rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els 10 indrets del món que no heu de visitar

Al nostre planeta compta amb indrets molt bonics però de vegades aquests són perillosos i quedar-s'hi podria comportar irreparables conseqüències. El portal AdMe.ru ha elaborat un llistat amb deu llocs que no són els llocs ideals per anar de vacances o visitar.

 

  

1— La Vall de la Mort a Estats Units.

  

El mateix nom us avisa. El lloc forma part dels deserts de Mojave i Sonora i és un dels llocs més calents i secs del món. Passar-hi un dia sense aigua pot ser mortal perquè s'hi ha arribat a la temperatura rècord de 58,1 graus.

 

2— El Desert de Danakil a la banya d'Àfrica

  

És conegut per la seva calor extrem, a causa que se sobra sobre una escletxa on s'hi produeixen una de les majors activitats volcàniques del món.

 

3—La muntanya Washington

  

Medeix 1.917 metres d'altitud i és la muntanya més alta del nord-est d'Estats Units. L'observatori a la cima va registrar un cop de vent de 372 quilòmetres/hora, la ràfega de vent més alt que s'ha mesurat.

 

4—La muntanya Sinabung

  

És un estratovolcà actiu de 2.460 metres de l'illa de Sumatra a Indonèsia i ha entrat en erupció d'una manera alarmant. Un dels darrers episodis va tenir lloc el 27 de febrer.

 

5— L'Illa de la Quemada Grande a Sant Pau a Brasil

  

És l'hàbitat de les serps més perilloses del món, la serp de l'illa Cremada. Les llegendes locals afirmen que a cada metre quadrat hi ha cinc d'aquests rèptils.

 

6—El Parc Nacional Madidi a Bolivia

  

El contacte amb una planta o insecte provoca erupcions, picors i una ferida pot abastar diversos paràsits.

 

7—La Vall de la Mort de Kamchatka a Russia

  

Els éssers vius estan exposats a un gran perill a causa de la concentració de gasos tòxics.

 

8—Illes Marshall

  

Aquest indret és conegut pels assajos nucleats d'entre 1946 i 1958 amb fins a 20 proves de bombes atòmiques. A la zona hi ha nivells alts de radioactivitat i estar-hi molt de temps pot produir càncer.

 

9— El triangle d'Afar

  

És una regió d'Àfrica on les plaques tectòniques s'estan separant i fa que el terreny es mogui de manera constant. De sobte us pot desaparèixer el terra que trepitgeu i amb ell vosaltres.

 

10—Les aigües de llac Natron a Tanzània

  

Tenen un color vermell característic a causa de les algues. A més, té un contingut en sal tan alt que va que tots els animals hi morin. A més, no podreu aguantar gaire temps a l'indret, ja que de l'aigua surt sulfur d'hidrogen.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris