Aída Nízar confessa: «Adoro la masturbació»

Després de participar al 'Gran Hermano' italià, la val·lisoletana ha tornat més revolucionaria que mai

Imagen de archivo de Aída Nízar.
Imatge d'Aída Nízar a una platja | Europa Press

Aída Nízar mai deixarà de generar notícies. Tot i que ja fa algun temps que va marxar d'Espanya, l'ex de 'Gran Hermano' no abandona mai les nostres vides i ara, des d'Itàlia, està aconseguint ser més protagonista que mai als mitjans de comunicació. De fet, després de la seva participació a 'Grande Fratello', el 'GH' italià, no ha deixat de provocar polèmiques.

Ara ho ha tornat a fer, aquestcop revolucionant les xarxes amb una confessió sexual. La de Valladolid ha decidit explicar a tothom quina és la seva pràctica sexual preferida i ho ha fet a través d'un vídeo d'Instagram. Aída Nízar ha deixat clar que a ella li encanta la masturbació.

«Adoro la masturbació. És un plaer natural boig, tant per a homes com per a dones. És part del procés del coneixement de nosaltres mateixos. No obstant això, admetre-ho segueix sent un problema per a moltes persones. Adorem la nostra vida i gaudim amb nosaltres mateixos», explicava Nízar al vídeo publicat al seu Instagram. Un vídeo que ha gravat a unes escales a platges d'Eivissa, contemplant el mar i cridant el més alt que pot que ella està totalment a favor de la masturbació.

Aída Nízar contra María Patiño

Aída Nízar y María Patiño, enfrentadas.
Aída Nízar i María Patiño, enfrontades | Cedida

I és que ella no pot viure sense fer alguna cosa per cridar l'atenció, de fet, en els últims dies n'ha fet ja unes quantes. Fa poc ja va penjar a les seves xarxes un vídeo de les seves vacances que va tenir una gran repercussió, però no pel que era, sinó perquè en un moment determinat de la gravació, a l'ex de 'Gran Hermano' se li van veure els pits, cosa que va ocasionar un gran rebombori.

Però recentment també ha estat notícia per una 'baralla' amb la presentadora María Patiño a qui ha titllat de «mentidera» i «traïdora». Va ser després que Patiño afirmés que 'GH VIp' mai havia trucat a la seva mare per participar en el programa, aquest fet va provocar la ira de Nízar que va fer un vídeo per alertar la presentadora que no parlés mai més de la seva mare. A més, va deixar clar que el que havia dit la presentadora de 'Socialité' era mentida afirmant, precisament, que és «una mentidera».


Comentaris

envia el comentari