Acusen un pare de violar reiteradament a la seva filla de dos anys i retransmetre-ho en directe

En els vídeos, la petita estava lligada i emmordassada mentre els espectadors d'Internet animaven a l'home perquè continués amb les agressions sexuals

Va abusar sexualment de la seva filla de dos anys.| Daily Xpress

Un home de 28 anys de la localitat de Lubeck, a Alemanya, ha estat acusat de violar a la seva filla de dos anys i retransmetre-ho en directe a través d'una pàgina web «oculta», és a dir, de difícil accés en internet, excepte per als que saben com poder trobar aquest tipus de pàgines. Segons informa 'TZ', la menor podria haver estat violada unes nou vegades en els últims mesos. Segons la informació aportada pel fiscal, el pare gairebé mata a la seva filla durant les agressions sexuals. Tant ell com un conegut de l'home, de 47 anys que també ha estat acusat, hauran de declarar davant el tribunal. Els investigadors mèdics han detectat que, a més de les seqüeles físiques, en dues ocasions la petita gairebé mor a causa de les arcades que li provoquen les pràctiques que tenia el pare amb ella, i que es van poder veure a través de les retransmissions d'Internet a la «web oculta».

Es creu que les retransmissions en directe van ser vistes per unes cinquanta persones, aproximadament. A través d'aquests vídeos, els investigadors també van descobrir que la nena de dos anys estava lligada i emmordassada mentre els espectadors d'Internet animaven a l'home perquè continués amb les agressions sexuals. A la pàgina web, també es van pujar diverses fotografies del moment.

Actualment, la petita es troba amb la seva mare, encara que està greument traumatitzada per tots els abusos. Tota aquesta recerca que ha finalitzat amb l'acusació del pare de la nena, va començar l'any 2016, quan un home va denunciar a la Policia que un home, que va conèixer a través d'una web de cites, li havia enviat diversos vídeos dels abusos sexuals per l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp.


Comentaris

envia el comentari