ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Els 4 consells que t’ajudaran a fer un trio

Descobreix què et cal saber per materialitzar aquesta fantasia sexual sense problemes
Una gran quantitat de gent té la fantasia de fer un trio, amb o sense la persona amb qui ja es té una relació | kedai-lelaki/Flickr

 

El trio és una fantasia sexual molt recurrent, però si es vol materialitzar abans s’haurien de considerar diversos elements.

 

A continuació, compartirem una sèrie de recomanacions i consells perquè el teu trio tingui èxit i en puguis gaudir tal com sempre t’ho havies imaginat.

 

 

Els millors consells si vols fer un trio

Aquesta sèrie de recomanacions et servirà per materialitzar la teva fantasia, que sempre ha estat al teu cap però que mai abans has intentat acomplir.

 

1. Què em cal?

Abans d’arribar a fer un trio, s’han de considerar diverses peculiaritats. Encara que pugui semblar obvi, el més important de tot és tenir ganes de fer-lo. Per arribar a establir sexe amb més d’un individu alhora, cal que s’estigui motivat i segur per dur a terme aquesta activitat.

També podria ser que, en realitat, encara que el fet de fer un trio ens desperti curiositat o ens atragui, a l’hora de posar-nos-hi no en tinguem ganes de debò o no gosem tirar-lo endavant. Per això, resulta essencial que tothom que hagi de participar en aquest acte sexual ho vulgui verdaderament i no tingui reserves ni després pugui penedir-se’n.

 

Ara bé, a banda de motivació calen més coses, i tot girarà al voltant de comptar amb la presència de dos altres individus que vulguin participar-hi.

 

2. Suggerir-li a l’altre

T’has plantejat fer un trio en parella i afegir-hi una tercera persona? Si busques algú per aconseguir fer un trio en què també participi la teva mitja taronja, primer de tot has de tenir el convenciment que ell o ella també hi vol participar. És essencial ser conscient que l’altre membre de la relació vol provar aquesta experiència i prendre’n part, per assegurar-nos que s’assolirà el nivell de motivació indispensable perquè tot surti bé.

Si encara no has tret el tema, mira de trobar l’instant més adequat —ja sigui del dia o, en general, de la vostra relació, evitant els moments complicats pels quals pugueu passar— per esmentar-ho i confessar a la teva mitja taronja que vols afegir algú altre a les vostres experiències sexuals. A banda, cal ser conscient que si l’altre no té ganes de fer un trio podria prendre’s malament la idea i entendre que vols incloure algú altre al llit per una manca de satisfacció sexual amb ell o ella.

 

Quan ja hagis aconseguit tenir aquesta conversa, us caldrà comunicar-vos de manera fluida per tal d’expressar qualsevol anhel, expectativa o pregunta que tingueu relacionats amb l’acte que dureu a terme. Primer de tot, necessitareu comentar quin individu teniu ganes de fer que participi en l’experiència: una dona, un home, algú proper o totalment desconegut, etc.

 

Una altra bona recomanació que t’ajudarà a dur a terme un trio amb èxit és pactar tot allò que s’ha de considerar mentre duri l’acte: condicions, normes i també elements prohibits. Com a exemple, podem esmentar que moltes parelles decideixen prescindir de la penetració o dels petons amb la tercera persona. Cal establir aquestes regles si es volen esquivar els problemes o les recriminacions que ens pugui fer l’altre en un futur.

via GIPHY

 

3. Què passa quan es vol fer un trio amb amics?

Si no estàs en parella i tens ganes de fer un trio amb unes persones concretes del teu cercle d’amistats, et caldrà tenir en ment diverses coses. En primer lloc, hauries de fer una avaluació dels diferents riscos que pot suposar intimar així amb els teus amics i de com podria canviar la vostra relació després d’aquesta experiència.

 

Podria ser que tinguessis al cap aquestes persones per acomplir la teva fantasia perquè has notat que hi ha alguna mena d’interès mutu o possibilitat de dur-la a terme. Si no has constatat cap evidència d’això, hauries de provar d’indagar més per arribar a descobrir si els agradaria fer un trio amb tu.

 

També cal tenir en ment que els trios han de fer-se sent-ne plenament conscients i no després d’haver-se emborratxat i deixat portar. Tot i que quan surts les ganes de companyia i el fet de beure alcohol poden dur-vos a anar-vos-en al llit tots tres, us en podríeu penedir instants o dies després. De fet, hi ha molts amics que han deixat de ser-ho després d’haver-se’n anat al llit perquè han estat incapaços de tornar-se a mirar a la cara.

 

Si malgrat tot això continues amb ganes d’experimentar, podríeu acostar-vos primer quedant sense altra gent i intentant trobar alguna excusa per guanyar proximitat o acabar parlant de la qüestió.

 

4. Aplicacions mòbils que et faciliten trobar interessats

Si vols fer un trio però al teu voltant no hi ha cap persona propera que pugui participar-hi amb tu, aleshores segurament deus tenir dubtes relacionats amb com trobar les persones indicades per compartir aquesta experiència sexual.

 

Abans de pensar a anunciar-te als classificats d’un diari o a qualsevol fòrum que parli d’aquests temes, podries considerar una manera molt més senzilla i veloç per participar en un trio: fer servir una app per al mòbil, perquè la tecnologia està al dia de tot i també t’ofereix solucions per trobar persones amb qui fer un trio.

 

Encara que utilitzar Tinder ens permet contactar amb parelles que estan interessades a fer un trio, s’ha dissenyat una app amb aquesta funció: es diu 3nder, nom que fa un petit homenatge a l’altra famosa aplicació per a les cites que acabem d’esmentar. De fet, totes dues operen d’una manera molt semblant.

 

3nder és una app que està ideada perquè la gent que vulgui fer un trio es pugui posar en contacte, tot i que també és útil per trobar persones poliamoroses o en relacions obertes. Resulta molt profitosa per a tots aquells solters que volen participar en un trio i també per a les parelles que busquen algú més per fer un ‘ménage à trois’.

 

Si hi ha bona química entre tots tres, només us faltarà posar-vos d’acord amb les regles | Hulu
 

Recomanacions que t’ajudaran a gaudir de l’experiència

Quan ja tinguis en ment com faràs el teu trio, recorda tenir en compte aquests elements:

 

Tria adequadament les persones amb qui el faràs

A banda de tenir clar si el vols fer amb amistats o amb desconeguts, també hi ha d’haver una bona química i atracció amb les persones amb qui tindràs sexe. No cal dir, a més, que us han d’unir preferències semblants a nivell sexual per tal d’estar més a gust i que no hi hagi contratemps inesperats.

 

Relacions segures

Parla amb les demés persones que participaran al trio i pregunta’ls si tenen alguna malaltia de transmissió sexual amb la qual calgui vigilar. I no t’oblidis d’utilitzar protecció durant l’acte.

 

Equilibrar l’atenció per a totes dues persones

Perquè el trio tingui èxit i complagui a tothom, cal que es dugui a terme amb un cert equilibri i, per això, s’hauria d’intentar que cada implicat rebés la mateixa atenció. Especialment si el fas en parella, el correcte equilibri de la teva atenció t’ajudarà a estalviar-te retrets per no haver-li parat prou atenció i haver-te centrat en el tercer implicat.  

Comentaris