posseint. El solter s'aferra a records del passat que no li deixen avançar i barreja realitat i fantasia.

Ets d'aquells que estalvia diners a casa, però no recorda on? És possible que en un d'aquests dies et trobis una de les teves guardioles.

Si vas al metge sovint, però després et saltes totes les seves indicacions, la consulta no serveix de res.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Trobaràs forces per creure una mica més en tu, estimar-te més i deixar de turmentar-te pels errors que has comès en l'amor al llarg de la teva vida. Des de no dir com estimes a una parella com no haver estat valenta per declarar-te.

Perquè la teva ment estigui més dinàmica, aprèn a separar els assumptes familiars dels professionals.

La salut estarà bastant estancada; no seràs un imant per a les malalties o els virus, però tampoc aconseguiràs un gran avanç en les teves malalties actuals. Les coses transcorreran tal com estaven previstes.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les circumstàncies que vius en aquest moment poden portar-te imatges que et duguin a un estat ideal. Podries sentir que necessites prendre un altre camí o manifestar una altra manera de ser enfront dels teus éssers estimats.

En el general es tracta d'una setmana sense grans alts i baixos en el professional i financer per contra podries sentir la satisfacció d'observar el fàcil que et resulta resoldre cada situació laboral.

Serà molt important que comencis a fer un gir a la teva manera de vincular-te amb l'alimentació i el descans.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens uns dies bastant positius davant teu, almenys, en matèria d'amor. Els astres t'impulsen, si en aquests moments estàs coneixent a algú. Dins de les relacions afermades cal prendre's tot amb més calma, sobretot si passeu per un sot.

Hauràs de treure la teva mà dura en l'àrea laboral. Tens companys que no t'aprecien tant com diuen, i que en realitat estan esperant que cometis un error.

Aprèn a acceptar els teus límits, demana ajuda quan et sentis desbordat, i sigues més meticulós amb el teu descans.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La idea de celebrar una boda o renovar els vots nupcials no sortirà del teu cap. Però preferiràs que aquesta vegada sigui una mica menys solemne i més divertit. El solter podria trobar l'amor en algun dels seus enamoraments sobtats d'adolescent.

La comoditat d'un treball conegut i els diners poden frenar les teves ganes de canviar d'ocupació. Les energies et conviden a gastar en un sopar romàntic o diplomàtica per afermar un nou acord.

Físicament, la lluna en el teu signe et farà brillar i sentir que tens la força necessària per aconseguir el que vulguis.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aprèn a relativitzar els problemes d'amor, les coses no són tan fosques com tu les estàs pintant en aquests moments. El que està solter, que baixi les defenses i es deixi seduir.

Augmenten els teus temors econòmics, sents certa angoixa davant la idea de ser víctima d'un robatori, o fins i tot d'una estafa. En els negocis hauràs de ser una mica menys impulsiu.

Pren-te aquesta setmana sense pausa però sense pressa. Sigues dinàmic, però sense intensitat. Alimenta més el teu cervell. Llegeix novel·les del teu autor favorit o juga una partida als escacs amb els teus fills.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a aquesta setmana de març en l'amor, diu que els nadius de Balança se sentiran molt sensuals i prestaran major atenció als detalls. És possible també que un embaràs pugui fer-se realitat.

Quant a la predicció econòmica, és molt probable que comencis nous projectes que et donin importants beneficis monetaris.

En relació amb la salut, si paties alguna malaltia o malaltia crònica, sentiràs alleujament, la qual cosa et donarà major embranzida emocional per a afrontar el teu dia a dia. No obstant això, és possible que estiguis uns dies en baixa forma física.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en una relació que recentment comença, hauràs d'estar alerta, ja que pots ser víctima d'atacs o murmuracions que no beneficiaran en res aquest nou vincle. Et sentiràs renovat i feliç, Escorpí.

La intuïció i deixar-te portar pels teus instints és un to important al llarg d'aquesta setmana. El creixement comercial dels nadius d'Escorpió es troba especialment afavorit pels astres.

Recorda que la salut és tant física com psíquica. Estimar-te i acceptar-te és sinònim de salut aquesta setmana.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció setmanal per a Sagitari en l'amor revela que podràs gaudir d'una setmana d'allò més afortunada en l'amor. Les teves relacions amb els teus éssers estimats estaran marcades per l'harmonia i la felicitat compartida.

Respecte a la teva economia, continues gaudint d'una bona ratxa econòmica. Aquesta setmana el destacable serà la possibilitat de crear un negoci al costat de parents pròxims o bons amics.

Gaudiràs de bona salut, excepte per un refredat comú que, d'altra banda, no suposarà un gran impediment en la realització dels teus compromisos diaris.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Serà un bàlsam per a tu saber que poden trobar acords en el diàleg. La intimitat és un espai en el qual el poder de l'amor es potencia i permet que sentis que no t'has equivocat en les teves eleccions.

Tot el que es vincula amb la teva vida professional i financera sembla tenir millor to astral del que imagines. La sort estarà del teu costat i podries començar a desenvolupar part dels teus somnis.

La teva salut és excel·lent. Si descanses regularment, podràs fer molt més del que imagines aquesta setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'Aquari per a aquesta setmana en l'amor diu que els nadius del signe hauran de fer un esforç per mostrar-te més flexibles amb els teus éssers estimats. Passaràs per diferents situacions que els posaran a prova.

Respecte a les teves finances, la setmana estarà sobretot marcada per la cerca d'una nova manera de relacionar-te amb els diners. En el sector professional, també gaudiràs d'oportunitats noves que et portaran projectes molt interessants.

Pel que fa a la salut, aquesta setmana voldràs provar noves maneres de fer les coses començant per la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Setmana positiva en el terreny amorós sempre que no et deixis afectar per les opinions de terceres persones. El solter desconfiarà d'una conquesta que és massa directe.

En l'àmbit laboral ningú t'ha regalat res, has arribat fins aquí amb el teu propi esforç i si has de dir quatre veritats a algun company, el faràs. L'aturat trobarà treball gràcies a l'ajuda d'un amic o veí.

A nivell emocional, voldràs estar envoltat de gent alegre i ambients positius. Els astres s'alineen per a la concepció d'un fill si fa temps que ho intentes.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari