rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

El 50% dels alumnes de batxillerat té sexe sota els efectes de les drogues

A més, entre el 70% i el 89% ho fan sense usar preservatiu
Pràcticament la meitat dels adolescents espanyols practica sexe sota els efectes de les drogues i sense usar preservatiu. | Cedida

 

El 50% dels estudiants de segon de batxillerat té sexe sota els efectes de l'alcohol i altres drogues, entre el 70% i el 89% d'ells sense usar preservatiu. Així ho ha donat a conèixer l'Ajuntament de Barcelona en la presentació del Pla d'Acció de Drogues, que a més apunta al fet que també seria una pràctica habitual en el 30% dels alumnes de tercer d'ESO. Aquestes preocupants dades contraresten al fet que s'ha reduït el nombre de joves que fumen respecte a fa una dècada, baixant d'un 20% a un 13%.

Mantenir sexe sense preservatiu i sota els efectes de l'alcohol o les drogues no és l'única pràctica sexual que va en augment entre els joves. L'Ajuntament de Barcelona també alerta del Chemsex, una pràctica sexual que resumidament es podria descriure com una jornada intensiva de sexe ple de drogues i estimulants i que sol ser molt habitual en els col·lectius homosexuals. Aquestes orgies poden posar en perill la vida dels joves i ja s'han detectat diversos casos com a resultat de les seves catastròfiques conseqüències: malalties de transmissió sexual, diversos problemes de salut, danys psicològics i influència de diversos estupefaents.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris