rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els 10 locals més coneguts on fer orgies a Espanya

Només et cal una mentalitat oberta per entrar-hi
Fotograma de la sèrie Westworld on se celebra una orgia | Cedida

 

Les imatges de les orgies que tenim a la ment normalment ens arriben a través del cinema i la televisió, com aquella famosa escena de sexe de la pel·lícula Eyes Wide Shut, de Stanley Kubrick, un festival de plaer protagonitzat per diversos personatges amb antifaç. Moltes persones senten curiositat per aquest tipus d’activitats i voldrien participar-hi. Si bé sovint les orgies només han estat a l’abast d’uns quants privilegiats amb alt poder adquisitiu o membres de clubs de caràcter sectari, a Espanya hi ha alguns locals on se celebren orgies i sessions de sexe en grup.

 

 

On se celebren orgies?

Hi ha opcions per a tots els gustos i pressupostos, des de clubs d’intercanvi de parelles, 'swingers', fins a orgies privades, normalment amb un perfil de clients més adinerats. Perquè puguis assegurar-te que compleixen amb les condicions indispensables per aquests tipus de celebracions, et presentem els 10 locals d’orgies més coneguts de l’Estat, on gaudiràs de la tranquil·litat de trobar-hi un ambient adequat i no endur-te sorpreses estranyes relacionades amb la insalubritat, entre altres coses.

Barcelona

Enlloc trobaràs un ambient tan idoni per provar coses noves com a la ciutat comtal, moderna, cosmopolita i oberta. La barreja de cultures i viatgers que hi conflueixen t’aportarà noves vivències inoblidables.

 

Training Pedralbes

Amb més de deu anys d’història, aquest local d’orgies és un dels més populars de tota la ciutat. Està situat al número 16 del carrer de Doctor Joaquín Albarrán, i cada nit s’omple de gent que vol gaudir del sexe en grup en un recinte veterà pel que fa a la celebració d’aquestes pràctiques. 

 

Felina Barcelona

Si busques un local singular amb personalitat pròpia on fer orgies, has arribat al lloc indicat. Al Felina Barcelona, situat al número 42 del carrer de Can Bruixa, s’hi celebren orgies de tota mena i per a totes les orientacions sexuals. En destaca sobretot l’exclusivitat de l’ambient i el tracte excel·lent del seu personal.

 

Oops!

Tot i que fa poc que existeix, el número d’immoble d’aquest local situat al 69 del carrer d’Anglí és un petit preludi de la idoneïtat de l’espai per practicar-hi sexe. La seva decoració, inspirada en l’interior d’una mansió plena de luxes, ha contribuït a la seva singularitat i a posicionar-lo entre els llocs més populars de la ciutat per celebrar-hi orgies.

 

Charlie Privée

Tot i que en aquest club swinger i local liberal situat al número 32 del carrer de Josep Estivill no s’hi practiquen orgies de manera habitual, s’hi organitzen sovint sessions de sexe maratonianes que poden arribar a durar fins a 24 hores i que van dirigides a bisexuals amb una mentalitat oberta.

 

Madrid

Liberal, de mentalitat oberta i plena d’oportunitats, la capital d’Espanya no podia faltar a la llista dels locals més populars per fer-hi orgies, oberts a causa de la necessitat i les ganes d’experimentar coses noves en aquesta gran metròpoli.

 

Edén Parejas

Ideal per practicar sexe en grup a Madrid, aquest establiment està situat al número 12 del carrer Londres, al bell mig del barri de Salamanca. Sempre s’hi fan orgies serioses i, a més de permetre’t gaudir d’unes instal·lacions molt convenients i ben ambientades —com ara una masmorra, un jacuzzi, una habitació fosca o lliteres de massatge, entre altres—, si ho necessites podràs beneficiar-te dels consells i de la bona acollida de l’amo del local.

 

Encuentros VIP

Aquest local d’orgies experimentat està situat al número 14 del carrer Vicente Caballero de Madrid i funciona des de fa més de 25 anys. Cada dia de la setmana s’hi organitzen festes de temàtiques ben diverses, per això et recomanem que facis un cop d’ull a la seva pàgina web abans d’anar a descobrir-lo.

 

Momentos

Totalment equipat per a les orgies, aquest local se situa al número 1 del carrer Peñascales de la capital espanyola. Un dels seus principals atractius és la Sauna Liberal, que allotja una zona de vestuaris, dutxes, sales amb llits, jacuzzi i masmorra, entre altres elements indispensables per passar una nit de plaer inoblidable. A més, ofereix una llista molt extensa de fantasies sexuals que s’hi poden complir i que trobaràs detallades a la seva pàgina web. No tens curiositat?

 

Pub Triángulo

Especialitzat en trios, aquest establiment se situa al número 67 del carrer Dr. Esquerdo. Tot i que és un local un xic elitista i els homes han de pagar més, l’ambient seriós i elegant val la pena. A més, s’hi organitzen esdeveniments de gang bang o glory hole. Si no saps de què va tot això, et recomanem que facis una cerca a Google. 

Valencia

La capital del Túria també és ideal per a les trobades clandestines o els locals liberals. De tots els llocs interessants per fer-hi orgies, et presentem el més destacat.

 

Agania Swingers

Situat al número 32 del carrer Músico Gomis, aquest local liberal és un dels més cèlebres de la ciutat, segurament gràcies a la seva gran extensió —disposa de 400 metres quadrats perquè t’hi puguis moure amb total comoditat— i a la varietat d’espais que conté, com ara la Masmorra o les habitacions del pecat. A més, sovint s’hi organitzen festes temàtiques.

 

Sevilla

Darrerament, aquest tipus de negocis s’està començant a expandir per la ciutat de Sevilla gràcies al canvi de mentalitat de les parelles, cada vegada més obertes i liberals. Per això, busquen locals d’orgies com el que destaquem a continuació.

 

Sevilla Liberal

El sud té fama de ser un lloc on s’hi viu amb passió i on el bon sexe està assegurat. Per gaudir de bon sexe a Sevilla, en aquest club només per a socis del quilòmetre 2 de la carretera Santiponce Valenciana s’hi organitzen festes d’orgies assequibles amb temàtiques diferents, com ara els dimarts swingers, els dimecres sexys i els dijous low cost.

 

Altres opcions

Si no t’acaba de convèncer l’estil o l’ambient de cap d’aquests locals, no pateixis, hi ha altres opcions! Les pàgines web destinades a organitzar trobades sexuals, com SpicyMatch o Pasión Liberal, entre d’altres, són especialistes muntant trobades personalitzades segons el que busquis i desitgis, per tal de tenir totes les garanties i que tot surti rodó. 


A més, hi ha moltes aplicacions geosocials com ara Grinder, que s’ha erigit com a alternativa a Tinder, segurament pel seu caràcter sexual més marcat. Encara que està destinada principalment al públic gai, resulta molt útil a l’hora de buscar gent amb ganes de tenir trobades sexuals profitoses. 


Segons els experts en aquest àmbit, el més transcendental de tot això és que estan desapareixent els tabús sobre el sexe i la societat comença a acceptar —encara que ben a poc a poc— que tothom és lliure de viure i practicar la seva sexualitat tal com vulgui, dins el respecte de la llibertat i la seguretat dels altres.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris