ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

Les 40 preguntes més incòmodes que pots fer

Poden ajudar-te a generar situacions vergonyoses quan més et convingui

Pots utilitzar les preguntes incòmodes que més t’interessin amb tothom que vulguis
Pots utilitzar les preguntes incòmodes que més t’interessin amb tothom qui vulguis | Cedida
 

A la vida, podem preguntar una infinitat de coses. Formulades als altres, una gran part de les preguntes poden ser útils per transmetre’ns més informació sobre la persona del nostre davant. Els conflictes apareixen quan els interrogants en qüestió no acaben de fer sentir còmoda la persona preguntada o tots dos interlocutors.

Potser vas formular la pregunta sense pensar-ho gaire i poc després vas veure que causava incomoditat o, potser, l’has plantejat expressament per posar en un compromís l’altre individu. Sigui com sigui, a continuació et presentem una llista ideal de preguntes incòmodes que hauries d’evitar formular —o no!

 

Les 40 preguntes més incòmodes que existeixen

No cal dir que una gran part d’aquests interrogants directament poden causar incomoditat a tots dos interlocutors. Per aquest motiu, no s’hi val formular-los a la babalà, sinó que t’ho has de pensar bé abans.

Ben sovint, quan es plantegen aquesta mena de preguntes la gent sol reaccionar quedant-se en silenci i adoptant una expressió com dient «per què em preguntes això?» o amb un riure ple de nervis acompanyat després d’un silenci que pot arribar a incomodar més i tot que el propi interrogant. Posa’t a punt perquè, a banda, hi trobaràs interrogants tant per plantejar als teus amics o coneguts com per dirigir a la teva mitja taronja.

1. Durant la teva vida, a qui has donat un pitjor tracte?

Aquest qüestionament és molt poc còmode per tota la gent que reuneixi el coratge per respondre'l amb franquesa. Potser alguns individus s’estimen més no reflexionar en profunditat sobre allò que han fet i miren de creure’s que tota la vida s’han comportat de manera exemplar.

2. Penses que ets feliç?

Molta gent somriu cada dia, però sense arribar a assolir la felicitat. Si l’altre sap que no acaba de ser feliç i és un tema que s’estima més no treure, és altament probable que si li preguntes això se senti incòmode.

3. Els teus pares t’han trobat algun cop en plena masturbació? Explica com va anar.

Aquesta pregunta incòmoda és tot un clàssic. Segurament no resulta tan molesta com el propi acte en sí i, per això, preguntar per la descripció del moment i l’escena li afegirà un cert grau d’inconveniència.

4. Et fa por alguna cosa que et sembla ridícula?

Hi ha gent que té temors a elements o coses que els semblen vergonyosos i ridículs, i sovint no els és gens fàcil admetre-ho.

5. En alguna ocasió t’has declarat a una persona que no t’ha correspost?

No és un interrogant còmode, però és molt senzill de contestar. A la major part de persones els han donat carbassa algun cop —o, fins i tot, diversos. Podria ser que la cosa més intimidatòria fos com t’han donat carbassa i no si ho han fet.

6. Tens algun costum o alguna dèria que mantinguis d’amagat?

Sovint, molta gent du a terme alguna mena de ritual que molts poden considerar una bajanada. També sol passar que admetin que aquests hàbits o manies són estrafolaris i no els agradi reconèixer que els tenen.

7. Expliques alguna mentida recurrent sobre tu?

Poden ser detalls sense gaire importància però, algunes vegades, oculten grans temors.

8. Quines són les parts del cos que, en un primer moment, et criden més l’atenció en els demés?

Segons si l’altre és molt liberal o no, aquest plantejament pot causar més o menys incomoditat. No cal dir que a una servidora no li faria res esmentar la part masculina en què primer es fixa.

9. T’avergonyeixes o modificaries algun element del teu cos?

Aquesta pregunta pot ser incòmoda segons el nivell d’ego que tingui la persona interrogada. Si l’individu enquestat no té gaire amor propi, pot ser que li costi molt donar una resposta.

10. Què t’agradaria modificar de la teva vida?

Aquest plantejament s’assembla molt al de la felicitat d’abans. Molta gent s’incomoda quan ha de reconèixer que la seva existència no és perfecta i exemplar com moltes vegades segurament volen ensenyar a través de les xarxes.

11. Has comès alguna infidelitat?

Les estadístiques i les xifres parlen per sí mateixes: un gran volum de la població del planeta ha comès alguna infidelitat durant la seva vida. El més complicat és acceptar-ho en públic.

12. Algun cop has fet el ridícul per amor?

Hi ha força gent que ha acabat arrossegant-se per terra per tal d’aconseguir una mica d’atenció i d’estima per part de l’altre. En realitat, algunes persones perden l’oremus del tot només perquè els altres els donin alguna mostra d’afecte —o d’allò que pensen que és afecte.

A vegades podem arribar a fer el ridícul quan estem molt enamorats
A vegades podem arribar a fer el ridícul quan estem molt enamorats | Cedida
 

13. Et satisfan les relacions sexuals que estableixes?

De nou se’ns mostra una pregunta que ens fa replantejar-nos el benestar propi, però aquesta vegada es tracta del sexual. Et donarem una pista: una gran part dels individus tenen dificultats a l’hora de mantenir contactes sexuals o n’han tingut algun cop. La cosa més complicada és confessar-ho.

14. Amb quanta gent te n’has anat al llit?

A molta gent no li costarà gens donar-te el número exacte, i n’hi ha que fins i tot en presumiran. Ara bé, hi ha individus que se senten ben incomodats quan la xifra de relacions és molt elevada o molt escassa.

15. En alguna ocasió t’has plantejat embolicar-te amb algú del teu propi sexe?

Les fantasies eròtiques homosexuals sovint són molt habituals entre els heterosexuals, més del que es podria pensar. Ara bé, com passa sovint amb aquestes qüestions, no sol resultar agradable quan s’ha de confessar.

16. En alguna ocasió has fet servir un objecte estrany per tal de masturbar-te?

Moltes persones han fet servir tota mena d’artefactes per autocomplaure’s: des d’alguns aliments fins a la mànega de la dutxa, passant per coixins i tota mena d’objectes. Ho admetrà l’altre?

17. Podràs trucar-me demà?

Si acabes de tenir una cita, per acomiadar-te pots recórrer a aquesta pregunta, una de les menys còmodes per a l’altre. Especialment si la trobada no ha anat tan bé com s’esperava.

18. En alguna ocasió m’has dit una mentida?

Tothom menteix cada dia del món, encara que només es tracti de comentaris insignificants que no es fan amb mala intenció. I el destinatari més important d’aquestes mentides sol ser un mateix.

19. Has provat de flirtejar algun cop amb la parella d’un amic o amiga?

És un plantejament que pot resultar absolutament incòmode, especialment perquè som conscients que és quelcom que no està gens bé.

20. T’has plantejat mai tenir fills?

Segons el grau de complicitat i profunditat de la teva relació de parella, aquest interrogant pot resultar més molest o menys. Si no resulta gens còmode, potser t’hauries de qüestionar diversos elements.

21. En algun moment et voldries casar? Amb quina persona?

És una pregunta que s’assembla molt a l’anterior. Pot acabar resultant molt inoportuna si la resposta és que no, o si apareix el nom d’algú altre.

22. Algun cop t’has plantejat embolicar-te amb altres individus mentre estem junts?

Aquesta idea és força recurrent, especialment quan ja fa anys que la relació dura. Reconèixer-ho no hauria d’originar conflictes si els dos membres de la parella són ben conscients que els pensaments o les imaginacions no són el mateix que les intencions.

23. Tens alguna fantasia sexual estranya?

Amb aquest interrogant s’hauria de ser prudent, perquè una contestació franca podria causar sorpresa i generar molta incomoditat a la persona que l’emet.

Ves amb compte i no et precipitis a l'hora de fer determinades preguntes
Ves amb compte i no et precipitis a l'hora de fer determinades preguntes | Gtres

24. En alguna ocasió has espiat una altra persona?

Espiar és un acte força habitual que es du a terme especialment durant la joventut. Segons les circumstàncies que envoltin els fets, variarà el grau de molèstia que es pot arribar a sentir al voltant d’aquesta qüestió.

25. Per quins motius mantens la teva relació de parella actual?

Si estàs interrogant algú que només està en parella perquè és una persona dependent o per simple inèrcia, és altament probable que li causis enuig, perquè serà conscient que no pot donar-te prou raons.

26. Quants quilos peses?

Aquesta qüestió no hauria de representar cap mena de problema, però molta gent la trobarà impertinent i inoportuna. Aquí es demostra la pressió que exerceix la societat moderna per aconseguir un pes dins d’uns cànons ‘ideals’.

27. De les experiències sexuals que has tingut, quina consideres la millor?

Alguns cops, treure els temes dels millors moments a les relacions íntimes pot importunar alguns individus perquè comporta mostrar el cantó més liberal i salvatge que tenim.

28. De totes les teves vivències sexuals, quina ha estat la pitjor?

Si la situació no va gaire bé, la resposta a aquesta pregunta també pot molestar i incomodar. En especial, si en tenim la culpa nosaltres.

29. Has mantingut relacions alguna vegada amb algú que no coneixies?

Aquesta activitat, que possiblement cada cop és més recurrent, fa que moltes persones se’n penedeixin i, en algunes ocasions, que sentin vergonya d’haver-ho fet.

30. Si de cop tinguessis la possibilitat de fer el que fos, què voldries fer amb mi?

Alerta, cal ser prudent amb aquest interrogant: va directe al gra i pot ser alliberador o, en canvi, acabar amb el vincle d’amistat que t’unia amb l’altra persona.

31. Has mantingut relacions sexuals amb algú a desgrat, només per despit?

Diverses persones, quan algú els deixa o no assoleixen allò que volien, escullen anar-se’n al llit amb altres individus només per vanitat o per fer-li mal a algú en concret. Admetre-ho després d’haver-ho fet molt probablement no resulta tan senzill com cometre l’acte, perquè per confessar-ho primer cal ser conscient que mirem de fer mal a altres persones fent servir mètodes que, de fet, ens causen més perjudicis a nosaltres mateixos.

32. Algun cop has tingut una malaltia de transmissió sexual?

Certament, aquesta pregunta és una de les més molestes per tota la gent que, en alguna ocasió, ha patit una MTS. Sigui com sigui, no t’oblidis mai de la protecció.

33. Voldries que et presentés els meus pares?

Qualsevol relació, en un moment donat, desemboca en aquesta pregunta. Molta gent considera que el lligam amb els progenitors és quelcom incomodant i complicat. Si interrogues algú sobre aquesta qüestió podries eriçar-li l’espinada. 

34. En algun moment has sentit penediment d’haver tingut relacions sexuals amb algú en concret?

L’altra persona podria haver tingut sexe a desgrat, per despit o per algun motiu efímer i, en examinar la situació amb una mica de perspectiva, podria avergonyir-se’n. També es podria donar el cas d’haver-se ‘despullat’ —ja sigui literalment o en sentit psicològic— davant d’una persona que no la tractava com calia.

A vegades, la gent es pot penedir d'haver anat al llit amb algú
A vegades, la gent es pot penedir d'haver anat al llit amb algú | Cedida

 

35. Quants centímetres fa el teu òrgan sexual?

Aquest interrogant va dirigit exclusivament a les persones de sexe masculí. N’hi ha que fins i tot ho aprofitaran per vantar-se del seu òrgan sexual, però una gran part no se sentiran còmodes —fins i tot en el cas que estiguin satisfets amb la mida del seu penis.

36. Mires pornografia? Si és així, de quina mena?

És una bona manera —i molt clara— d’esbrinar les fantasies sexuals de l’individu interrogat. Després de sentir la primera resposta, acotar-ho a la classe de pornografia que ha mirat algun cop acabarà d’arrodonir la informació.

37. Quines característiques defineixen les persones amb qui has tingut relacions en el passat?

Els interessos i gustos es transformen. Per això, en algunes ocasions quan mirem cap al passat som conscients que moltes vegades no vam adoptar les millors decisions de la nostra existència.

38. Quin sou tens?

Explicar la quantitat de diners que cobrem no hauria d’avergonyir-nos. Si la gent no sap quants diners perceben els demés, els caps sovint poden escollir amb més màniga ampla quant paguen als seus treballadors. És important remarcar que una persona no val per la quantitat que li paguen, sinó per com aconsegueix fer-se valdre.

39. Quina va ser la primera impressió que et vaig causar?

Sovint, les impressions que algú ens causa al principi no concorden amb l’essència de l’individu que estem veient. Descobrir què va pensar al començament del vincle  pot arribar a ser molt interessant, però també força molest.

40. Què faries si poguessis saber o fer el que fos de mi?

No et tallis i sol·licita-li que manifesti els seus desitjos més profunds sense reserves. Si tens dubtes, només et cal veure la quantitat d’interrogants que ja li has preparat...


Comentaris

envia el comentari