Les 30 preguntes per endinsar-se en les intimitats de les parelles

Un recull d’interrogants que t’ajudaran a reforçar els vincles amb la teva mitja taronja
Preguntant coses determinades pots aconseguir conèixer més a fons l’altre | Pexels

 

Si trobem una persona que ens provoca atracció o que ens enamora normalment volem descobrir-ne tots els detalls, com ara què li agrada o quines aficions i somnis té. Altres vegades, tan sols volem conèixer més coses de l’altre per poder-hi establir un lligam més potent. En el cas que estiguem emparellats, segurament tindrem ganes d’aprofundir en els detalls de l’altra persona o d’esbrinar aquelles coses que podem fer per tal que la relació funcioni millor. 

 

  

Per això hem elaborat una llista amb les millors preguntes personals que t’ajudaran a conèixer més en profunditat la teva mitja taronja: segueix llegint l’article per esbrinar els interrogants que et proporcionaran dades interessants i valuoses sobre aquesta persona tan especial, a més de permetre’t reforçar el vincle que manteniu i assolir un nivell d’intimitat superior

 

 

Indagar sobre la intimitat per descobrir més coses de l’altre

A continuació, descobriràs quines són les millors preguntes per penetrar en la intimitat de la persona que tant t’estimes i enfortir-hi els llaços més personals. Les hem ordenat per grau d’intimitat —des de les menys profundes fins a les més personals— i pots triar les que s’adaptin millor a les circumstàncies. Endavant!

 

1. A quin indret t’interessaria viure?

Amb aquesta qüestió podràs esbrinar si teniu interessos semblants pel que fa als llocs on viure, cosa que et donarà diverses claus: per una banda, aprendràs més detalls sobre les seves preferències de racons de món on instal·lar-se i, per l’altra, sobre si podríeu mantenir una relació ben estable i duradora

 

2. Amb quin únic adjectiu se’t podria definir?

No només és vital conèixer la manera de ser d’algú, sinó que també resulta molt rellevant descobrir com es veu a si mateix

 

3. Hi ha alguna cosa que et causi temor?

La por és un element habitual a les vides de tots, i poder-ne parlar pot ser molt beneficiós a l’hora de reforçar els llaços amb aquella persona i guanyar-hi empatia.

 

4. De quina part del teu cos estàs més content?

Si li preguntes això, podràs descobrir la consideració que té del seu aspecte físic, del seu cos, i t’endinsaràs millor en els seus pensaments i la seva perspectiva.

 

5. Voldries provar alguna cosa nova que encara no hagis experimentat?

Aquest interrogant pot implicar un gran ventall d’activitats, des de les relacionades amb les aficions fins a les vinculades amb el sexe. La resposta pot dependre del grau de familiaritat que tenim amb l’altre i del nivell de profunditat que se li vulgui conferir a l’assumpte.

 

6. Què et crida més l’atenció d’algú en un primer moment?

Això podrà ajudar-te a entendre millor els elements personals que sedueixen aquesta persona i us permetrà emprendre el camí cap a qüestions més profundes, com ara la seducció o la mena d’individus que li criden més l’atenció.

7. Quina ha estat la teva pitjor cita?

Podem preguntar-li això per obtenir una visió general de què hauríem d’evitar en el cas de voler atraure l’altre i si ens interessa fer-nos una idea d’algunes coses de les anteriors relacions que ha mantingut. 

 

8. Quan em vas veure per primer cop, què et va venir al cap?

En el cas que t’interessi conèixer millor l’altra persona i els seus interessos en el terreny de l’amor, aquesta pregunta és ideal. També et permetrà esbrinar la impressió que li vas causar.

 

9. Em pots explicar alguna cosa de tu que gairebé tothom desconegui?

Una bona manera d’endinsar-se en la intimitat de l’altre és demanar-li que t’expliqui alguna cosa singular que sàpiga ben poca gent. Així, el grau de profunditat de la vostra relació augmentarà.

 

10. Com veus l’amistat entre persones de diferents sexes?

D’aquesta manera, et quedarà més clar si et trobes davant d’algú gelós per naturalesa o que se sent còmode en aquests casos.

Els vincles íntims poden reforçar-se fàcilment amb aquests plantejaments | Unsplash

 

11. En una relació de parella, què és el que valores més de l’altre?

Si li preguntes per tot allò que valora més quan està en parella, podràs copsar millor si estàs fent el que toca o si hauries de canviar d’actitud

 

12. El físic és gaire rellevant per a tu?

Els interrogants sobre la importància de l’aspecte exterior et permetran adonar-te si realment s’interessa més per l’interior dels individus o no.

