Els 15 jocs eròtics que et faran trencar amb la monotonia

Gaudeix amb aquestes idees per donar un toc original i vibrant a les teves relacions íntimes
Los mejores juegos para añadir una chispa a tus relaciones.
Els jocs perfectes per desfermar la passió al llit | GTRESONLINE

 

De vegades no n’hi ha prou amb mantenir una vida sexual activa en parella, sinó que aquesta també hauria de ser variada i estimulant. Per aconseguir-ho es poden introduir canvis quan practiquem sexe, a través d’excitants jocs que canviïn la rutina i ens transportin a un univers nou de sensacions.

 

Per això, t’expliquem com pots posar en pràctica 15 jocs eròtics per a parelles que busquen enriquir les seves relacions sexuals i necessiten algunes idees per inspirar-se.  

 

 

Els 15 jocs eròtics ideals per sortir de la rutina

Et presentem una llista de diversos jocs sexuals que t’aniran molt bé si vols donar un toc original i agosarat a les relacions íntimes que mantens amb la teva mitja taronja.

1. Formular preguntes atrevides

Per tal d’iniciar el cicle de jocs eròtics amb aquella persona tan especial i desprendre-us de la monotonia, una forma excel·lent de fer-ho és fent preguntes atrevides per escalfar l’ambient i anar-vos donant ales per imaginar situacions excitants. Així, descobriràs alguns gustos sexuals de l’altre que potser ignoraves i podreu preparar millor l’ambient per dur a terme diversos jocs molt suggeridors i sensuals amb aquelles coses que més us criden l’atenció.

 

2. Premi als encerts

Aquesta activitat tan excitant farà que la capacitat d’espera de l’altre es posi a prova: mentre un dels dos es queda a la porta ben carregat de paciència, l’altre ha de despullar-se del tot o fins que només porti una peca ben sensual i situar-se al llit. Aleshores, la persona nua haurà de formular diverses preguntes sobre ella mateixa —com més atrevides millor— que l'altre haurà de contestar de manera encertada.

 

Per cada encert la persona que respon podrà avançar una passa, però cada error farà que en retrocedeixi una. Es tracta d’anar responent correctament per arribar al llit i poder fer de tot i, mentre un va responent, l'altre pot anar-se tocant o col·locant-se de maneres ben suggeridores que faran que s’exciti encara més i l’espera es mostri fructífera. Quan finalment tots dos sigueu al llit, us fondreu de la passió acumulada durant l’estona del joc.

3. Afegir un toc deliciós al sexe amb el menjar

Aquest truc força habitual és infal·lible per dotar d’originalitat les relacions íntimes i escapar-se de la rutina. Per donar-li molt bon gust al sexe, es poden fer servir lubricants de gustos diferents, però també es pot recórrer directament a aliments que tinguem a casa i que es puguin fer servir al moment, de manera no planificada i molt sensual.

 

Afegir una mica de mel, utilitzar peces de fruita temptadores, dolços, xocolata per untar... Si vols que el vostre sexe tingui un caire ben dolç, les opcions són quasi infinites. Unta-li les parts íntimes o algun punt erogen amb mel, xocolata o alguna cosa similar que t’agradi i llepa-li fins que ja no en quedi. Si no l’avises que ho faràs, encara aconseguiràs més excitació gràcies a la sorpresa.

Untar l'altre amb xocolata pot resultar deliciós i plaent per a tots dos
Untar l'altre amb xocolata pot resultar deliciós i plaent per a tots dos | Guía Fitness

 

4. Vestir-te amb algun element secret

Per aportar un toc diferent al sexe que soleu mantenir com a parella, es pot optar per aquesta opció: aneu tots dos a una botiga eròtica i busqueu peces de llenceria, roba o complements sexis. Un dels dos elegirà una peça del comerç que l’altre haurà d’utilitzar aquell mateix dia, sense estar assabentat de què és i sense que l'altre vegi com li queda fins que sigueu a casa.

 

Aquí hi ha diversos factors que faran que utilitzar peces sensuals a l’hora de mantenir relacions escalfi l’ambient al màxim: en el cas de qui tria la peça, haver d’esperar fins arribar a casa i la incògnita de no saber com li quedarà a l'altre, i en el cas de qui se la posa el fet de no saber què s’ha de posar.

 

5. Tapar-li els ulls a l’altre

Un altre joc sexual típic i molt popular és tapar-li els ulls a l’altre per tal de potenciar al màxim les sensacions que rebrà amb els altres sentits. Quan tingui els ulls ben embenats podràs fer-li una bona sorpresa fent-li petons, carícies o llepades als punts del cos que més l’excitin. El factor essencial del joc és l’estimulació de l’altre de manera gradual i amb uns preliminars dilatats i molt plaents gràcies al fet d’experimentar-los més intensament amb els altres sentits del cos.

 

6. Lligar-li les mans

En la mateixa línia que el joc que acabem de veure hi ha aquest que excita molta gent: lligar-li les mans a l’altre amb unes manilles, una corda o un mocador. Els braços també es poden lligar al llit o es poden deixar lliures. La persona que queda lligada és incapaç de dominar la situació i aquest factor sorpresa i imprevisible li aportarà un toc altament morbós.

 

A més, mentre un queda lligat, l’altre pot anar estimulant-lo amb diversos preliminars i aturant-se una mica durant els instants previs a l’orgasme perquè el plaer es dilati tant com sigui possible i es gaudeixi del joc amb molta intensitat.

 

 

7. Practicar el ‘sexting’

També hi ha activitats molt sexis i suggeridores per a les parelles que no cal que es facin al llit, com aquesta: el ‘sexting’ consisteix a enviar-se missatges pujats de to mitjançant alguna aplicació de missatgeria com Whatsapp, Telegram, Messenger, etc. Quan no estigueu junts, podeu practicar ‘sexting’ per anar escalfant l’ambient i portar la passió a un nivell superior.

 

Sorprèn l’altra persona donant-li detalls sobre la llenceria que estàs fent servir en aquest moment, fes-li arribar un àudio en què descriguis amb pèls i senyals allò que vols fer-li quan estigueu sols a casa o transmet-li una foto provocativa. També us podeu escriure textos ben carregats d’erotisme perquè quan finalment estigueu junts sentiu un desig encara més fort.

Enviar-se missatges suggeridors pot pujar molt la temperatura entre tots dos
Enviar-se missatges suggeridors pot pujar molt la temperatura entre tots dos | Cedida

 

8. Descobrir on és el seu punt erogen

Entre els diferents jocs sexuals que existeixen, un dels més interessants es basa en experimentar amb l’organisme de l’altra persona i explorar quina sensibilitat té. Primer de tot, cal treure’s la roba cara a cara. A continuació, un dels membres de la parella haurà de pensar en una part concreta del seu cos i l’altre haurà d’esbrinar quina és. Per tal de fer-ho, li haurà d’anar fent petons fins que l’encerti.

 

També es pot variar la manera de fer-lo: existeix la possibilitat d’anar llepant, fent petons o carícies a punts determinats del cos de l’altre, que tot seguit haurà de reproduir el mateix moviment. D’aquesta manera, aconseguirem revelar a l’altre les parts del nostre cos més erògenes que ens agrada que ens estimulin.

 

9. Joc de rol eròtic

Amb el mític ‘role playing’ les parelles poden jugar a ser algú altre i aportar un toc molt sexi a les seves relacions. Cadascú jugarà a ser algú diferent a qui és intentant que sigui un paper estimulant per a l’altre i que es podria vincular amb alguna cosa que li agradi o amb alguna fantasia sexual.

 

Habitualment, molta gent opta per posar-se una disfressa de policia, bomber, col·legiala o infermera, però el ventall és molt ampli i pots vestir-te evocant algun gust particular seu o fent veure que ets un personatge d’un film que li encanti. Ara bé, tingues en compte que el joc implica més coses a banda de disfressar-se: haureu de representar alguna mena de situació en què dueu a terme el vostre paper particular.

 

10. Els desconeguts

Per a totes aquelles parelles que tenen ganes de tornar a encendre l’espurna de la passió, aquesta activitat és perfecta: es tracta d’acordar un lloc de trobada concret —un cinema, un bar, un restaurant, una festa, un parc...— per veure’s interpretant el paper de dos desconeguts. Així, el joc es basa en intentar seduir l’altra persona fent veure que no se sap qui és i fent volar la imaginació inventant detalls de vides diferents.

 

El joc permetrà esbrinar les coses que més atrauen l’altre i plantejarà un nou començament en la relació, desencallant potser alguns elements de la relació que s’havien quedat enrocats.

 

11. Qui arribi a l’orgasme abans té penyora

Aquest joc està vinculat amb els preliminars i es basa en anar-se estimulant mútuament fins que un dels dos tingui un orgasme. Per tal de posar-lo en pràctica, caldrà que tots dos us traieu la roba i us comenceu a donar plaer. Aleshores, qui arribi abans a l’orgasme perd el joc i té una penyora: fer-li sexe oral a l’altre.

 

Encara que sigui un mecanisme senzill, us estimularà a tots dos, passareu una bona estona i gaudireu dels preliminars durant més temps.

 

 

12. Practicar sexe en un lloc públic

Per escapar de la rutina sexual, transportar les relacions íntimes a un escenari ben diferent pot resultar molt suggeridor. Intenta encendre l’altre en un lloc públic però sense perdre els papers i observa quines reaccions té.

 

Tenir sexe dins d’un vehicle, al lavabo d’un bar o en una platja on no hi hagi gent pot ser una bona manera d’iniciar-vos en aquest joc. El risc que algú us descobreixi sempre augmenta l’excitació i escalfa l’ambient, però intenteu sempre que aquesta probabilitat sigui molt baixa i que hi hagi alguna cosa que us oculti —una porta, un vidre fosc, alguna paret, etc.—, perquè a la majoria de gent no li agrada trobar-se amb una parella mantenint relacions en un lloc públic.

Aquests jocs us faran trencar amb la monotonia i passar estones molt excitants
Aquests jocs us faran trencar amb la monotonia i passar estones molt excitants | Cedida

 

13. Capaç o incapaç?

Has sentit a parlar mai del film ‘Jeux d’enfants’? És una producció cinematogràfica francesa en què els dos protagonistes tenen una relació ben peculiar que els impulsa a desafiar-se mútuament al llarg de la seva vida —amb un repte cada cop més embolicat que l’anterior— per esbrinar fins on pot arribar l’altre. Aquests desafiaments et podrien servir d’inspiració per dur a terme un joc totalment diferent que trencarà amb la monotonia que us envolta.

 

Així, la base del joc serà la d’anar-vos desafiant mútuament fins que algú ja no pugui complir el repte o decideixi rendir-se. El joc es pot dur a terme al llarg de diversos dies, setmanes, mesos o anys, si us ve de gust, i els desafiaments poden anar des de la petició d’un massatge, d’un striptease o de dur alguna peça eròtica fins a demanar que l’altre us truqui des de la feina dient-vos frases atrevides. Qualsevol repte que tingui un component eròtic pot funcionar.

 

Fer que el joc duri com a mínim uns quants dies us ajudarà a mantenir el ritme i la rutina del festeig i la seducció perquè la passió no s’apagui.  

 

14. Jugar a jocs de taula carregats d’erotisme

Els jocs de taula típics de sempre poden dotar-se d’una important càrrega eròtica amb algun element concret i amb un xic d’imaginació. Jugant-hi com sempre i variant amb el toc sensual de participar-hi despullats o d’haver d’anar-se traient peces de roba podeu arribar a gaudir molt. Així, fer una partida al Twister sense roba o jugar al popular ‘strip pòquer’ —en què a mesura que es perden les rondes també es perd la roba— pot ajudar molt a innovar i a dir adeu a la rutina i l’avorriment.

 

15. Utilitzar pintura corporal

Per acabar, una manera enginyosa i original de trencar amb la rutina sexual és fent servir pintura corporal o ‘body painting’. Fer servir el cos de l’altre com si fos una tela per pintar-hi pot resultar molt sexi i entretingut. Per acabar, resultarà d’allò més excitant treure’s la pintura amb l’ajuda d’una bona dutxa eròtica.

 

Després de veure totes aquestes idees de jocs per trencar amb la rutina de les relacions íntimes, pots posar en pràctica els que més t’agradin o inspirar-te per incorporar determinats elements que t’hagin cridat l’atenció a la vostra vida sexual.

 Comentaris

envia el comentari