ATENCIÓ

🚨 Un terratrèmol sacseja el Ripollès

Això és el que diuen sobre tu les teves empremtes dactilars

Aquestes marques poden revelar detalls sobre la manera de ser de les persones
Els tres tipus d'empremtes: rectes, remolins i arcs. | Upsocl

 

Les empremtes dactilars són marques de la pell que ens identifiquen exclusivament: ningú té les mateixa manera que nosaltres en els dits, de manera que és un element clau per identificar un determinat individu. Però les empremtes diuen alguna cosa més sobre la nostra personalitat, segons indica el portal Upsocl en una publicació recent. Distingeixen tres tipus d'empremtes: les que formen rectes (fons blau a la imatge), les que formen remolins (fons verd) i les que formen arcs (fons rosa). Això és el que diuen de cadascuna de les empremtes:

 

1. Rectes: revelen una personalitat molt equilibrada i un caràcter tranquil. Es tracta de gent generosa, amb especial passió per ajudar els altres. Es tracta de gent oberta, a la qual li agrada explicar com se senten, i es caracteritzen per ser dinàmics. Se senten estressats quan s'avorreixen i són creatius.

 

2. Remolins: Es tracta de persones explosives que es calmen amb rapidesa. Són ràpids, nerviosos i molt moguts, i els agrada fer diverses coses alhora. No solen obrir-se a explicar el que senten.

 

3. Arcs: persones amb energia i seguretat sobre ells mateixos. Són individus tenaços i molt treballadors, molt concrets i amants de l'art, la música i la resta d'expressions culturals.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris