A presó un lladre que va robar un cotxe d’un concessionari i va amenaçar la treballadora d’un pàrquing

El detingut ja tenia antecedents policials

Pla general de la zona d'oficines del concessionari de Palafrugell del qual el lladre es va emportar uns 70 euros i un vehicle. Foto: ACN.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calonge, al Baix Empordà, que va robar el cotxe d’un concessionari de vehicles de Palafrugell i, posteriorment, va emportar-se la recaptació d’un pàrquing privat de Palamós amenaçant la treballadora de l’empresa amb un ganivet. L’home ha estat detingut per robatori amb força, robatori amb violència i intimidació i per furt d’ús de vehicle. Els fets van succeir la nit del 13 al 14 de juliol. El lladre va trencar el vidre d’una finestra i va aconseguir accedir al concessionari. Un cop allà, va agafar un tot terreny de la zona del taller i va envestir una de les parets de la zona d’oficines. Posteriorment, es va emportar 70 euros i va fugir amb un altre cotxe. L’endemà, pels volts de les nou del matí, el detingut va amenaçar amb un ganivet la treballadora d’un pàrquing privat de Palamós i va aconseguir emportar-se la recaptació. Durant la investigació, els agents van comprovar que l’home que havia assaltat el pàrquing es desplaçava amb el vehicle sostret del concessionari. Finalment, els agents van aconseguir enxampar-lo el 19 de juliol a Palafrugell. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà ha decretat el seu ingrés a presó. Els fets van ocórrer la passa nit del 13 al 14 de juliol. El detingut va trencar el vidre d’una finestra d’un concessionari de Palafrugell per poder accedir al seu interior. Un cop a dins, va agafar un tot terreny que hi havia a la zona del taller i va utilitzar-lo per envestir una de les parets de la zona d’oficines. De dins es va emportar 70 euros i, posteriorment, va fugir amb un altre vehicle que també estava a la zona del taller i tenia les claus al contacte. 

L’endemà, el 14 de juliol, cap a les nou del matí, va amenaçar amb un ganivet la treballadora d’un pàrquing privat de Palamós que es trobava a la caseta de cobrament de tiquets. El pispa va aconseguir emportar-se la recaptació de l’empresa. Davant d’aquests fets, la unitat d’investigació de la Bisbal d’Empordà va obrir dues investigacions pels dos fets però, ràpidament, es van adonar que podria tractar-se del mateix lladre. Durant la investigació, els agents van comprovar que l’home que havia intimidat a l’empleada es desplaçava amb el vehicle que havia estat sostret del concessionari de Palafrugell. Finalment, els policies van aconseguir identificar l’autor dels dos robatoris i van enxampar-lo el passat 19 de juliol a Palafrugell. El detingut, amb antecedents, va passar a el 21 de juliol a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà que va decretar el seu ingrés a presó. 

  


Comentaris

envia el comentari