rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els acusats de 'La Manada' van passar uns dies a Barcelona abans de l'abús sexual

En les imatges publicades en exclusiva pel 'Programa de Ana Rosa' se'ls pot veure de festa, a la platja i ensenyant el cul

Els cinc van ser enviats a presó provisional l'endemà després de ser detinguts | 'El programa de Ana Rosa'

 

Aquest dijous, després de molts mesos d'espera, els cinc membres de 'La Manada', acusats d'abusar d'una jove durant les festes de Fant Fermí de Pamplona, han conegut, per fi, la sentència de l'Audiència de Navarra. Es tracta d'un dia molt important, ja que el cas s'ha convertit en un dels més mediàtics al nostre país, generant una indignació social sense precedents. 

 

Un dels membres de 'La Manada', de festa per Barcelona | 'El programa de Ana Rosa'

 

Al llarg d'aquests darreres mesos han anat sorgint moltes notícies sobre els cinc joves acusats, i sabem que l'alcohol i les festes eren parts importants de les seves vides. Avui, però, gràcies a 'El programa de Ana Rosa', hem sabut que dies abans, Cabezuelo, A.M.G, el Prenda, Escudero i Boza van estar també a Barcelona i a Sant Sebastià, de festa. Telecinco ha aconseguit en exclusiva unes imatges del pas dels cinc per la capital catalana, on se'ls pot veure ballant i passant-ho molt bé. 

 

Aquest dijous, els cinc coneixeran la sentència de l'Audiència de Navarra | 'El programa de Ana Rosa'

 

Imatges de festa i ensenyant el cul

L'alcohol i les festes eren parts importants de les seves vides | 'El programa de Ana Rosa'

 

En concret, a les imatges fetes públiques en exclusiva pel mitjà citat, es pot veure els joves a la platja, ballant, fent-se fotografies amb altres joves desconegudes, i fins i tot fent-se petons. A més, també destaca una imatge en la qual tres dels joves acusats ensenyen el cul de forma descarada a la càmera, amb els pantalons baixats. 

 

Queda clar que els joves s'ho van passar molt bé a Barcelona | 'El programa de Ana Rosa'

 

Cal dir que els acusats han preferit no assistir a la lectura de la sentència aquest dijous, i han preferit seguir-la amb atenció des de les seves respectives cel·les. Segons el seu advocat, aquesta decisió correspon al desig d'evitar encara més exposició mediàtica. En tot cas, tampoc ha acudit la defensa de la jove denunciant

 

 

La Fiscalia va demanar des d'un principi un càstig exemplar | 'El programa de Ana Rosa'

 

Les discrepàncies han endarrerit la publicació de la sentència

 

Un dels jutges va insistir en què siguin posats en llibertat | 'El programa de Ana Rosa'

 

Sigui com sigui, cal dir que la complexitat del cas no només ha estat en el fet que s'hagi convertit en un molt mediàtic, sinó també per les discrepàncies sorgides entre els membres del tribunal. En concret, un dels jutges, el magistrat Rocardo González, va votar en contra de la sentència, i va defensar la posada en llibertat dels joves. A més, també hi ha hagut divergències entre el jurat popular i els tres jutges del cas. 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris