Aída Nízar llueix un vestit transparent que deixa veure els seus pits

La col·laboradora televisiva va reaparèixer en una desfilada de moda ensenyant les seves parts íntimes

Aída Nízar enseñando los pechos en la pasarela de moda de La Razón
Aída Nízar ensenyant en una passarel·la de moda de 'La Razón' | Gtres

Després de passar els últims mesos a Itàlia, Aída Nízar acaba de tornar a Espanya per la porta gran. I és que en un dels seus primers actes públics, en la XI Passarel·la de Moda de 'La Razón', ha demostrat de nou que no li importa mostrar el seu cos. 

L'exconcursant de 'Gran Hermano' va lluir un vestit cenyit i amb transparències amb el qual ensenyava els seus pits, ja que no duia sostenidors. A més, Nízar no va tenir pudor en el fet que se li veiés el tanga que duia. 

Aída Nízar torna a ensenyar els pits 

Aquesta va ser una nova demostració que Aida Nízar està molt contenta amb el seu físic. La col·laboradora televisiva s'ha despullat en públic en diverses ocasions. Els anys 2003 i 2011 va ser la protagonista de dues portades molt comentades de l'extinta revista 'Interviú'. Però no només en aquest tipus de reportatge ha deixat veure l'esplendor del seu cos.

En una de les seves últimes aparicions a la televisió italiana també va ensenyar els pits. Aída estava participant en el programa 'Pomeriggio Cinque', quan va tenir un petit incident. Estava parlant amb tanta vehemència i gesticulant tant que sense voler va fer que un dels tirants del seu vestit vermell caigués. Ràpidament, es va adonar de la situació i es va cobrir, però no va poder evitar tornar a muntar un nou escàndol. 

María Jesús Ruíz també llueix el seu cos

Moltes famoses com Arancha de Benito, Eva Zaldívar o María Jesús Ruíz van estar presents a la desfilada de moda organitzada pel diari madrileny. Va ser l'exMiss Espanya andalusa, però, una de les que també va acaparar els flaixos, lluint un vestit de vellut amb un gran escot.  

María Jesús Ruíz, a més de ser una de les convidades, va poder rememorar els seus temps com a model participant desfilant per la passarel·la. L'exconcursant es va animar tant amb la música que sonava que enmig de la desfilada va decidir posar-se a ballar aixecant-se el vestit i deixant veure les seves calces.


Comentaris

envia el comentari