 

13. En una relació de parella, quin paper penses que hauria de tenir el sexe? 

Encara que el pes del sexe sol ser significatiu per a les parelles, no tothom ho veu igual. Si li fas aquesta pregunta, podràs saber quina magnitud li confereix i, d’aquesta manera, entendràs si sou compatibles en aquest punt.

 

14. Alguna vegada t’has enamorat de debò?

Aquesta qüestió farà que l’altre pensi amb deteniment sobre l’enamorament i que et reveli informacions que poden ser interessants sobre antigues relacions de parella.

 

15. Fins on has estat capaç d’arribar per amor?

Amb aquest interrogant sobre la intimitat d’aquesta persona tan especial podràs conèixer millor tot allò que podria arribar a oferir per tal de cuidar o preservar una relació important.

 

16. Quin és l’aprenentatge clau que has extret de les teves anteriors experiències amoroses?

Saber-ne més sobre les lliçons que ha après de relacions que no han funcionat podrà donar-te una idea de les relliscades que ha pogut tenir i de les coses que creu que són més transcendentals en l’altra persona.

17. Has pensat tenir fills en algun moment?

Aquesta qüestió és delicada i no es pot plantejar sense anar amb compte, perquè pot implicar que l’altre no ho vulgui o que senti que està entre l’espasa i la paret. Per això, és millor que aclareixis que només ho demanes perquè tens curiositat de saber quina és la seva visió del futur. 

 

18. Estant en parella, quina cosa no podries tolerar de l’altre?

Si vols descobrir els límits de l’altra persona o allò que li causa molèsties o descontentament dels altres, pots optar per preguntar-li quines actituds podrien fer-lo desistir d’una relació i quines són les seves línies vermelles pel que fa als comportaments acceptables.

 

19. Hi ha alguna cosa de la nostra relació que t’agradaria que anés millor?

Indagar sobre les coses que milloraria del vostre dia a dia et pot ajudar a fer-te una idea de l’etapa en què esteu i de les coses que li semblen més importants perquè tot funcioni.

 

Descobrir els gustos de l’altre pot resultar extremadament profitós | Pexels

 

20. T’has plantejat alguna vegada si podries mantenir una relació totalment liberal? 

Esbrinar si seria capaç d’establir una relació oberta amb algú pot contribuir a fer-te comprendre la mena de relacions que desitja i les seves fronteres a l’hora d’estar en parella.

 

21. Quina valoració fas de les infidelitats?

Això no només et servirà per adquirir un coneixement més profund de l’altre sinó que també et mostrarà les línies vermelles que té traçades i que considera importants.

 

22. Quina fantasia t’agradaria fer realitat?

És molt comú que la gent tingui alguna mena de fantasia i, si esbrines la seva, potser podràs contribuir a posar-la en pràctica

 

23. En quins casos sents més excitació?

La resposta a aquesta pregunta et permetrà saber quins són els contextos concrets o les situacions que poden excitar l’altra persona.

 

24. Què t’encén més quan mantens relacions?

Aquest dubte està molt relacionat amb l’interrogant anterior i contribuirà a fer-te descobrir les seves pràctiques sexuals preferides, en uns moments molt íntims, per tal d’estar més connectats a l’hora de mantenir relacions

 

25. Hi ha alguna part del teu cos que sigui especialment erògena? 

Moltes persones tenen parts del cos que són més sensibles que d’altres i que fan que s’encenguin més. Poden ser les orelles, el coll, el ventre... Descobreix la seva per proporcionar-li més plaer.

 

26. Quina opinió tens dels preliminars?

N’hi ha que li atribueixen una importància extrema, però d’altres prefereixen prescindir-ne i llançar-se directament a la piscina. Si coneixes el grau de rellevància que li donen, entendràs més bé el seu comportament a l’hora de mantenir-hi sexe.

 

Els interrogants agosarats podrien fer que us entengueu millor al llit | Unsplash

 

27. De totes les vivències de la teva trajectòria sexual, quina ha estat la més plaent?

Així, obtindràs dades rellevants sobre la seva vida sexual passada i et desvelarà algunes claus relacionades amb les seves preferències a l’hora de mantenir relacions. 

 

28. Has tingut sexe en algun lloc curiós?

Aquesta mítica pregunta ens ajudarà a saber si l’altra persona és agosarada i original, a més de donar-nos més pistes sobre els seus gustos.

 

29. Podries mantenir sexe amb més d’un individu alhora?

Potser no t’esperes la resposta i descobreixes així si l’altre estaria interessat a fer sexe en grup, amb diverses persones, una fantasia que molta gent comparteix.

 

30. Tens ganes d’experimentar amb novetats al llit? 

Apunta bé la resposta: et pot indicar si sent la necessitat de tenir noves vivències o si té ganes de dur la vostra relació cap a un nivell superior.

Comentaris