rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Anabel Pantoja sorprèn amb un 'topless' des de Gran Canària

La neboda d'Isabel Pantoja es troba de vacances al municipi canari de Puerto Rico
Imatge d'arxiu d'Anabel Pantoja.   | Telecinco

 

La neboda d'Isabel Pantoja, Anabel Pantoja, ha publicat diverses fotografies en 'topless' al seu compte oficial de Twitter des de la ciutat de Puerto Rico, a Gran Canària, on es troba gaudint de les vacances de Setmana Santa.

 

Segons sembla, la col·laboradora de 'Sálvame' està aprofitant al màxim la Setmana Santa al costat d'Omar Sánchez i ho ha volgut compartir amb els seus seguidors, els quals l'acompanyen diàriament a les xarxes socials.

 

Tanmateix, Anabel Pantoja ha penjat diversos 'Stories' d'Instagram, on la col·laboradora s'amaga estratègicament amb icones perquè no se li vegi res. 

 

 

Anabel ha perdut més de 30 quilos

Unes imatges que confirmen que Anabel se sent molt còmoda amb el seu cos després de sotmetre's a una reducció d'estómac i de perdre més de 30 quilos en els últims mesos a base d'esforç, bona alimentació i molt exercici físic. 

 

«M'ha canviat la vida», va assegurar després d'afirmar que li havien col·locat l'anell gàstric en l'operació. Poc després, orgullosa, va ensenyar les cicatrius de l'operació també a les seves xarxes socials, i des de llavors no ha dubtat a mostrar el seu cos per demostrar-ho.

 

 

 

Anabel Pantoja viu un dels seus millors moments professionals

D'altra banda, i pel que fa a l'àmbit professional, Anabel ja compta amb diverses col·laboracions a Telecinco, concretament, a 'Sálvame' i, des de fa poques setmanes, també a 'Cazamariposas', el que significa que la cadena de Mediaset té molta confiança en ella.

 

No obstant això, Anabel Pantoja segueix mantenint uns límits molt clars pel que fa a la seva participació a Telecinco, ja que no vol parlar de la seva tieta Isabel Pantoja ni de la seva vida personal, malgrat les insistències dels seus companys. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris