L'horòscop setmanal del 9 al 15 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquesta setmana del 9 al 15 de novembre

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana tindràs al teu voltant molta persona aduladora, sense importar si ets un Àries amb parella o si estàs solter. Et prendràs de debò les floretes i els compliments que et llancin, però en realitat els astres apunten a interessos ocults i fugaços després d'aquestes belles paraules.

El teu potencial professional és molt fructífer: seràs un signe amb molta facilitat per a fer negocis, sobretot, si és la primera vegada que tractes amb l'altra part.

Hi haurà moments d'aquesta setmana en la qual et trobis desbordat d'energia, la qual canalitzaràs a través de l'esport.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

S'enfortirà el teu temperament ardent, i la teva parella notarà i molt aquesta renascuda passió que corre per les teves venes. Seràs el signe amb el cor més calent de tot l'Horòscop, i tu mateix et sorprendràs de les teves capacitats.

És el moment d'emprendre en nous negocis, elaborant primer un bon pla de viabilitat, per a saber si allò que ofereixes tindrà demanda i què poder adquisitiu tenen els teus principals clients potencials.

En mesura del possible, aquesta setmana aposta per la llum natural. Fer activitats a ple Sol et vindrà bé per a l'ànim.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És moment d'obrir-te a gaudir de la vida afectiva en tota la seva esplendor. És temps de disposar de la sensualitat de Venus en bon aspecte còsmic i llançar-se a vibrar l'energia de la passió que s'amaga després d'un vel d'activitat mental i paraules.

Per a la major part dels fills de Mercuri, el treball en equip i la vida comercial no són un problema i per això obtindran grans beneficis amb el mínim esforç.

Si estàs a la recerca d'un canvi de la teva aparença, és un bon moment per a començar tractaments de bellesa o dietes.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquesta setmana serà màgicament favorable per a tenir noves trobades, per a omplir la teva agenda de cites i conèixer a altres persones en la teva mateixa situació.

El cel pronostica tensions entre alguns nadius del signe Cranc i els seus caps o els seus empleats; especialment, estaràs irascible si ets tu qui lidera un projectes de treball.

Has d'anar més a poc a poc per la vida. L'important és arribar, i si es gaudeix del camí, millor encara. Els qui viuen cada dia com si fos l'últim podrien sofrir algun inconvenient de tipus cardíac.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els teus fills seran la teva prioritat. Un problema familiar et farà prendre la decisió inconscient de distanciar-te de la teva parella. El solter trobarà a algú molt especial en una activitat artística.

En la teva ocupació coneixeràs persones molt interessants que poden aconseguir llançar-te cap a l'èxit. És el moment de deixar descansar la targeta bancària i frenar el ritme de les teves compres.

Estàs en bona forma? Perquè aquesta setmana et posarà a prova amb carreres per a no perdre l'autobús o metre, pujar pisos per les escales perquè l'ascensor està espatllat, anar per encàrrecs d'última hora, etc.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El cel de Verge afavoreix la repressió de les pors i l'eliminació de dubtes existencials. Deixaràs de fer-te tantes preguntes i passaràs a l'acció, a gaudir del dia a dia i d'experimentar l'amor de la forma en la qual tu ho entens.

La teva visió entusiasta del futur podria veure's obstaculitzada durant aquesta setmana per multitud de dificultats. Sembla que l'univers ha fet un complot per a posar-te les coses complicades, sobretot, si van relacionades amb les teves aspiracions.

Cerca noves activitats esportives per a fer, tant a nivell individual com en equip.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquesta setmana els Balança que estiguin en parella aprendran a tenir una actitud més generosa i flexible, podent fer grans passos cap endavant en la relació. L'equilibri entre donar i rebre serà fonamental.

En el treball, els més emprenedors trobaran una porta cap a l'èxit laboral i econòmic en la forma d'un petit negoci, que serà molt reeixit.

En la salut, serà una setmana on passaran per diferents estats, des del cansament físic i psicològic, fins als moments més favorables i energètics. A l’àmbit emocional, hi haurà moments d'incertesa i d'esgotament nerviós.


 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En totes les teves relacions, tant romàntiques com les familiars i fins i tot amb els amics, et mostraràs obert a comprendre i a donar el millor que pots oferir als teus. És el millor moment per a començar una relació, Escorpí, perd la timidesa i surt al món a la recerca de l'amor que mereixes.

La reputació guanya quan pots donar el millor de les teves capacitats, per això serà primordial que acabis tots els assumptes que estan inconclusos per a permetre l'arribada del nou.

Si no estàs fent exercici, és hora de posar-se en marxa. Renova l'energia física i psicològica.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta setmana, si aconsegueixes no anar-te’n als extrems, podràs tenir una relació amorosa plena de sensualitat i comprensió, en lloc d'una història basada en el drama i les interaccions tòxiques.

En el professional hauràs d'aprendre a distribuir millor el teu temps, de manera que el treball no sigui la prioritat, ja que no si no tens vida privada, arribarà un moment en el qual no podràs continuar.

En la teva salut, el més destacat serà algun refredat o problema amb el sistema respiratori que si l'atens a temps, no passarà a majors.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres indiquen una brillant energia astral que et porta a un elevat grau de seducció dins de l'àmbit laboral. Potser algú que et mostra el seu poder t'atreu més del normal i et deixaràs portar per un efluvi sensual que et convidarà a desitjar gaudir de moments de gaudi i mandra.

Aquells que estan requerint un canvi en el món laboral estaran vibrant una elegància que atreu i sedueix, de manera que poden ser seleccionats per a participar en empreses com a empleat o com a soci.

Respecte de la salut, el fetge podria manifestar problemes en la pell.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Encara que les influències planetàries són molt favorables en el terreny amorós, alguns de vosaltres guardeu secrets que podrien espatllar les vostres relacions amoroses.

En el professional, serà una setmana on els Aquari viuran alguns canvis. És probable que es mostrin reticents, però el millor que poden fer és acceptar les coses com vénen i adaptar-se.

En la salut, aquesta setmana podries tenir problemes per a dormir a causa de totes les novetats que viuràs en el pla laboral i també amorós. No obstant això, si et cuides una mica, fas esport i descanses prou, tot anirà bé.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs sentir-te estimat i valuós, per la qual cosa et vindran de gust molt els moments íntims i romàntics amb la teva parella. El solter se sentirà atret per persones dominants i amb un halo fosc.

En la teva ocupació estaràs enfocat i una bona planificació et portarà a l'èxit, sigui aconseguint un ascens o un contracte esperat. Setmana molt positiva per a tu en l'àmbit econòmic, els diners arribarà a tu per diverses vies.

Els astres t'aportaran molta rapidesa a l'hora de recuperar-te de malalties, lesions i cirurgies. A nivell mental, estaràs sentimental. Sentir-te volgut serà fonamental per a tenir bon humor.


Comentaris

envia el comentari