Alliberen un nen de 12 anys tancat amb cadenat en condicions infrahumanes

Els fets van tenir lloc a Almeria

El nen alliberat, en una foto de la policia. Foto: Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha detingut a Almeria a M.G., de 36 anys, com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de menor després que presumptament deixés tancada al seu fill de 12 anys en una habitació d'una casa sota cadenat i "en condicions deplorables" i "infrahumanes", segons ha qualificat la Comissaria en una nota.

 

  

  

  

  

 

Així, els agents van aconseguir obrir una porta que estava tancada des de fora amb un cadenat i van rescatar al menor. Posteriorment, i gràcies a les indicacions de l'avi del menor que rondava per la zona, els agents van aconseguir contactar amb la mare, que es va presentar en el lloc dels fets dues hores després de la trucada telefònica.

 

Segons els agents, la dona, d'origen romanès, no va donar "cap explicació" dels motius pels quals el seu fill es trobava reclòs en aquesta habitació. Davant d'aquests fets es va procedir a la seva detenció com a presumpta autora d'un delicte d'abandonament de menor.

 

El petit es troba ara sota l'empara del Servei de Protecció de Menors de la Junta d'Andalusia. La Policia va informar a la Fiscalia de Menors d'Almeria de la situació de desemparament en la qual vivia el petit.

 

La intervenció policial ha estat desenvolupada per agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana en col·laboració amb agents de la Brigada de Policia Judicial. La detinguda ha passat a disposició judicial.

Comentaris