Ana de Armas al seu esplendor màxim: topless a alta mar

L'actriu es troba al seu millor moment artístic, després de l'èxit de 'Blade Runner'

 

Per poder superar el fred, cal pujar la temperatura. Això ho sap molt bé Ana de Armas, que és una especialista quan es tracta d'escalfar les seves xarxes socials a través de publicacions de vídeos i fotografies d'allò més provocatives, on deixa anar tota la seva bellesa i sensualitat per tal que sigui admirada pels seus centenars de milers de seguidors, que celebren cada actualització.

L'actriu, que va saltar a la fama a Espanya gràcies al seu paper protagonista a 'El Internado', va aprofitar les seves vacances de la millor manera possible, com va reflectir al vídeo que va compartir a Instagram, al costat de la seva amiga Aleida Torrent, on les dues apareixen en un vaixell, fent topless, tot i que amagant-se els pits mentre llancen un petó a la càmera.

Cuidant-se per presumir de cos

En dues fotografies més que es van fer durant la mateixa excursió a alta mar, Ana de Armas mostra que està en plena forma. A la primera, apareix juntament amb la seva companya, estirada a l'embarcació. Amb elles, un plat ple de raïm, que demostra la dieta mediterrània que segueix respectant l'artista.

 

 

L'altra, en la mateixa sintonia, una foto davant del mar on presumeix d'un cos que l'ha acompanyat durant tota la seva carrera com a actriu. Ana de Armas mai ha tingut por a mostrar-se en la seva total naturalitat i, amb aquesta fotografia, demostra que raó no li falta, ja que si una cosa és bonica, per què amagar-la?

 

Comentaris