Amor Romeira comparteix diverses fotografies pujades de to i les xarxes embogeixen

L'ex concursant de 'Gran Hermano' ha posat sense cap tipus de complex

 

 

Amor Romeira, la sorprenent concursant de 'GH19', ens va deixar sense alè fa tan sols uns dies, moment en què va compartir una sensual fotografia completament nua que va causar furor a les xarxes socials. Aquesta vegada ha tornat a donar de parlar amb tres sensuals imatges que ha penjat en el seu perfil d'Instagram.

 

En la primera imatge podem observar a Amor d'esquena, amb el pantaló baixat i el 'body' descordat en una posició realment sexual que deixa al descobert el seu cul. A més, la jove ha acompanyat les imatges amb unes provocatives paraules: «avui estic patosa... ¿algú em pot ajudar a tancar el 'body'?»

Provocatives publicacions

En la segona imatge, Amor afegia diverses fotografies; totes elles on apareixia amb una temàtica molt similar. En aquestes, apareix d'esquena, vestida amb unes mitges molt sensuals que deixen veure les formes del seu cul.

 

La tercera publicació no és massa diferent de les anteriors i mostra a l'ex concursant amb la mateixa roba que en la segona però, aquesta vegada, apareix mirant cap endavant. D'aquesta forma, Amor llueix sense cap tipus de pudor un escotat sostenidor de llenceria negra.

 

Per aquest motiu, els seus seguidors no han trigat massa a deixar-li tot tipus de comentaris com per exemple: «ets un bombó», «quina pena que tinguis nòvio», «insuperable imatge, deixes el nivell molt alt», «estàs molt guapa, tens el cos més bonic del món» o «és difícil tenir un cul més perfecte», entre molts més que han lloat tant a la naturalitat d'Amor, com pel seu increïble atractiu.

 

D'aquesta forma tan sensual i provocativa ha volgut començar les vacances de Nadal, desitjant el millor als seus seguidors i donant-los una última gran alegria abans d'acabar l'any.

 

 

 

 

Comentaris