IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Les 5 pràctiques sexuals més perilloses

Aquest tipus de pràctiques són desitjables, però has de conèixer els seus riscos

.

Com qualsevol altre element de la vida diària, les pràctiques sexuals també pateixen canvis i evolucionar en el seu context. De la mateixa manera, tot i que moltes són perfectament compatibles amb una vida normal, d'altres contemplen certs riscos que hem de tenir en compte abans d'acceptar la seva pràctica.

 

En aquest espai, oferirem una sèrie de pràctiques sexuals que, de semblar interessants, s'han de practicar amb cura i consciència, doncs poden representar riscos pel nostre benestar físic. De la mateixa manera, explicarem de què es tracta i quins són els efectes directes que comporten. També oferirem una menció a la importància dels valors i la informació adequada en el sexe.

 

El sexe, naturalment

El sexe ha anat evolucionant de manera constant a mesura que avançava la societat, passant de ser una necessitat vital a convertir-se en un àmbit d'incalculable expansió. Com en qualsevol ésser viu, aquesta pràctica és el que permet l'existència de l'espècie, però en els humans, el sexe s'ha convertit en la font més gran de plaer que està a l'abast, prioritzant la seva pràctica favorable, fins i tot, a la reproducció humana.

 

Tot i això, entre els joves no està tan normalitzat com ho considerem en els adults. No volem dir que s'hagi de practicar aviat, però sí que és necessari tenir tota la informació imprescindible per fer-ho d'una manera correcta i segura. Per tant, les classes d'educació sexual són necessàries per garantir que, en arribar el moment, qui el practiqui tingui totes les eines per fer-ho correctament.

 

Pràctiques de tot tipus

A més, també és important que es tracti amb normalitat la diferència de gustos que té cada persona, per tal que es puguin compartir i conèixer, des d'un principi, amb qui es vol passar un moment de màxima intimitat. En desconèixer els gustos de cadascú fins al moment en què es dóna la pràctica, provoca que ens puguem trobar en situacions de risc, als veure'ns obligats a fer actuacions en les quals no ens sentim còmodes.

 

D'aquesta manera, és important ser fidels als nostres valors i coherents amb els nostres límits, doncs d'acceptar realitzar certes pràctiques pel fet de poder mantenir una relació sexual, pot provocar que hàgim de prendre decisions que no ens agraden o ens fan sentir incòmodes, convertir una experiència meravellosa en tota una tortura.

5 pràctiques sexuals d'alt risc

La rutina sexual és un dels principals problemes que apareixen en les parelles, pel que es busquen alternatives que facin d'aquestes aventures noves experiències que permetin descobrir altres límits als quals pot arribar una parella. No obstant això, s'ha de tenir en compte que alguna d'elles pot ser perillosa per la salut i no garantir el benestar de les persones que les practiquen, pel que s'ha d'anar amb compte.

 

També és cert que algunes d'aquestes pràctiques tenen molts anys d'història, però que la facilitat d'accés a la informació que hi ha hagut en els últims anys, mitjançant Internet i les xarxes socials, han provocat que molta gent tingui facilitat per trobar com es desenvolupa la pràctica, intentant imitar-la, sense tenir en compte, moltes vegades, els riscs que provoca.

 

1. Asfíxia eròtica i autoeròtica

Es tracta d'una de les pràctiques sexuals més perilloses que apareixen en el context social. En ella, s'ha d'asfixiar a la parella, o a un mateix —en aquest cas parlem d'autoeròtica—, en el moment d'arribar a l'orgasme. D'aquesta manera, aconseguirem que ni el cervell, ni la resta d'òrgans del cos, rebin oxigen durant el període de temps que es té l'orgasme.

 

Aquesta pràctica és considerada letal i, de fet, ha acabat amb la vida de molts qui l'han practicada. L'asfíxia, es produeix per mitjà de l'estrangulació o amb l'ús d'una bossa de plàstic, la qual impedeixi respirar a la persona amb normalitat. Es creu que la privació d'oxigen augmenta la sensació de plaer durant l'orgasme, però la seva pràctica és d'alt risc per la salut, poden deixar seqüeles cerebrals o inclòs la mort.

 

2. Ruleta sexual

En aquesta pràctica sexual, un grup d'homes s'asseuen en forma de cercle en diferents cadires i totalment nus. Davant seu, s'hi troben un grup de dones que van passant, d'una en una, per cada un d'ells, per ser penetrades. Cada ronda es fa per un període aproximat de 30 segons, moment en el qual es canvia de parella i es passa a tenir la pràctica sexual amb la persona del costat.

 

Normalment, aquesta pràctica és totalment lliure de portar qualsevol tipus de protecció, tenint greus riscos per la salut de tothom qui hi participa, doncs provoca que les malalties sexuals siguin fàcilment transmeses, així com infeccions o inclòs l'embaràs de qualsevol de les participants. A més, es considera que psicològicament també inclou importants riscos, relacionats amb la falta d'intimitat i la humiliació.

3. 'Omorashi'

Aquesta tendència, d'origen japonès, on és una pràctica molt comuna, consisteix a «mullar-se a un mateix», tal com es tradueix la paraula 'Omorashi'. D'aquesta manera, la relació consisteix en què la dona ompli completament la seva bufeta, per tal que quan es produeixi la penetració, també pateixi una micció descontrolada, afectant els dos membres de la parella.

 

Es considera que, tenir la bufeta plena, incrementa la sensació d'excitació de la parella. No obstant això, la pràctica comporta importants riscos de salut, doncs fàcilment pot provocat greus infeccions urinàries, així com dolors incòmodes que afectin la zona de l'estómac. 

 

4. 'Stealthing'

Aquesta pràctica es considera que podria entrar dins de les que es generen com a abús sexual, ja que per realitzar-la es comença la relació de parella de manera normal, amb preservatiu, fins que una de les dues persones es desfà d'ell, sense avisar a l'altra, durant el coit i ejaculant dins del company.

 

Amb el 'stealthing' es crea un alt risc de transmetre transmissions sexuals entre la parella, així com de poder patir un embaràs no desitjat, o inesperat, havent pactat amb anterioritat l'ús del preservatiu. Per aquest motiu, les autoritats es troben analitzant si és necessari incloure-la en les pràctiques d'abús sexual.

 

5. Chemsex

La primera de les pràctiques de les quals parlarem és del 'chemsex', una pràctica que es realitza de manera grupal, normalment entre homosexuals, on els participants consumeixen drogues psicoactives i tenen sexe amb la resta de persones durant el màxim temps possible. A Catalunya, aquesta pràctica s'està fent cada vegada d'una manera més habitual.

 

Algunes de les drogues que s'utilitzen de manera més habitual són el GHB i la metamfetamina, les quals són altament addictives, a més de molt perjudicials per a la salut. No obstant això, ambdues substàncies generen una situació d'excitació per llargs períodes temporals, pel que són excel·lents per aquesta pràctica.

 


Comentaris

envia el comentari