rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alguns consells per frenar la caiguda del cabell

Afecta la meitat dels homes i entre un 5 i un 10% de les dones

La calvície afecta el 50% dels homes.

 

La calvície és un fenomen que afecta bona part de la població: un 50% dels homes acaben sent calbs i també entre un 5 i un 10% de les dones. La mala alimentació, el part o senzillament l'herència genètica generen la caiguda del cabell, segons recull avui "La Vanguardia". Ara bé, cal tenir en compte algunes causes que ens poden permetre retardar l'arribada de l'al·lopècia.

 

Quan la nostra dieta no és l'adequada, l'organisme busca mecanismes de defensa per anunciar-nos que presenta deficiències nutricionals i cal reequilibrar allò que mengem. Per alertar-nos, fa servir la caiguda dels cabells, però un cop estabilitzem els nostres hàbits nutricionals, això es frena. Aquests episodis també es registren durant l'embaràs i la menopausa.

 

Cal vigilar amb els productes que, suposadament, frenen la caiguda del cabell. La caiguda de 100 cabells al dia és normal, i si se supera, és aconsellable visitar un metge. De fet, el concepte «anticaiguda» no té excessiu fonament: tots els cabells tenen un cicle de naixement i caiguda.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris